קודם כל אני הייתי רץ תקופה ארוכה, התחלתי מלרוץ 3 פעמים בשבוע..ובקושי הייתי סוגר אלפיים, הכל עניין של הדרגתיות. דבר שני היו לי פציעות חוזרות של שברי מאמץ, אז תשארי בנפח שאת מרגישה בטוחה איתו, את מכירה הרי את הגוף שלך הכי טוב.וואו היית רץ הרבההה!!
אני לא מסוגלת לרוץ כל כך הרבה פעמים בשבוע...בגלל הכאבים בברכיים - הם נוצרו לי בגלל שהייתי רצה כל יום 10 קמ 5-6 פעמים בשבוע.
בגלל זה אני מורידה את הנפח ואת כמות הריצות בשבוע לפעמיים וברגע שארגיש שאני מוכנה אעלה לשלושה...הבעיה היא שריצה על הליכון ממש מזיקה לי כאילו אני ממש מרגישה כאבים אחרי ריצה בהליכון לעומת אחרי ריצה בחוץ שלא ממש מכאיבה לי. מה גם שעכשיו חורף אז זה קצת בעייתי לא לרוץ על הליכון חחחח
אני עכשיו אשלב את ריצת הפארטלק הזאת באימון של שבוע הבא...אבל איך אתה מגדיר קצב קל/בינוני/מהיר.?
ומבחינת אימוני כח מה היית עושה? איזה תרגילים?
בנוגע להיום - יום חורפי במיוחד - ברחתי מהשלג בירושלים לפני שהכבישים נחסמו והגעתי הביתה חחחח
8:00 חצי כוס קורנפלקס מסוכר(הדבר הזה הוא הסיוט בבסיס שלי הוא זמין ותמיד קורץ לי חחח)\
11:00 ארוחת בוקר ברכבת - נייצ'ר וואלי בטעם מייפל וסוכר חום.
13:30 ארוחת ביניים שניצל צ'יפס קטן של מאמא עוף עם כף חומוס ומרק עוף של 10 קל'
15:00 ארוחת צהריים- כף מטבוחה חריפה, כף חומוס, פרוסת לחם קל, שלוש כפות אורז וכבד עוף
18:30 בורקס פטריות - כי בכל זאת צריך לאכול משהו חם בקור הזה חחחחח
19:00 תפוח לפני אימון
19:30 אימון - כמו שרשמתי בפוסט הראשון אבל לא עשיתי הליכה בגלל הגשם...
21:00 ביצה קשה, כף קוטג' 3%, כף קוטג עם שום שמיר וכף גבינה עם בצל.
קצת חרגתי היום אבל לפחות התאמנתי חחחח
עד כמה לדעתכם התזונה משפיעה על השיפור לקראת הבראור? האם עליי להקפיד יותר?
לגביי קצב- תלוי בך. כמה את מכוונת לרוץ אלפיים?קצב גבוה=הקצב שבו את תרוצי אלפיים בבראור. שזה אומר לא להתפוצץ יותר מדי אבל בהחלט להתאמץ. לי היה יותר נוח, אני השתמשתי פשוט בהגדרות הצבאיות(קל 5 דקות לק"מ, בינוני 4:30 ומהיר 4:00).
חשוב לא לעוף על עצמך בקצב ולא לתת ספרינטים.