ייעוץ אבקת חלבון מעל 2 קילו

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,
יש לי שאלה קצת טיפשית בנוגע לאבקת חלבון מעל 2 קילו - בדרך כלל הם באים בשקיות ולא בקופסאות (ע"פ התמונות).
זה סגור הרמטית? זה לא קצת בעייתי למשלוח ?

ואשמח גם לחוו"ד על הSYNTRAX MATRIX M5 אם מישהו השתמש בזה.

תודה!

יש לך אשכול של חוות דעת של משתמשים בפורום על אבקות חלבון שונות ביניהם האבקות של סיינטרקס.

הסיינטרקס נשלח בשקיות איטום כמו שקיות ששמים בהם אוכל וזה בטוח לצריכה.

לשאלתך אני טעמתי את הקרם עוגיות ואתמול קיבלתי את השוקולד- תוכל לקרוא חוות דעת שלי על הקרם עוגיות באשכול שציינתי למעלה.

שלום,
יש לי שאלה קצת טיפשית בנוגע לאבקת חלבון מעל 2 קילו - בדרך כלל הם באים בשקיות ולא בקופסאות (ע"פ התמונות).
זה סגור הרמטית? זה לא קצת בעייתי למשלוח ?

ואשמח גם לחוו"ד על הSYNTRAX MATRIX M5 אם מישהו השתמש בזה.

תודה!
היה על זה פוסט השבוע
http://www.lbs.co.il/threads/47832/

• פותח/ת השרשור
יש לך אשכול של חוות דעת של משתמשים בפורום על אבקות חלבון שונות ביניהם האבקות של סיינטרקס.

הסיינטרקס נשלח בשקיות איטום כמו שקיות ששמים בהם אוכל וזה בטוח לצריכה.

לשאלתך אני טעמתי את הקרם עוגיות ואתמול קיבלתי את השוקולד- תוכל לקרוא חוות דעת שלי על הקרם עוגיות באשכול שציינתי למעלה.

תודה לכם, אבל השאלה על סינטרקס הייתה משנית יותר..
בנוגע לשקית איטום - איך זה נסגר מחדש? אין חשש שבמשלוח מחו"ל זה יתפוצץ או יגרם נזק לשקית?

תודה לכם, אבל השאלה על סינטרקס הייתה משנית יותר..
בנוגע לשקית איטום - איך זה נסגר מחדש? אין חשש שבמשלוח מחו"ל זה יתפוצץ או יגרם נזק לשקית?

אני עד עכשיו התנסיתי ב-3 אבקות חלבון חלבון ש-2 מהם זה המטריקס שנשלח אליי מחו"ל וב-2 הפעמים גם של הקרם עוגיות וגם של השוקולד

שקיבלתי אתמול לא קרה כלום לשקית והיא הגיעה שלמה. הם שולחים לך את המוצר בקופסת קרטון גדולה ועוד עוטפים את המוצר בניילון בתוך הקרטון

ככה שהסיכוי שיקרה משהו הוא לא גדול. השקית איטום של האבקה נסגרת כמו כל שקית איטום רגילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית