הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה [?] מוזרה.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני לא יודע אם זו פציעה, אבל יש לי לחץ וכאב מאוד גדול בישבן כשאני עושה דדליפט, זה לא קבוע [זה יכול להופיע פעם בחצי שנה לשניים-שלושה אימונים ואז לעבור], ואין לי מושג מה זה.

נגיד והפס הירוק הוא עמוד השדרה, אז איפה שנמצאים העיגולים, משני צידיו, שם יש כאב, והכאב בדר"כ יהיה אחרי שאני מניח את המוט, ולא לפני או בזמן ההרמה. זה חצי בגב התחתון תחתון חצי בישבן. האיזור מרגיש כמו עצם ולא כמו שריר או עמוד שדרה. למישהו יש מושג מה זה? מה יש באיזור הזה? תודה [ואל תגידו לי לך תיבדק, אחרת הייתי עושה את זה מלכתחילה ולא שואל כאן, תגובות רציניות בלבד].

52a0a9368995b.png

כנראה עוד לא פגשתי אוטופד טוב .

סביר מאוד להניח שלאורטופד כללי בקופת חולים לא ממש אכפת מפציעת הספורט שלך. מבחינתו אתה בחור צעיר ובריא ואתה יכול להפסיק להתאמן והכאב יעבור. העיסוק המרכזי שלו הוא לוודא שהכאבים לא נובעים ממשהו שיכול להיות מסוכן (גידול/נזק עצבי/זיהום/שבר). ברגע שזה נשלל , מנוחה ומתן נוגדי דלקת זה הטיפול הכי שכיח. לפעמים זה גם אפילו הכי יעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית