הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שאלה לגבי Ephedrine Extract

• פותח/ת השרשור shimsh
  • פורסם בתאריך

shimsh

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום,
במאמר המצוין על אפדרין הוזכר Ephedrine Extract
האם גם מרכיב זה עובד על רצפטורי הבטא?

יש ברשותי כדורים שנקראים Lipodrene שמכילים 25מ"ג של Ephedra extract והשאלה האם יש פה את אותה יעילות של Ephedrine HCL

תודה

שלום,
במאמר המצוין על אפדרין הוזכר Ephedrine Extract
האם גם מרכיב זה עובד על רצפטורי הבטא?

יש ברשותי כדורים שנקראים Lipodrene שמכילים 25מ"ג של Ephedra extract והשאלה האם יש פה את אותה יעילות של Ephedrine HCL

תודה
אפדרה הוא צמח שתמציתו מספקת אחוז מסוים של אלקלואידים. אפדרין הוא החומר הפעיל שמוגדר כ-"שורף שומן" ( החומר הפעיל השני הוא הפסאודואפדרין המוכר מתכשירים שונים כגון הסינופאד והנוסידקס המשמשים בעיקר לטיפול בסימפטומים הקשורים באף דולף...).
אפדרין הוא לאפדרה כמו שקפאין לפולי קפה.
תמצית של כ-300 מ"ג של אפדרה סיניקה טהורה דרושים להפקה של 25מ"ג של ephedrine hcl.
אלא שזה העניין, אפשרי להפיק מאפדרה סיניקה גם הרבה פחות ephedrine hcl ואפשרי שלא ימצא החומר הפעיל בכלל (כפי שברור שדרושה כמות מינימלית של קפה להפיק 100מ"ג של קפאין אך לא מחייב להפיק קפאין כלל).
בנוסף שימוש בזנים אחרים של אפדרה ידרוש כמות גבוהה הרבה יותר של תמצית.
לסיכום, לא מתחייב שקיים החומר הפעיל אפדרין כלל וניתן להסיק ממרכיבי התוסף מהי הכמות השקולה המקסימלית של ephedrine hcl שניתן להפיק (שוב, אם בכלל הופק).
(בהקשר של רצפטורי הבטא, ephedrine hcl הוא בעל השפעה גם על רצפטורי אלפא (במנגנון לא לגמרי ברור) מה שהופך אותו לבעל multiple pathways).
אני אישית הייתי מוותר על התוספים האלה. הם מחטבים בעיקר את הארנק...

• פותח/ת השרשור
תודה תום על התגובה הממצה,

כרגע אני מבצע סייקל עם קלן שבועיים בלבד , וחשבתי לאחר מכן להמשיך עם lipodrene שמצאתי אותו דיי "מעורר",
כמו שכתוב במאמר שזה לא מומלץ להמשיך עם אפדרין מייד לאחר קלן, אני רוצה לוודא שזה בטוח להמשיך עם lipodrene שאין בו אפדרין HCL,

תודה תום על התגובה הממצה,

כרגע אני מבצע סייקל עם קלן שבועיים בלבד , וחשבתי לאחר מכן להמשיך עם lipodrene שמצאתי אותו דיי "מעורר",
כמו שכתוב במאמר שזה לא מומלץ להמשיך עם אפדרין מייד לאחר קלן, אני רוצה לוודא שזה בטוח להמשיך עם lipodrene שאין בו אפדרין HCL,
שוב, ניתן כנראה להסיק את כמות האפדרין המקסימלית שעלולה להיות. אני לא מכיר את התוסף.
רצית להמשיך? להבא תוסיף קטוטיפן ותמשוך עוד 30 יום.זה יהיה מאוד ניכר בתוצאות מהקלן מאחר ומעבר להימשכות סייקל הקלן הקטוטיפן "מאושש" את הרצפטורים ומונע מהגוף "להתרגל" כ"כ מהר (מה שקורה עם קלן).
אם אתה בגישה של : "better safe than sorry" אל תמשיך. חכה שבועיים והמשך משם.
כבר קנית, אתה כנראה תשתמש...

• פותח/ת השרשור
שוב, ניתן כנראה להסיק את כמות האפדרין המקסימלית שעלולה להיות. אני לא מכיר את התוסף.
רצית להמשיך? להבא תוסיף קטוטיפן ותמשוך עוד 30 יום.זה יהיה מאוד ניכר בתוצאות מהקלן מאחר ומעבר להימשכות סייקל הקלן הקטוטיפן "מאושש" את הרצפטורים ומונע מהגוף "להתרגל" כ"כ מהר (מה שקורה עם קלן).
אם אתה בגישה של : "better safe than sorry" אל תמשיך. חכה שבועיים והמשך משם.
כבר קנית, אתה כנראה תשתמש...

אני כרגע בשבוע הראשון עם קלן ותוצאות ממש יפות עם מינימום תופעות לוואי,
יש לי קטוטיפן אז לאחר שבועיים אני אחליט אם להמשיך עוד חודש לפי התוצאות,

בכל מקרה אני מבין שלאחר סיום הסייקל של קלן+קטוטיפן נדרשת הפסקה של חודש?

אני כרגע בשבוע הראשון עם קלן ותוצאות ממש יפות עם מינימום תופעות לוואי,
יש לי קטוטיפן אז לאחר שבועיים אני אחליט אם להמשיך עוד חודש לפי התוצאות,

בכל מקרה אני מבין שלאחר סיום הסייקל של קלן+קטוטיפן נדרשת הפסקה של חודש?

הבנת נכון , לתת לרצפטורים מנוחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית