הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

StartingStrength

משתמש מתחיל
108
6
נק' מוניטין:
3
108
6
שמעו אני משתגע כבר, כל אבקת חלבון שאני רואה אני ישר מוצא עליה או שהיא נכשלה בבדיקות מעבדה או שאנשים אומרים שזה חרא וכו וכו, בקיצור מישהו יכול לתת לי אבקת חלבון אם כמות חלבון גבוהה 5 lbs עד 500 שקל שבאמת עומדת ממה שרשום על התווית?

ואם מישהו יוכל לתת ביקורת על ISO PLEX 32 - ANSI

נערך לאחרונה:
אוי נו תעזוב אותך
גם אם הם נפלו בבדיקות זה גרם-2 לכל היותר לסקופ...
אל תתעסק בקקי

• פותח/ת השרשור
יש לי המון שאני בסדר איתם
מה האפשרויות?

ISO PLEX 32 - ANSI

http://www.ultimatenutrition.com/catalog/protein/iso-sensation93.html

זה מה שראיתי, לגבי אולטימייט נורטישן ראיתי שבחול הבדיקות הביאו תוצאות טובות ובארץ לא והאריזה שונה אז יש מצב שזה לא בדיוק אותו מוצר ולכן אם אני יקח אותה אז אני יקח ת זאת של חו"ל.
אם אתה מכיר משהו יותר מומלץ אני פתוח להצעות 😃

ISO PLEX 32 - ANSI

זה מה שראיתי, לגבי אולטימייט נורטישן ראיתי שבחול הבדיקות הביאו תוצאות טובות ובארץ לא והאריזה שונה אז יש מצב שזה לא בדיוק אותו מוצר ולכן אם אני יקח אותה אז אני יקח ת זאת של חו"ל.

נכון שהיא נכשלה במעבדות בארץ למרות שבחול היא יצאה בתקן וערכים כמו שמצויין על האריזה אני קניתי בארץ מתי שהפרשיה עם המעבדה התגלתה כנראה בארץ מאלו אותה.

יש לך כמה חברות שאתה יכול לקנות שהם כמו אופטימום, סאן, דיינמייז שהם די מוקרות ויש עליהם הרבה ביקורות אני לא מבין עדיין למה אתה הולך על חברות פחות מוקרות אבל זאת כבר החלטה שלך

• פותח/ת השרשור
נכון שהיא נכשלה במעבדות בארץ למרות שבחול היא יצאה בתקן וערכים כמו שמצויין על האריזה אני קניתי בארץ מתי שהפרשיה עם המעבדה התגלתה כנראה בארץ מאלו אותה.
יש לך כמה חברות שאתה יכול לקנות שהם כמו אופטימום, סאן, דיינמייז שהם די מוקרות ויש עליהם הרבה ביקורות אני לא מבין עדיין למה אתה הולך על חברות פחות מוקרות אבל זאת כבר החלטה שלך

באחרות יש יותר חלבון, וגם ראיתי שדיימטיז הם אחת מאלו ששיקרו בערכים.
באיזה אבקה אתה משתמש/ממליץ?

באחרות יש יותר חלבון, וגם ראיתי שדיימטיז הם אחת מאלו ששיקרו בערכים.
באיזה אבקה אתה משתמש/ממליץ?

תראה ניסו לבלף בדיקה של דיינמייז וגם אחרי זה יצא עדיין בתקן של הארץ שאומר 20 אחוז סטיה בחלבון.
עם אתה רוצה כמה שיותר סקופים אתה צריך לבדוק כל טעם למה באבקות חלבון לרוב כלל טעם יש לו כמות סקופים אחרת.
נגיד בדיינמייז בטעם וניל )עלית( יש 73 סקופים ) ובשאר הטעמים יש בים 65 ל 69 סקופים.

לפי דעתי לך על אופטימום למה אני רואה שאתה פוסל די הרבה אבקות לפני שאתה מברר לעומק תבדיקה בכל מקרה יש לך בנעוץ המלצות על אבקות חלבון שאנשים ניסו.

אני למשל מתכוון לקנות סיינטרקס m5 בטעם בננה בימים הקרובים כי לפי דעתי סיינטרקס היא חברה די טובה.

דיימטייז לא נפלו בשום בדיקה יצא אם אני זוכר נכון 23.7 גרם חלבון במקום 25. וככה זה בבדיקות מזון יש תמיד סטיות למעלה למטה. מבחינתי או דיימטייז או אופטימום שווה לקנות. חברות גדולות ואיכותיות. חבל האופטימום יקרה ב 9 דולר יותר.

ISO PLEX 32 - ANSI

קנה כבר סאן.. יש לך הנחה בתור חבר פורום

מישהו יכול לתת לי מחירים של האבקות חלבון של סאן ואקסטרים נוטרישן ?

מישהו יכול לתת לי מחירים של האבקות חלבון של סאן ואקסטרים נוטרישן ?
אקסטרים ניוטרישן עולה 280 שקל. אני הזמנתי מקרית אתא וקיבלתי ב280 + שייקר מתנה ומשלוח חינם עד הבית ( קיבלתי את זה שעתיים אחרי שהזמנתי ).
SAN יקרה. מעל 400 אם אני לא טועה

אקסטרים ניוטרישן עולה 280 שקל. אני הזמנתי מקרית אתא וקיבלתי ב280 + שייקר מתנה ומשלוח חינם עד הבית ( קיבלתי את זה שעתיים אחרי שהזמנתי ).
SAN יקרה. מעל 400 אם אני לא טועה

איזה טעם קנית ? טעים ?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
זה לא אותה אבקה שאני מדבר עליה
אני מדבר על אקסטרים נוטרישן הישראלית ואתה הבאת לי תמונה של אולטימט נוטרישן(לא יודע מי ערבב אותך....)
שרשמת אקסטרים חשבתי לרגע שדיברת על אולטימייט, טעות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית