עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפדרה הוא צמח שתמציתו מספקת אחוז מסוים של אלקלואידים. אפדרין הוא החומר הפעיל שמוגדר כ-"שורף שומן" ( החומר הפעיל השני הוא הפסאודואפדרין המוכר מתכשירים שונים כגון הסינופאד והנוסידקס המשמשים בעיקר לטיפול בסימפטומים הקשורים באף דולף...).שלום,
במאמר המצוין על אפדרין הוזכר Ephedrine Extract
האם גם מרכיב זה עובד על רצפטורי הבטא?
יש ברשותי כדורים שנקראים Lipodrene שמכילים 25מ"ג של Ephedra extract והשאלה האם יש פה את אותה יעילות של Ephedrine HCL
תודה
שוב, ניתן כנראה להסיק את כמות האפדרין המקסימלית שעלולה להיות. אני לא מכיר את התוסף.תודה תום על התגובה הממצה,
כרגע אני מבצע סייקל עם קלן שבועיים בלבד , וחשבתי לאחר מכן להמשיך עם lipodrene שמצאתי אותו דיי "מעורר",
כמו שכתוב במאמר שזה לא מומלץ להמשיך עם אפדרין מייד לאחר קלן, אני רוצה לוודא שזה בטוח להמשיך עם lipodrene שאין בו אפדרין HCL,
אל תיעלם...😉יש בעל בית חדש פה?
פששש סחטיין טום שיהיה בהצלחה
יש בעל בית חדש פה?
פששש סחטיין טום שיהיה בהצלחה
חחח נראה לך...אל תיעלם...😉
שוב, ניתן כנראה להסיק את כמות האפדרין המקסימלית שעלולה להיות. אני לא מכיר את התוסף.
רצית להמשיך? להבא תוסיף קטוטיפן ותמשוך עוד 30 יום.זה יהיה מאוד ניכר בתוצאות מהקלן מאחר ומעבר להימשכות סייקל הקלן הקטוטיפן "מאושש" את הרצפטורים ומונע מהגוף "להתרגל" כ"כ מהר (מה שקורה עם קלן).
אם אתה בגישה של : "better safe than sorry" אל תמשיך. חכה שבועיים והמשך משם.
כבר קנית, אתה כנראה תשתמש...
אני כרגע בשבוע הראשון עם קלן ותוצאות ממש יפות עם מינימום תופעות לוואי,
יש לי קטוטיפן אז לאחר שבועיים אני אחליט אם להמשיך עוד חודש לפי התוצאות,
בכל מקרה אני מבין שלאחר סיום הסייקל של קלן+קטוטיפן נדרשת הפסקה של חודש?
הבנת נכון , לתת לרצפטורים מנוחה.
תודה
תצליח אתה... זה חשוב לא פחות אח... 🕴תצליח.