הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מתח בss

ssharon95

משתמש מתחיל
118
21
נק' מוניטין:
33
118
21
אני עכשיו בss והבנתי שאפשר לעשות במקום פוואר קלין וחתירה אפשר לעשות מתח ויהיה אותו אפקט, אז לעשות מתח 3*מקס (אם יותר מ15 להוסיף משקל) או לעשות 5*3 עם משקל?

לא יהיה אותו אפקט לשניהם אלמנטים שונים שעובדים על דברים שונים ומקבלים תוצאות שונות..
אבל כן במתכונת שציינת, אחרי שאתה מצליח הרבה חזור להתחיל עם משקל.

ריפטו אומר שמ-15+ להוסיף משקל, אבל,
לדעתי (מניסיון אישי) ועוד אנשים יוכלו להעיד, עדיף תוספת משקל בכל מצב (גם אם אתה עושה 8 חזרות).
תעשה 3*5 בקיצור

ריפטו אומר שמ-15+ להוסיף משקל, אבל,
לדעתי (מניסיון אישי) ועוד אנשים יוכלו להעיד, עדיף תוספת משקל בכל מצב (גם אם אתה עושה 8 חזרות).
תעשה 3*5 בקיצור
היית חלש במתח והתחלת עם משקל והצלחת להתקדם בלי להתקע מהר?

היית חלש במתח והתחלת עם משקל והצלחת להתקדם בלי להתקע מהר?
לא בדיוק, הסיפור שלי הוא קצת שונה, אבל זה לא חשוב
שורה תחתונה התקדמות לינארית בטווח חזרות של 5 תהיה גדולה יותר מהתקדמות בטווח חזרות גדול יותר וזה בדיוק העיקרון של ה-ss

אני עכשיו בss והבנתי שאפשר לעשות במקום פוואר קלין וחתירה אפשר לעשות מתח ויהיה אותו אפקט, אז לעשות מתח 3*מקס (אם יותר מ15 להוסיף משקל) או לעשות 5*3 עם משקל?
אותו אפקט לא יהיה. התרגילים שונים יהיה אחלא אפקט - זה כן.

אם אתה עושה ss אז 3x5 עם משקל כמובן.

מה האפקט של כל אחד מהתרגילים?
המטרה שלי זה מסה, עדיף מתח לא?
בצ'ין אפס יש טווח תנועה גדול יותר ואין עומס על הגב התחתון שהוא עומס מיותר למי שעושה סקוואט ודדליפט. זה היתרון של התרגיל
בחתירה יש טווח תנועה קטן יותר, היתרון היחסי הוא שאפשר לעלות משקלים בצורה יותר נוחה כי זה שימוש במוט....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית