הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנקה כבד בסייקל דיבול

guysudri2

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
רציתי לדעת אני כרגע בסייקל עם דיבול,
השאלה שלי היא האם לקחת את המנקה תוך כדי הסייקל או בסופו?

רציתי לדעת אני כרגע בסייקל עם דיבול,
השאלה שלי היא האם לקחת את המנקה תוך כדי הסייקל או בסופו?

יש כאלו שמשלבים ניקוי במהלך סייקל אוראלי ויש כאלו (כמוני) שלוקחים ליב52 במהלך הPCT.

לא כל כך משמעותי , איך שאתה מרגיש - שוב אני מעדיף כל דבר לכוד .

LIV 52 אפשר עם ואפשר אחרי (אני משתמש עם) ובנוסף באנימל פק יש milk thistle או גדילן מצוי שהוא מצוין לשמירה וחיזוק הכבד (אפשר להשיג בבתי טבע )

דיברו פה מזמן על הנושא הזה שלקיחת ליב בזמן דיבול הורס את אפקט הדיבול אבל אי אפשר לדעת עדיף לקחת בזמן הדיבול לשמירה על הכבד

• פותח/ת השרשור
וואלה יש לי LIV52 והתחלתי לקחת אותו ביחד מהשבוע השני ובאמת הרגשתי ירידה בכוח כאילו הוא מבטל את ההשפעה של הדיבול... לדעתי אני יקח את זה בזמן הPCT ביחד עם טמוקספין

וואלה יש לי LIV52 והתחלתי לקחת אותו ביחד מהשבוע השני ובאמת הרגשתי ירידה בכוח כאילו הוא מבטל את ההשפעה של הדיבול... לדעתי אני יקח את זה בזמן הPCT ביחד עם טמוקספין
אז דמיינת. LIV52 לא מבטל את ה-alkylation של הדיבול ולא משפיע על העמידות שלו למעבר ראשון בכבד. הוא לא משנה את המבנה הכימי של דיבול.

ברמת העיקרון אין ביסוס מדעי שהייתי קורה לו מספק שליב52 מרפא את הכבד מנזקי סטרואידים אוראליים.
זה הכבד שמרפא את עצמו. הוא פשוט כזה. גם הגדילן המצוי (milk thistile) שהוא אולי המרכיב בתוסף שנבחנה השפעתו על תפקודי כבד יותר
מכולם והיא המתועדת יותר מכולם מעולם לא תועד כמאיץ נחזרה של תפקודי הכבד לנורמה במהלך/לאחר סייקל אוראלי.
אני אישית חושב שעדיף להשתמש לפני ובמהלך הסייקל. @Micros מעדיף בסופו ואחר בשניהם.

ישנו צמח שנקרא גדילן מצוי- אפשר לקנות בכפסולות או לקנות חליטה ולהכין תה כל יום . בריא לכבד- לפני ליב52 זה מה שהיה הולך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית