הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טמוקסיפין ונובדקס

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
מתחיל בשבוע הקרוב סייקל ראשון של אנטט לפי הבנתי אחרי הסייקל אני צריך לקחת נובלדקס,
ממי שמוכר לי הבנתי שאין לו והוא הביא לי טמוקסיפן ואמר לי שזה אותו הדבר ... זה נכון ?
ואם לא מה ההבדלים ?
והאם בכלל אני יכול להשתמש בטומקסיפן במהלך הPCT כמו בנובלדקס 40/40/20/20 ???

מתחיל בשבוע הקרוב סייקל ראשון של אנטט לפי הבנתי אחרי הסייקל אני צריך לקחת נובלדקס,
ממי שמוכר לי הבנתי שאין לו והוא הביא לי טמוקסיפן ואמר לי שזה אותו הדבר ... זה נכון ?
ואם לא מה ההבדלים ?
והאם בכלל אני יכול להשתמש בטומקסיפן במהלך הPCT כמו בנובלדקס 40/40/20/20 ???
נולבדקס הוא סוג של טמוקסיפן... בקיצור, זה אותו דבר. מה עם כלומיד?

• פותח/ת השרשור
נולבדקס הוא סוג של טמוקסיפן... בקיצור, זה אותו דבר. מה עם כלומיד?
הבנתי שאתה יכול לקחת קצת כלומיד וקצת טמוקסיפין
או לקחת טמוקסיפין במינון של 40/40/20/20 ואז כלומיד לא חובה ...
אז נראה לי שזה מה שאני יעשה הבעיה הכי גדולה שלי למען האמת זה עם כוריגון שבשום מקום לא כתוב מינון נורמלי שצריך לקחת והרבה אנשים ששאלתי הדעות חלוקות ובנוסף זה בעיה קצת לקחת אותו נורא מעצבן חבל שאף אחד מהרצינים פה בפורום לא בבאר שבע הייתי שמח להיפגש איתכם להסבר תכלס

טומקסיפן אם אני לא טועה זה החומר הפעיל ! נולבדקס זה שם מסחרי
בדיוק.
הבנתי שאתה יכול לקחת קצת כלומיד וקצת טמוקסיפין
או לקחת טמוקסיפין במינון של 40/40/20/20 ואז כלומיד לא חובה ...
אז נראה לי שזה מה שאני יעשה הבעיה הכי גדולה שלי למען האמת זה עם כוריגון שבשום מקום לא כתוב מינון נורמלי שצריך לקחת והרבה אנשים ששאלתי הדעות חלוקות ובנוסף זה בעיה קצת לקחת אותו נורא מעצבן חבל שאף אחד מהרצינים פה בפורום לא בבאר שבע הייתי שמח להיפגש איתכם להסבר תכלס
אתה מבלבל או שבילבלו אותך. כלומיד הוא בנוסף לנולבה. הם לא אותו דבר (כבר שאלת את זה פעם בשירשור אחר והסבירו לך).
בקיצור, תתחיל כלומיד ונולבה כעשרים וחמישה יום אחרי זריקה אחרונה (אם זה 500מג של טסט אנטט). כלומיד 150מ"ג ויורד.
לגבי הכוריגון : 500iu לשבוע 1-2 זריקות משבוע שני בערך. לגבי כמה זה במזרק 500iu : זה תלוי בכמות התמיסה שאת מכניס לה את אותם 500iu. למשל אם אתה ממיס 5000iu בתמיסה שיש בה 5ml (שזה 5cc) יש לך 1000iu ל-1ml (או 1cc) - כלומר 500iu ב0.5ml (או 0.5cc).

לגבי איך להכין תמיסה תעשה חיפוש בפורום - מוסבר בערך פעם בשבוע . כנ"ל איך להזריק. לא ב-pct ובכל מקרה תדאג שיהיה מרווח של מספר ימים בין הכוריגון לנולבה/כלומיד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית