תוכנית צריך עזרה בליצור תוכנית לפנימייה

dor11616

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אהלן אני עכשיו נמצא בפנימייה ואני עוסק כאן בספורט
אני יכל ללכת לחדר כושר רק 3 פעמים בשבוע...

אני רוצה תוכניות למסה... תמיד הייתי עומד על תוכנית AB 4 פעמים בשבוע אבל כאן זה לא ממש אפשרי
אשמח להמלצות

אני ראיתי אותה אבל אמרתי שזה לא ממש מתאים בגלל שאני מוגבל בתרגילים ( אסור )
כן אבל אחרי זה הצעתי לך תוכנית fbw או ab שלוש פעמים (לא בימים עוקבים), ותשלב כמה שיותר תרגילים מורכבים שתוכל שלא מסבכים אותך עם המאמן. דוגמאות לאימונים יש לך בפורטל, תוכל לשנות משם תרגילים על פי הצורך אבל אל תגדיל יותר מדי את מספר הסטים, בהצלחה.

AB 3 פעמים בשבוע לא הולך?
שוב אחי,
AB 3 פעמים בשבוע לא הולך?
הכל אוכל אחי, אבל שוב, מניסיון אישי לאמן שריר פעם בשבוע ממש לא מספיק. וכל אלה שאתה רואה שעושים ABC ותכניות מאוד מפוצלות הולכים כמעט כל יום למכון ולפעמים גם יותר מפעם ביום

• פותח/ת השרשור
שוב אחי,

הכל אוכל אחי, אבל שוב, מניסיון אישי לאמן שריר פעם בשבוע ממש לא מספיק. וכל אלה שאתה רואה שעושים ABC ותכניות מאוד מפוצלות הולכים כמעט כל יום למכון ולפעמים גם יותר מפעם ביום
כן אז אני אוותר לעכשיו על ABC
כן אבל אחרי זה הצעתי לך תוכנית fbw או ab שלוש פעמים (לא בימים עוקבים), ותשלב כמה שיותר תרגילים מורכבים שתוכל שלא מסבכים אותך עם המאמן. דוגמאות לאימונים יש לך בפורטל, תוכל לשנות משם תרגילים על פי הצורך אבל אל תגדיל יותר מדי את מספר הסטים, בהצלחה.

מה עדיף לדעתך FBW או AB שלוש פעמים בשבוע?

אני מעדיף ab במיוחד כשמערבים תרגילים מורכבים שקשה לבצע אותם כל אימון , אבל זה מאוד אינדיווידואלי, תנסה ab ותראה איך תרגיש

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף ab במיוחד כשמערבים תרגילים מורכבים שקשה לבצע אותם כל אימון , אבל זה מאוד אינדיווידואלי, תנסה ab ותראה איך תרגיש
אוקי אני הולך למכון בימי א' ג' ו ה'
התוכנית היא ככה:

A-
רגליים:

סקוואט
ותאומים במכונה
ועוד מכונה שאתה שוכב ומעלה עם הרגליים לכיוון התחת

חזה-

בנץ פרס
משקולות בשיפוע עליון
ואני חושב שצריך עוד תרגיל יש עצות?

יד אחורית-
מכונה בעמידה עם יד צמודה לגוף שאני מוריד ומעלה

B-

גב-

פולי עליון
Dumbbell Bent-over Row
זה נראה כמו BENT OVER אבל אתה נשען עם הגוף התחתון על מין דבר כזה לא זוכר איך קוראים לזה
ותרגיל לגב תחתון

כתפיים-

לחיצת כתפיים
משקולות לצדדים ולפנים

יד קידמית-

כפיפה כנגד מוט..

אני יודע שזאת תוכנית דיי מעפנה אבל זה מה שאני יכל לעשות עכשיו

מה אתה אומר עדיף לשנות/להוסיף?

אוקי אני הולך למכון בימי א' ג' ו ה'
התוכנית היא ככה:

A-
רגליים:

סקוואט
ותאומים במכונה
ועוד מכונה שאתה שוכב ומעלה עם הרגליים לכיוון התחת

חזה-

בנץ פרס
משקולות בשיפוע עליון
ואני חושב שצריך עוד תרגיל יש עצות?

יד אחורית-
מכונה בעמידה עם יד צמודה לגוף שאני מוריד ומעלה

B-

גב-

פולי עליון
Dumbbell Bent-over Row
זה נראה כמו BENT OVER אבל אתה נשען עם הגוף התחתון על מין דבר כזה לא זוכר איך קוראים לזה
ותרגיל לגב תחתון

כתפיים-

לחיצת כתפיים
משקולות לצדדים ולפנים

יד קידמית-

כפיפה כנגד מוט..

אני יודע שזאת תוכנית דיי מעפנה אבל זה מה שאני יכל לעשות עכשיו

מה אתה אומר עדיף לשנות/להוסיף?
אם תוסיף 5-6 סטים כתף אחורית, אחלה תכנית

איזה תרגילים זה לכתף אחורית?

ואני עושה הכל 4X8 זה סבבה?
יש אלף ואחד תרגילים תבחר את המתאים בשבילך. אולי כדאי באמת להוריד טיפה נפח אבל בגדול תכנית סבבה, תלוי מה הרמה שלך. בשביל מי שמתאמן יותר מכמה חודשים זה תכנית סבבה לטעמי

• פותח/ת השרשור
יש אלף ואחד תרגילים תבחר את המתאים בשבילך. אולי כדאי באמת להוריד טיפה נפח אבל בגדול תכנית סבבה, תלוי מה הרמה שלך. בשביל מי שמתאמן יותר מכמה חודשים זה תכנית סבבה לטעמי
אני התאמתי לפני הפנימייה גם כן לפחות שנה

ואתה אומר להוריד או להישאר ככה?

אני התאמתי לפני הפנימייה גם כן לפחות שנה

ואתה אומר להוריד או להישאר ככה?
בגדול זה פחות או יותר הנפח שאני אישית משתמש ועובד לי הכי טוב, אולטימטיבי 4-5 פעמים בשבוע תלוי בהתאוששות.
יש דברים קטנים שתלויים בך, אבל ההמלצות שלי: 1) לעשות רוטציות בתרגילי עזר, במיוחד ברגליים. 2) כדאי לפעמים לשנות יחס נגיד מתוך שמונה סטים 4 ו4 לעשות סקוואט 5-6 ועזר 2-3 כנל גב חזה וכתפיים: תרגילים מורכבים יותר סטים מתרגילי עזר. 3) במקום פולי גב ויד אחורית לעשות מתח ומקבילים. אבל שוב העדפה אישית אחי תן בראש

• פותח/ת השרשור
בגדול זה פחות או יותר הנפח שאני אישית משתמש ועובד לי הכי טוב, אולטימטיבי 4-5 פעמים בשבוע תלוי בהתאוששות.
יש דברים קטנים שתלויים בך, אבל ההמלצות שלי: 1) לעשות רוטציות בתרגילי עזר, במיוחד ברגליים. 2) כדאי לפעמים לשנות יחס נגיד מתוך שמונה סטים 4 ו4 לעשות סקוואט 5-6 ועזר 2-3 כנל גב חזה וכתפיים: תרגילים מורכבים יותר סטים מתרגילי עזר. 3) במקום פולי גב ויד אחורית לעשות מתח ומקבילים. אבל שוב העדפה אישית אחי תן בראש
הלוואי שיכלתי לעשות את זה 4-5 פעמים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית