הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לtrt

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
image.jpg
למרות שכבר התייעצתי עם אחד ממומחי הפורום אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת או 2.
לפני כשנה וחצי שקלתי בערך 30 ק״ג יותר מעכשיו (שומן כמובן) ורמת הטסט׳ טוטאל הייתה 20, לא ביצעתי בדיקות נוספות.
לאחר חיטוב רציני הרגשתי חשק מיני ירוד, עייפות בלתי נשלטת בעיקר בלילה, קושי בלסיים בכלל אימונים ובדיקות דם חוזרות הראו את התוצאות שמצורפות ובבדיקה לפני הטסט free היה על 0.185 כשהנורמה המינימלית היא 0.255 האנדוקרינולוג המליץ על Trt, אבל השאלה שלי היא אם לא ניתן לעשות משהו אחר מבלי לקפוץ ישר לזריקות טסט?
גובה 177 משקל 71 פעם אחרונה שבדקתי 10.5 א.ש
אוכל על תפריט נייטרלי כבר בערך חודש.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה משהו מיוחד בבדיקה. את עניין הפרולקטין ניתן לחקור כמו שצריך אך סביר יותר שלא עקבת אחרי הוראות הבדיקה כמו שצריך (כך זה בד"כ - לא אישי כלפיך).
מה שכן, ביצוע הבדיקה ללא אינדיקטורים עבור הטסט החופשי ועבור ה-shbg משאיר אותך ללא רפרנס עבור ה-TRT, זה משולל היגיון. דרוש מהאנדוקרינולוג לבצע סט בדיקות מלא ודאג לחזור עליו טרם כל הזרקה בעדי לבחון רמות.
קצת מאוחר מדי.. אני אחרי הזריקה הראשונה, אגב מרגיש כאילו חזרתי לחיות לפני זה לא היה לי כוח לקום בכלל מהמיטה.
האם להפסיק עכשיו את הטיפול ולתת לגוף לשקם את עצמו או להמשיך בטיפול?

מתעלק על השרשור. איך הבדיקות? יש לי סיכוי גם לקבל טסטוסטרון?

שימו לב ש2 הבדיקות נערכו באותו זמן. מעניין אם הרופאים עצמם יודעים כמה הבדיקות האלה לא מדויקות...

s5d9iq.jpg

33uvhxv.jpg

• פותח/ת השרשור
אני קיבלתי trt עם טסט יותר גבוה משלך בקצת (9.5), אני הייתי הולך לאנדוקרינולוג פרטי, אומנם תשלם סכום נכבד חד פעמית אבל תיפטר מהסחבת המגעילה שקופת החולים מעבירה אותך כדי לקבל את הטיפול. שירשום לך המלצה למרשם קבוע, משם תלך לרופא משפחה שלך ותתחיל זריקות (2-3), לאחר מכן תמשיך מעקב אצל אנדו׳ של הקופת חולים שלך, והוא כבר ימשיך איתך את הדרך שהתחלת.
ממליץ לך לא להזכיר מילה על זה שאתה קשור בכל דרך למכון כושר, ולא לבוא עם חולצה שתרמוז בטעות שאתה מתאמן. זה גרם לי להרבה בעיות שלרופא הראשון הלכתי עם גופיה והוא החליט לרשום במחשה ״נראה שרירי״.
כל מה שכתבתי פה זה במידה ואתה בטוח ב100% שאתה רוצה לקבל trt.
אגב, זה רק אני או שכשהטסט שלך ברמות כאלו אתה כל היום לא זז מהמיטה, שלא לדבר על מכון כושר/ עבודה/ לימודים?

הטסט טוטל נמוך, אבל שוב, צריך לראות את ה Test Free. הטוטאל לא אומר שום דבר ממשי, בטח כשה LH יחסית גבוה וה SHBG בנורמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית