הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליקים בברך?

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
אוקיי אני הרבה מאוד זמן סובל מקליקים בברכים, לפעמים הם מלווים בכאבים ולפעמים לא, בהתחלה חשבתי שזאת הטכניקה של בסקוואט וכל פעם שהעלתי פה סרטון לביקורת אמרו לי שמצב הברכיים של נראות בסדר ובכל פעם שאני עושה סקוואט אני עדיין מקפיד לדחוף אותם כמה שיותר לצדדים, למישהו יש רעיון ממה זה יכול לנבוע ואיך לטפל בזה?
עכשיו יצא לי יותר משבועיים לא להתאמן ויצא לי כמה קליקים מברך ימין, הם לא היו מלווים בכאבים אבל זה מאוד לא נעים..

אוקיי אני הרבה מאוד זמן סובל מקליקים בברכים, לפעמים הם מלווים בכאבים ולפעמים לא, בהתחלה חשבתי שזאת הטכניקה של בסקוואט וכל פעם שהעלתי פה סרטון לביקורת אמרו לי שמצב הברכיים של נראות בסדר ובכל פעם שאני עושה סקוואט אני עדיין מקפיד לדחוף אותם כמה שיותר לצדדים, למישהו יש רעיון ממה זה יכול לנבוע ואיך לטפל בזה?
עכשיו יצא לי יותר משבועיים לא להתאמן ויצא לי כמה קליקים מברך ימין, הם לא היו מלווים בכאבים אבל זה מאוד לא נעים..

צריך להבדיל - "קליקים" ללא כאב הם ברוב המוחלט של המקרים לא אינדיקציה לבעיה כלשהי.
"קליקים" שמלווים בכאב תמידי הם כן בעיה.

• פותח/ת השרשור
צריך להבדיל - "קליקים" ללא כאב הם ברוב המוחלט של המקרים לא אינדיקציה לבעיה כלשהי.
לפעמים הם מלווים ולפעמים לא, שהם מלווים אני פוחד ליישר את הרגל מרוב כאבים

• פותח/ת השרשור
לפני כמה זמן זה התחיל? בעקבות מה? באלו תנועות בדיוק זה מופיע?
התחיל לפני לפני חצי שנה בערך, לא יודע בעקבות מה בדיוק זה התחיל יום אחד פשוט קמתי ניסיתי לישר את הרגל ויצאו לי מלא קליקים כואבים.
זה לא בדיוק תנועות כשאני מקפל את הברך אני מרגיש כאילו יש משהו בפנים ואז שאני מיישר יוצא לי הרבה מאוד קליקים אבל אחרי זה אני מרגיש שזה משתחרר, לפעמים זה נמשך יום ולפעמים נמשך משהו כמו 3-4 ימים עד שמפסיקים לי הקליקים.
ניסתי לבדוק אם יש קשר בין הקליקים לסקוואט אבל לצערי לא מצאתי קשר

התחיל לפני לפני חצי שנה בערך, לא יודע בעקבות מה בדיוק זה התחיל יום אחד פשוט קמתי ניסיתי לישר את הרגל ויצאו לי מלא קליקים כואבים.
זה לא בדיוק תנועות כשאני מקפל את הברך אני מרגיש כאילו יש משהו בפנים ואז שאני מיישר יוצא לי הרבה מאוד קליקים אבל אחרי זה אני מרגיש שזה משתחרר, לפעמים זה נמשך יום ולפעמים נמשך משהו כמו 3-4 ימים עד שמפסיקים לי הקליקים.
ניסתי לבדוק אם יש קשר בין הקליקים לסקוואט אבל לצערי לא מצאתי קשר

זאת אומרת שיש ימים שאם תעשה יישור-כיפוף של הברך 100 פעם זה יכאב בכל אחת מהחזרות או שזה עובר אחרי חזרה-שתיים?

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שיש ימים שאם תעשה יישור-כיפוף של הברך 100 פעם זה יכאב בכל אחת מהחזרות או שזה עובר אחרי חזרה-שתיים?
לא 100 אבל אני אני צריך לעשות כמה חזרות טובות ולא נעימות כדי שזה יעבור

לא הייתי קורא לזה מסוכן , אבל לאורך זמן אפשר לפתח איזו Chondromalacia.
אם זה מופיע באימונים זה קצת בעייתי.

אנצל את השאלה לשאלה משלי לגבי קליקים בברך...
יש לי קליקים בברכיים ללא כאבים בעיקר כשאני עושה סקוואטים אבל לפעמים גם בתנועות כיפוף אחרות.
יש סיבה לדאוג/ ללכת לבדוק אתזה?

פעם קראתי משהו על זה שאומר שזה יכול לקרות אם לט אוכלים מספיק שומן...האמנם?
(אני אוכלת כ-60ג' שומן ביום...לא נמוך במיוחד אבל זה יכול להיות קשור?)

אנצל את השאלה לשאלה משלי לגבי קליקים בברך...
יש לי קליקים בברכיים ללא כאבים בעיקר כשאני עושה סקוואטים אבל לפעמים גם בתנועות כיפוף אחרות.
יש סיבה לדאוג/ ללכת לבדוק אתזה?

פעם קראתי משהו על זה שאומר שזה יכול לקרות אם לט אוכלים מספיק שומן...האמנם?
(אני אוכלת כ-60ג' שומן ביום...לא נמוך במיוחד אבל זה יכול להיות קשור?)[/quot

.

התשובה כתובה די בבירור בציטוט שלי בהודעה שלך. אין סיבה לדאגה.
לא קשור לצריכת השומן שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית