הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קאי קרין ומנגד פיל היט

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
כמו שקטלר היה הזנב של רוני מספר שנים טובות ובסוף גבר עליו כך גם קארי אם לא ב2014 אז ב15 או 16 יגבור על פיל ויתייצב בפסגה כמה שנים

• פותח/ת השרשור
כמו שקטלר היה הזנב של רוני מספר שנים טובות ובסוף גבר עליו כך גם קארי אם לא ב2014 אז ב15 או 16 יגבור על פיל ויתייצב בפסגה כמה שנים

הבעיה היא מאוד פשוטה , קאי גדול מפיל ב5 שנים.. לא יודע כמה סובלנות תיהיה לקאי לחכות עוד כמה שנים..

לא מסכים עם ישראויל.. כמו שמיקרוס אמר, קאי מבוגר מפיל, השיא שלך בפיתוח גוף מגיע בגיל 30-36~ ולא בגיל 40.. לדעתי לפחות.

• פותח/ת השרשור
לא מסכים עם ישראויל.. כמו שמיקרוס אמר, קאי מבוגר מפיל, השיא שלך בפיתוח גוף מגיע בגיל 30-36~ ולא בגיל 40.. לדעתי לפחות.

אני מאחל לקאי שיקח לפחות פעם אחת , לפחות.

אבסורד , ואפילו מרגיז.. שווה לצפות
יום בחיו של קאי .. הלינק הנל הוא 1/3

קצת לא קשור לנושא, אבל בסירטון קאי מדבר על החשיבות הרבה של לאכול כל שעתיים שלוש ( שלא יעברו יותר משלוש שעות ללא אוכל). הוא מדגיש שלפני שמתחילים להתעסק בחישובים מדוייקים של ערכים תזונתיים, צריך קודם לכן להיות מחוייב לחלוטין להכנת האוכל, חלוקתו למנות ולאכילתו במהלך היום בזמנים פחות או יותר קבועים. איך זה מסתדר אם מרבית הדעות בפורום, שמדובר בלא יותר ממיתוס, ושאין חשיבות לזמני הארוחות ולחלוקתן, אלא רק לערכים הסופיים?

קצת לא קשור לנושא, אבל בסירטון קאי מדבר על החשיבות הרבה של לאכול כל שעתיים שלוש ( שלא יעברו יותר משלוש שעות ללא אוכל). הוא מדגיש שלפני שמתחילים להתעסק בחישובים מדוייקים של ערכים תזונתיים, צריך קודם לכן להיות מחוייב לחלוטין להכנת האוכל, חלוקתו למנות ולאכילתו במהלך היום בזמנים פחות או יותר קבועים. איך זה מסתדר אם מרבית הדעות בפורום, שמדובר בלא יותר ממיתוס, ושאין חשיבות לזמני הארוחות ולחלוקתן, אלא רק לערכים הסופיים?
אף אחד לא טוען שאין חשיבות לארוחה עד שעתיים-שלוש מתום האימון
יש חשיבות, היא פשוט הרבה פחות גדולה מהחשיבות של הערכים הסופיים בסוף היום
והטענות נשמעות יותר כלפי ה"תאכל טונה איך שמסתיים האימון" או "תשתה את השייק בדרך לאוטו"...
אני בטוח ש-99% מהמתאמנים פה בפורום אוכלים ארוחה עד שעתיים-שלוש בתום האימון..

אומנם זה סוטה מהנושא , אבל ...
בגלל זה הוא נראה איך שהוא נראה , והוגי הדעות והחוכמולוגים למינהם נראים איך שהם נראים !
לצערי הרב (כמובן שאני לא מזלזל ) אבל רוב המייעצים והחכמים למינהם בעלי ידע תאורטי רב בתזונה נכונה - נראים כמו דחלילים במקרה הטוב, וכאשר תספר לבודיבילדרים ברמה גבוהה את כל ׳המחקרים׳ ואת כל ׳הדיאטות חיטוב שממליצים בהם לאכול 45% שומן׳ הם פשוט יצחקו !

אף אחד לא טוען שאין חשיבות לארוחה עד שעתיים-שלוש מתום האימון
יש חשיבות, היא פשוט הרבה פחות גדולה מהחשיבות של הערכים הסופיים בסוף היום
והטענות נשמעות יותר כלפי ה"תאכל טונה איך שמסתיים האימון" או "תשתה את השייק בדרך לאוטו"...
אני בטוח ש-99% מהמתאמנים פה בפורום אוכלים ארוחה עד שעתיים-שלוש בתום האימון..
לא מדובר במשך הזמן בין סיום האימון לארוחה, אלא במשך הזמן שעובר בין ארוחה לארוחה, ללא כל קשר לאימון.
מבחינתו של קאי (כמו שאני מבין), ישנם לא מעט ב"ב שעובדים קשה במכון, שלוקחים "תוספים" שונים וכו', אך מה שמפריד בין ה"ילדים" ל"גברים" הוא המחויבות המלאה להכין אוכל, לקחת אותו לכל מקום ולא לפספס שום ארוחה במהלך היום, וכך לנהוג יום-יום,שבוע-שבוע, חודש-חודש, שנה-שנה (הבנת את הרעיון ;-) ..
בגלל זה הוא נראה איך שהוא נראה , והוגי הדעות והחוכמולוגים למינהם נראים איך שהם נראים !
לצערי הרב (כמובן שאני לא מזלזל ) אבל רוב המייעצים והחכמים למינהם בעלי ידע תאורטי רב בתזונה נכונה - נראים כמו דחלילים במקרה הטוב, וכאשר תספר לבודיבילדרים ברמה גבוהה את כל ׳המחקרים׳ ואת כל ׳הדיאטות חיטוב שממליצים בהם לאכול 45% שומן׳ הם פשוט יצחקו !
כמוך - לא מזלזל באיש, אך נוטה להסכים.

לא מדובר במשך הזמן בין סיום האימון לארוחה, אלא במשך הזמן שעובר בין ארוחה לארוחה, ללא כל קשר לאימון.
מבחינתו של קאי (כמו שאני מבין), ישנם לא מעט ב"ב שעובדים קשה במכון, שלוקחים "תוספים" שונים וכו', אך מה שמפריד בין ה"ילדים" ל"גברים" הוא המחויבות המלאה להכין אוכל, לקחת אותו לכל מקום ולא לפספס שום ארוחה במהלך היום, וכך לנהוג יום-יום,שבוע-שבוע, חודש-חודש, שנה-שנה (הבנת את הרעיון ;-)
לא שאני מזלזל באימונים שלהם ובאורח חיים שלהם, אבל אם זה מה שלטענת קאי גרין מבדיל בינו לבין מתאמן אחר, אז הוא קצת מבולבל. כנראה שהוא שכח את עניין הגנטיקה והחומרים. אבל שיהיה

אתה ממש ***כבד את האחר 😃 ***, לא שופטים ידע של אדם לפי הגוף שלו, אם בן אדם א' משקיע את רוב חייו בלימוד תזונה ואימונים ובן אדם ב' משקיע את רוב חייו בתזונה ואימונים, מן הסתם בן אדם ב' נראה הרבה יותר טוב, אבל למי יש ידע יותר גדול? קח לדוגמא את lyle mcdonald , אפשר להגיד שהוא הבן אדם הכי חכם בתחום הזה וכנראה גם תרם הכי הרבה (קשה לי להאמין שמישהו לא יסכים איתי, ואם כן, כנראה הוא לא יודע מי זה lyle ) בכל מקרה, תחפש את השם שלו בגוגל, הוא נראה כמו בן אדם ממוצע שבחיים לא היה במכון. אז זה אומר שקאי גרין יותר מבין ממנו? בגלל שלקאי יש יותר שרירים אז הוא יותר מבין מליל מקדונלד? וכמובן לחלק הכי חשוב - החומרים שאדון קאי לוקח, אני לא חושב שיש סטרואיד שקיים שהבן אדם לא מזריק לעצמו, כי מה לעשות, בישביל להיות מר אולימפיה אתה צריך להיות מפלצת. עכשיו, יש לך מושג מה החומרים האלה עושים לגוף? אני לא חושב, כי אם כן, אתה לא היית משווה את קאי לאנשים ממוצעים. בקשר למה שקאי אמר, אין שום סיבה לאכול כל 3 שעות זה מיתוס מטומטם שבילדרים מסרבים לעזוב כדי להמשיך להגיד כמה זה קשה להיות באדיבילדר. הם בחיים לא יודו שמה שמשנה זה הערכים בסוף היום ושאפשר לאכול לפעמים דברים שהם לא חזה עוף וברוקולי. אסיים עם ציטוט -

"Pro bodybuilders seem to be people with low self esteem and masochistic tendencies. They derive pleasure from self abuse and need constant re-assurement that what they are doing is so difficult, that most people could never do it - they think it makes them awesome. So they literally take the most difficult approach very often, just to enforce that point.

So when people who actually have a solid psych profile, who do not see the need for excessive self-abuse, reasonably take the smartest choice to get results - aka, the least effort, while having maximum effectiveness - the "old-school" Pro's feel threatened.

Their source of self-esteem and confidence is diminished when they are facing the facts. That what they are doing is not "awesome", but mostly just stupid.

So obviously a defensive reactions kicks in and they fight with all their might to hold on to that source that keeps them together. It's all they have... or so it often seems.

Sound about right? That's my take anyway.

That and the obvious, that most of them haven't got a clue about nutritional/training sciences anyway." - Holger Maiväli

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Akyeruc
לפי התגובה אני מבין שאתה בקבוצה של ׳המבינים׳
😃
מצחיק אותי שכל ילד בן 18 שלא ראה בחיים שלו מנוש ולא מסוגל לדחוק 80 קילו כל היום יושב בפורומים במחשב קורא כתבות וחושב שהוא דיאטן קליני

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אני רואה שזה הולך לכיוונים לא נעימים.. אשמח אם תחזרו לעיקר ולא להתנגש אחד בשני ..

המון דיברו על זה שלא משנה כמה קאי יהיה טוב , השופטים של אולימפיה לא יתנו לו את
התואר מהסיבה שהוא עשה קלטות סקס אם אני לא טועה.

הדיבור אומר שהשופטים באולימפיה הגיעו למסקנה שפיל זה שלמות וגם אני חושב ככה ואני לא חושב שקאי יכול לקחת ממנו את התואר עם כל כמה שמעריצים אותו ואוהבים אותו לדעתי הוא לא כזה ברמה של פיל פיל משלב הכל מסה גדולה פרופרציות חיטוב וייבוש אני גם מעדיף את קאי אבל לדעתי בשנים הקרובות אין מתחרה לפיל מקצועית לדעתי פיל יותר טוב.

נערך לאחרונה:
יכול להיות שפיל היט היה שחקן כדורסל לפני שהתחיל לעסוק ב בודיבילדינג ?

לקאי השנה היה בטן gh ענקית כשהוא הגיע למר אולימפיה ואני חושב שירד לו בשיפוט מלא נקודות על זה , ופיל פשוט מושלם אין מה לעשות

ג'יי כבר בכלל לא בתמונה קיבל 6 רק בגלל פוליטיקה לא הגיע לו טופ 10

ואפרופו ג'יי, סתכלו על הפרצות שלו שהוא רואה את קאי באולימפיה האחרונה (9:25)

סרטון קטלני

Back
למעלה תחתית