הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - סקוואט, בנץ' ודד ליפט

James Devlin

משתמש מתחיל
140
3
נק' מוניטין:
281
140
3
גוף ראשון
היי,

אשמח לקבל פידבק.

סקוואט (115 ק"ג):

בנץ' (97.5 ק"ג):

דד ליפט (157.5 ק"ג):

מצטער על האיכות של הסרטונים.

תודה מראש!!

היי,

אשמח לקבל פידבק.

סקוואט (115 ק"ג):

בנץ' (97.5 ק"ג):

דד ליפט (157.5 ק"ג):

מצטער על האיכות של הסרטונים.

תודה מראש!!

סקווט עוד ברכיים החוצה ובעליה תחשוב על ההיפ-דרייב, אתה עושה את זה לא רע אבל מסוגל להפיק משם עוד כוח

דדליפט - למה רצועות? אתה תופס נורא רחב, תפוס קרוב יותר לרגליים, אתה מאבד כוח בגלל זה, סה"כ התנועה בסדר

סקוואט- יותר היפ דרייב כמו שזה שמעלי אמר

בנץ- אם אתה כבר עושה כמו פאוורליפטר אז תתפוס יותר צמוד שיד שלך לא תיצור זווית של 90 מעלות עם האגן אלא של 45
ככה אתה מנצל גם את הכוח של היד אחורית שלך בתנועה ואתה יכול להפיק מזה יותר

דדליפט- תתפוס יותר קרוב וזה נראה שאתה מאבד את ההידוק שלך בגב התחתון עם תחילת ההרמה נסה לשמור עליו מהודק

• פותח/ת השרשור
סקווט עוד ברכיים החוצה ובעליה תחשוב על ההיפ-דרייב, אתה עושה את זה לא רע אבל מסוגל להפיק משם עוד כוח

דדליפט - למה רצועות? אתה תופס נורא רחב, תפוס קרוב יותר לרגליים, אתה מאבד כוח בגלל זה, סה"כ התנועה בסדר

תודה על ההערות. סליחה על השאלה הפעורה, אבל מה זה היפ דרייב?

סקוואט- יותר היפ דרייב כמו שזה שמעלי אמר

בנץ- אם אתה כבר עושה כמו פאוורליפטר אז תתפוס יותר צמוד שיד שלך לא תיצור זווית של 90 מעלות עם האגן אלא של 45
ככה אתה מנצל גם את הכוח של היד אחורית שלך בתנועה ואתה יכול להפיק מזה יותר

דדליפט- תתפוס יותר קרוב וזה נראה שאתה מאבד את ההידוק שלך בגב התחתון עם תחילת ההרמה נסה לשמור עליו מהודק

תודה, התכוונת לזווית שהיד יוצרת עם הרחב גבי?

סקוואט: תסתכל עם העיניים למטה יותר ולא ישר/על עצמך במראה. בכל מצב מוניטין על המשקל.
תודה:) ועוד שאלה קצרה - יש לי ויכוח עם חבר. הוא מתעקש שבבנץ' צריך לנשום כל חזרה ואני נושם כל 2-3 חזרות. יש עם זה איזושהי בעיה?

תודה על ההערות. סליחה על השאלה הפעורה, אבל מה זה היפ דרייב?

תודה, התכוונת לזווית שהיד יוצרת עם הרחב גבי?

תודה:) ועוד שאלה קצרה - יש לי ויכוח עם חבר. הוא מתעקש שבבנץ' צריך לנשום כל חזרה ואני נושם כל 2-3 חזרות. יש עם זה איזושהי בעיה?

כן לזה התכוונתי

וכדאי לנשום כל חזרה בבנץ להכניס אוויר לפני שאתה מוריד ולהוציא שאתה מעלה את המוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית