פרסמתי פה נושא לפני שבוע שהחיטוב נתקע.
בהתחלה הייתי שבועיים בחיטוב דל פחמימה קיצוני אבל הארוחות לא חולקו נכון וזה היה קצת מפגר.. בשבוע הראשון ירדתי בבום ל72 (עם נוזלים והכל..) והייתי בטוח שבשבוע השני אני ירד כבר ל68 בקצב הזה. בסוף ירדתי רק ל71.4 מה שהכניס אותי לדיכאון ואז פתחתי את הנושא לפני שבוע הקשבתי לתגובות שלהם והחלטתי לשלב פחמימות מורכבות לחלק את הארוחות וכמה שיותר לנסות לסדר את החילוף חומרים.
שורה תחתונה אחרי שבוע ראשון ששילבתי ויטמינים, יוגורטים פירכיות אורז וחילקתי נכון את הארוחות והכל.
נשקלתי היום 70.7
מ-71.4
מה שאומר שירדתי 0.7
אני כל יום בחדר כושר, יום אנארובי יום אירובי.
בימים אירובים - שעה אינטרוולים על הסקי. בקיצור קורע תתחת.
אמנם לא ירדתי הרבה על המשקל אבל מבחינת מראה אני לא מפסיק להסתכל על המראות בשבוע האחרון כי באמת רואים שינוי במסת שומן שבגוף..
בקיצור מהנסיון שלכם ה0.7 האלה הם שומן נקי והצלחתי לשמור יפה על שריר?
חשבתי להמשיך עוד שבוע ככה עם ארוחות מסודרות וכ' להסדר את החילוף חומרים ואז בום עוד שבועיים קטוזיס..
הקצב ירידה הזה נראה לכם תקין בישבילי?
נתונים כרגע:
גיל 20
גובה 171
משקל 70.7
א"ש - בסביבות ה18 אני מאמין..
מטרה: 10-12 א"ש משקל: 60-62 ואז להתחיל מסה ראשונה עד איזור ה70 ואז חיטוב..
תוספים ועזרים שאני משתמש בנתיים:
אבקת חלבון
ויטמין סנצטרום - 2 טבליות ביום
jack3d בימים של אימון
צריך להגיע לי נואקספלוד וגלוטמין
יש לי גם קריאטין מונו חדש אבל אני יחכה איתו קצת בגלל הקטע של הספיחת נוזלים..
בהתחלה הייתי שבועיים בחיטוב דל פחמימה קיצוני אבל הארוחות לא חולקו נכון וזה היה קצת מפגר.. בשבוע הראשון ירדתי בבום ל72 (עם נוזלים והכל..) והייתי בטוח שבשבוע השני אני ירד כבר ל68 בקצב הזה. בסוף ירדתי רק ל71.4 מה שהכניס אותי לדיכאון ואז פתחתי את הנושא לפני שבוע הקשבתי לתגובות שלהם והחלטתי לשלב פחמימות מורכבות לחלק את הארוחות וכמה שיותר לנסות לסדר את החילוף חומרים.
שורה תחתונה אחרי שבוע ראשון ששילבתי ויטמינים, יוגורטים פירכיות אורז וחילקתי נכון את הארוחות והכל.
נשקלתי היום 70.7
מ-71.4
מה שאומר שירדתי 0.7
אני כל יום בחדר כושר, יום אנארובי יום אירובי.
בימים אירובים - שעה אינטרוולים על הסקי. בקיצור קורע תתחת.
אמנם לא ירדתי הרבה על המשקל אבל מבחינת מראה אני לא מפסיק להסתכל על המראות בשבוע האחרון כי באמת רואים שינוי במסת שומן שבגוף..
בקיצור מהנסיון שלכם ה0.7 האלה הם שומן נקי והצלחתי לשמור יפה על שריר?
חשבתי להמשיך עוד שבוע ככה עם ארוחות מסודרות וכ' להסדר את החילוף חומרים ואז בום עוד שבועיים קטוזיס..
הקצב ירידה הזה נראה לכם תקין בישבילי?
נתונים כרגע:
גיל 20
גובה 171
משקל 70.7
א"ש - בסביבות ה18 אני מאמין..
מטרה: 10-12 א"ש משקל: 60-62 ואז להתחיל מסה ראשונה עד איזור ה70 ואז חיטוב..
תוספים ועזרים שאני משתמש בנתיים:
אבקת חלבון
ויטמין סנצטרום - 2 טבליות ביום
jack3d בימים של אימון
צריך להגיע לי נואקספלוד וגלוטמין
יש לי גם קריאטין מונו חדש אבל אני יחכה איתו קצת בגלל הקטע של הספיחת נוזלים..
נערך לאחרונה: