הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי הרמת משקולות לדדליפט

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
יש בעיה בלעשות דדליפט עם נעלי הרמת משקולות של אדידס? מומלץ יותר לעשות עם אולסטאר\יחף?

אם העקב שלך גבוה(מעל חצי אינץ') יש חסרון בלעשות עם עקב(טווח גדול יותר על פי גובה העקב)

אני ניסיתי עם נעלי משקולו (0.75) ופשוט לא הצלחתי לנתק, ולא הבנתי מה הבעיה זה היה הזוי לגמרי, עשיתי שוב יחף עלה בקלילות..

הייתי עושה דדליפט תקופה ארוכה עם נעלי הרמת משקולות, עברתי לאולסטאר ומאז אני לא מסתכל אחורה.

לא היתה קפיצה במשקל העבודה למרות שאני קרוב יותר לקרקע, אבל קל לי יותר להיכנס לסטאפ כשהנעל שטוחה.

זה לא חד משמעי. נסה בעצמך בקיצור.

ראיון שבו מארק ריפטו מדבר בדיוק על העניין הזה, דרך אגב, ריפטו מציין שבקריירה המאוחרת שלו הוא עבר לדדליפט על נעליים אולימפיות וגם משך את הדדליפט הטוב ביותר שלו ב2 אירועים על נעליים אולימפיות.

http://articles.elitefts.com/featur...-into-the-deadlift-with-mark-rippetoe-part-1/

אני אמנם עושה סומו, אבל בשני הסוגים לא הרגשתי הבדל כשהחלפתי את הנעליים.
כרגע מושך עם נעלי הרמת משקולות, אשמח לדעת מה הטיעונים נגד.

הייתי עושה דדליפט תקופה ארוכה עם נעלי הרמת משקולות, עברתי לאולסטאר ומאז אני לא מסתכל אחורה.

לא היתה קפיצה במשקל העבודה למרות שאני קרוב יותר לקרקע, אבל קל לי יותר להיכנס לסטאפ כשהנעל שטוחה.
יש נעל אחרת בסגנון של אולסטר שיכולה להיות טובה.
כרגע אני עם :
adidas goodyear אבל הם עומדות להתפרק כבר ובנוסף הסוליה שלהם קצת צרה לדעתי.

• פותח/ת השרשור
אני אמנם עושה סומו, אבל בשני הסוגים לא הרגשתי הבדל כשהחלפתי את הנעליים.
כרגע מושך עם נעלי הרמת משקולות, אשמח לדעת מה הטיעונים נגד.
שהעקב רחוק יותר מהרצפה, כלומר טווח תנועה יותר גדול

אם כבר דנים בזה, קראתי לאחרונה כמה המלצות שלעשות סקוואט בלואובאר עדיף לעשות עם נעל שטוחה ולא עם עקב..
גם כשדיברתי עם גיל (@Edward@) הוא אמר שאת הסקואט הוא עושה עם נעל שטוחה ואת הפרונט וההנפות עם נעליים אולימפיות..
גם כאן:

הוא ממליץ לעשות לואו בר עם נעל שטוחה ואת השאר הוא עושה עם נעליים אולימפיות.. (הבחור חיה עושה בלואו בר 515LBS בטכניקה מושלמת)
דעות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית