הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמירה על הישגים

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
מה צריך לעשות
בזמן ולאחר pct על מנת לשמור את המאסה שמרוויחם בסייקל?

איזה תוספים להשתמש בשביל למזער ירידה בכח?
אפשר להתחיל עם אנאבר לאחר סייקל טסט בלבד בשביל לשמור על הכח?

מה צריך לעשות

אני לא חושב שאתה כל כך צריך לחשוש מירידה בכח , זה מאוד אינדיבידואלי - ישנם אנשים שחווים ירידה משמעותית וישנם כאלו שחווים ירידה מזערית.

חשוב שתבצע PCT נכון מה שיגרום להתאוששות מהירה של האשכים וחזרה לשגרה , כמו כן חשוב שתשמור על מאזן קלורי חיובי של 200 קלוריות.
שים לב שאתה לאט לאט מפחית עם האוכל , אבל תשים פעמיים לב שלא תיהיה במאזן קלורי שלילי מה שעלול להוריד בכח ובמסת השריר.
אני משלב מולטי ויטמין ועוד כמה ויטמינים של סולגאר.

תן בראש.

• פותח/ת השרשור
המליצו לי לקחת פרימו או אנאבר בתקופה הזאת ..השאלה היא זה גם משבית את הציר ? ולגבי הפיסיטי יש לי כלומיד ונולבה לפי הנעוצים.

המליצו לי לקחת פרימו או אנאבר בתקופה הזאת ..השאלה היא זה גם משבית את הציר ? ולגבי הפיסיטי יש לי כלומיד ונולבה לפי הנעוצים.

לא פרימו ולא אנבר יהיו חומרים אמיתיים בהנחה שאתה קצת בקיא בשטח.
בנעוצים מדברים גם על פרנגיל (כוריגון) איך פספסת ?

• פותח/ת השרשור
לקחתי פרגניל.

וכן הבנתי את זה... יש לי חברים בסייקל " אנאבר" בלבד ומתארים הרגשה טובה
כוח .עליייה בחשק ואפילו ירידה בשומן

מה עם קלן
יכול לעזור לשמור על שריר בין היתר ?

לקחתי פרגניל.

מה עם קלן
באיזה חברה מדובר שוב פעם אני יכול להגיד לך ממקור בטוח שפרימו באנדרגראונד לא זול העלות שלו יקרה וכל חברה שמציגה פרימו במחיר של אנטט ודקה זה בטוח שלא פרימו , תריץ חיפוש על פרימו רפואי תבדוק כמה עולה לאמפולה , אני לא רוצה לדבר פה על מחירים כי זה נוגד את חוקי הפורום .

מה צריך לעשות

טיפ שלי,
קודם כל תזונה נכונה אחרי הסייקל , אימונים עצימים , פיסיטי כמו שצריך בסוף הסייקל, ותוסף שאני משתמש בו ונותן לי תוצאות נהדרות וגם בריא
שורש המאקה בין סייקלים מעולה .

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי על שורש המאקה נראה שיש לו סגולות...איך אתה מוסיף את זה לתזונה היומית ?
אפשר לשלב את זה עם שייק חלבון

הכן יש בודיבילדרים מקצועיים ׳שיושבים׳ על סייקל כל השנה ובין סייקל לסייקל מזריקים 1 cc של פרימו/טסט/אנערף מה ,
אבל בהתחשב בשאלה שלך אתה לא בודיבילדר מקצועי (אני לא בא לזלזל חלילה )
בין סייקל לסייקל אין טעם לגעת באנבולים המטרה שהגוף יחזור למצבו הרגיל.
אחרי או במהלך הpst (חשוב לשלב איקקלומין-קלומיד)
קלן יכול לעזור בהחלט
כל מיני פורמולות של קראטין עם no וחומצות אמינו למיניהם שמגבירות את הכוח והפאמפ באימונים יכולים גם לתרום
והכי חשוב לדעתי זה לשמור על תזונה ומנוחה טובה גם לאחר סייקל , אולי יותר חשוב אפילו מהסייקל עצמו

• פותח/ת השרשור
אז

אחרי או במהלך הpst (חשוב לשלב איקקלומין-קלומיד)
קלן יכול לעזור בהחלט
כל מיני פורמולות של קראטין עם no וחומצות אמינו למיניהם שמגבירות את הכוח והפאמפ באימונים יכולים גם לתרום
והכי חשוב לדעתי זה לשמור על תזונה ומנוחה טובה גם לאחר סייקל , אולי יותר חשוב אפילו מהסייקל עצמו

מה היתרון של קלן במידה ואני לא מתכנן להוריד קלוריות ואני הולך להשאר במאזן חיובי ?
יש לי פיסיטי של קלומיד ונולבדקס אני מתחיל אחרי שהסוסטנון יצא מהגוף
אני לוקח 2 כפות קריאטין מונו ביום ( לפני אחרי אימון ) והולך להמשיך עד שתגמר הקופסה.

באיזה חברה מדובר שוב פעם אני יכול להגיד לך ממקור בטוח שפרימו באנדרגראונד לא זול העלות שלו יקרה וכל חברה שמציגה פרימו במחיר של אנטט ודקה זה בטוח שלא פרימו , תריץ חיפוש על פרימו רפואי תבדוק כמה עולה לאמפולה , אני לא רוצה לדבר פה על מחירים כי זה נוגד את חוקי הפורום .
חבר לקח אנאבר של סיירוקס (לפי מה שקראתי פה זה בכלל לא אנאבר ויכול להכיל דיבול / וויני במינון נמוך )
אני ירד מכל הקטע של הגישור ואנסה לשמור על אימונים באותה עצימות .

אומרים שקלן בעל יכולת אנטיקטאבולית (מונע פירוק שריר) אין לי הוכחה מדעית אבל קראתי את זה בהרבה פורומים בחול
לגבי הקראטין - היום יש המון מוצרים ״פרי וורק אווט״ שהם מעולים והם יכולים לעזור לך אחרי הסייקל, עדיין יהיה לך בוסט של אנרגיה באימון ופאמם
אגב לגבי pst שלך תתחיל ב hcg ואחרי זה קלומיד ... לא יודע עד כמה הנולבדקס יעיל בשלב זה
בטוח יש פה איפה שהו בפורום שרשור של pst נכון

• פותח/ת השרשור
ותוסף שאני משתמש בו ונותן לי תוצאות נהדרות וגם בריא
שורש המאקה בין סייקלים מעולה .
אחי אני יודע שזה לא קשור לפה אבל גם כבר נפתח הדיון...הזמנתי תוסף בכדורים כל כדור מכיל 500 מ"ג ורשום לקחת 3 כדורים ביום
כל כמוסת מאקה מכילה: 500 מ"ג אבקת שורש מאקה פרואני

מינון יומי מומלץ: 3 כמוסות לפני הארוחה

לקחת את זה בבוקר או בארוחה שלפני אימון ?

אחי אני יודע שזה לא קשור לפה אבל גם כבר נפתח הדיון...הזמנתי תוסף בכדורים כל כדור מכיל 500 מ"ג ורשום לקחת 3 כדורים ביום
כל כמוסת מאקה מכילה: 500 מ"ג אבקת שורש מאקה פרואני

מינון יומי מומלץ: 3 כמוסות לפני הארוחה

לקחת את זה בבוקר או בארוחה שלפני אימון ?

זה לא משנה מתי תקח את זה , העיקר תקח.

לקחתי פרגניל.

מה עם קלן
תתאמן באותה עצימות (אותם המשקלים) ותוריד נפח. אל תגזים באימונים רמות הקורטיזול מאוד גבוהות לאחר סייקל (התאוששות איטית, קטאבוליות וכו...).
אם אתה מוסיף אנאבר לאחר סייקל, בעצם לא סיימת את הסייקל. ההתאוששות תדעך ולמעשה חגיע בסופו של דבר הרגע בו תרד מהאנאבוליים ואז עם התטושדות איטית הרבה יותר (עקב משך ההשבתה) כנראה שתאבד הרבה יותר מהרווחים מסייקל.
יש משהו בקטע של אובדן חלק מהחשק המיני שקורה עקב התנודות ההורמונליות (טסט נמוך/גבוה, אסטרוגן נמוך/גבוה וכו...) זה אפילו מדווח בספרות הרפואית, גם ללא אובדן זקפה ו/או הצטמקות אשכים.
Pct רגיל הכי חשוב ולעשות בדיקת דם (טסט חופשי, אסטרוגן, פרולקטין).
קלן הוא מעולה, גם ללא האנאבוליות/אנטי קטבוליות, תכונה בספק, הוא יאפשר לך לשמור על מאזן קלורי חיובי ובכך למנוע חלק מפירוק השריר.
מבחינת תוספים :

מולטיויטמין, קריאטין, אומגה 3, ויטמין c.

נערך לאחרונה:
לפי מה שקראתי על שורש המאקה נראה שיש לו סגולות...איך אתה מוסיף את זה לתזונה היומית ?
אפשר לשלב את זה עם שייק חלבון
כן אפשר אין שום בעיה ,
רק תבדוק שאין לך לחץ דם לפני הכל, ל ארגינין גם מעולה בין לבין סייקלים לדעתי.

נערך לאחרונה:
1. PCT כמו שצריך !
2. תשמור טוב טוב טוב על התזונה גם מאקרו (חלבון / פחמימות/שומן) וגם מיקרו (ויטמינים ומינרלים)
3. קריאטין יכול להיות מצוין בתקופה הזאת (5ג כל יום בלי העמסות)
4. ההישגים לא ישארו לנצח אם לא תקפוץ על רכבת הטסט בזמן הקרוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברים התחלתי היום סייקל של קלן סיירוקס
לקחתי כדור 40 בבוקר..בדקתי לחץ דם הרגע יצא לי
151 sys
77 dia
87 pulse

אני מבין שהראשון גבוה ..השאלה היא אם זה תקין

לי היה בערך את אותם המדדים @טינו

שים לב שבחלוף הימים הערכים ירדו והגוף פחות ״יתרגש״ כמו עכשיו ולכן מעלים מינונים בהדרגתיות.

בהצלחה

חברים התחלתי היום סייקל של קלן סיירוקס
לקחתי כדור 40 בבוקר..בדקתי לחץ דם הרגע יצא לי
151 sys
77 dia
87 pulse

אני מבין שהראשון גבוה ..השאלה היא אם זה תקין
לזה בדיוק מתכוונים כשאמרים תופעות לוואי של קלן , חומר מעצבן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית