עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שקטלר היה הזנב של רוני מספר שנים טובות ובסוף גבר עליו כך גם קארי אם לא ב2014 אז ב15 או 16 יגבור על פיל ויתייצב בפסגה כמה שנים
כל כך נכון.כמו שקטלר היה הזנב של רוני מספר שנים טובות ובסוף גבר עליו כך גם קארי אם לא ב2014 אז ב15 או 16 יגבור על פיל ויתייצב בפסגה כמה שנים
לא מסכים עם ישראויל.. כמו שמיקרוס אמר, קאי מבוגר מפיל, השיא שלך בפיתוח גוף מגיע בגיל 30-36~ ולא בגיל 40.. לדעתי לפחות.
אבסורד , ואפילו מרגיז.. שווה לצפות
יום בחיו של קאי .. הלינק הנל הוא 1/3
אף אחד לא טוען שאין חשיבות לארוחה עד שעתיים-שלוש מתום האימוןקצת לא קשור לנושא, אבל בסירטון קאי מדבר על החשיבות הרבה של לאכול כל שעתיים שלוש ( שלא יעברו יותר משלוש שעות ללא אוכל). הוא מדגיש שלפני שמתחילים להתעסק בחישובים מדוייקים של ערכים תזונתיים, צריך קודם לכן להיות מחוייב לחלוטין להכנת האוכל, חלוקתו למנות ולאכילתו במהלך היום בזמנים פחות או יותר קבועים. איך זה מסתדר אם מרבית הדעות בפורום, שמדובר בלא יותר ממיתוס, ושאין חשיבות לזמני הארוחות ולחלוקתן, אלא רק לערכים הסופיים?
אומנם זה סוטה מהנושא , אבל ...קצת לא קשור לנושא, אבל בסירטון קאי מדבר על החשיבות הרבה של לאכול כל שעתיים שלוש ( שלא יעברו יותר משלוש שעות ללא אוכל). הוא מדגיש שלפני שמתחילים להתעסק בחישובים מדוייקים של ערכים תזונתיים, צריך קודם לכן להיות מחוייב לחלוטין להכנת האוכל, חלוקתו למנות ולאכילתו במהלך היום בזמנים פחות או יותר קבועים. איך זה מסתדר אם מרבית הדעות בפורום, שמדובר בלא יותר ממיתוס, ושאין חשיבות לזמני הארוחות ולחלוקתן, אלא רק לערכים הסופיים?
לא מדובר במשך הזמן בין סיום האימון לארוחה, אלא במשך הזמן שעובר בין ארוחה לארוחה, ללא כל קשר לאימון.אף אחד לא טוען שאין חשיבות לארוחה עד שעתיים-שלוש מתום האימון
יש חשיבות, היא פשוט הרבה פחות גדולה מהחשיבות של הערכים הסופיים בסוף היום
והטענות נשמעות יותר כלפי ה"תאכל טונה איך שמסתיים האימון" או "תשתה את השייק בדרך לאוטו"...
אני בטוח ש-99% מהמתאמנים פה בפורום אוכלים ארוחה עד שעתיים-שלוש בתום האימון..
כמוך - לא מזלזל באיש, אך נוטה להסכים.אומנם זה סוטה מהנושא , אבל ...
בגלל זה הוא נראה איך שהוא נראה , והוגי הדעות והחוכמולוגים למינהם נראים איך שהם נראים !
לצערי הרב (כמובן שאני לא מזלזל ) אבל רוב המייעצים והחכמים למינהם בעלי ידע תאורטי רב בתזונה נכונה - נראים כמו דחלילים במקרה הטוב, וכאשר תספר לבודיבילדרים ברמה גבוהה את כל ׳המחקרים׳ ואת כל ׳הדיאטות חיטוב שממליצים בהם לאכול 45% שומן׳ הם פשוט יצחקו !
לא שאני מזלזל באימונים שלהם ובאורח חיים שלהם, אבל אם זה מה שלטענת קאי גרין מבדיל בינו לבין מתאמן אחר, אז הוא קצת מבולבל. כנראה שהוא שכח את עניין הגנטיקה והחומרים. אבל שיהיהלא מדובר במשך הזמן בין סיום האימון לארוחה, אלא במשך הזמן שעובר בין ארוחה לארוחה, ללא כל קשר לאימון.
מבחינתו של קאי (כמו שאני מבין), ישנם לא מעט ב"ב שעובדים קשה במכון, שלוקחים "תוספים" שונים וכו', אך מה שמפריד בין ה"ילדים" ל"גברים" הוא המחויבות המלאה להכין אוכל, לקחת אותו לכל מקום ולא לפספס שום ארוחה במהלך היום, וכך לנהוג יום-יום,שבוע-שבוע, חודש-חודש, שנה-שנה (הבנת את הרעיון ;-)
אומנם זה סוטה מהנושא , אבל ...
בגלל זה הוא נראה איך שהוא נראה , והוגי הדעות והחוכמולוגים למינהם נראים איך שהם נראים !
לצערי הרב (כמובן שאני לא מזלזל ) אבל רוב המייעצים והחכמים למינהם בעלי ידע תאורטי רב בתזונה נכונה - נראים כמו דחלילים במקרה הטוב, וכאשר תספר לבודיבילדרים ברמה גבוהה את כל ׳המחקרים׳ ואת כל ׳הדיאטות חיטוב שממליצים בהם לאכול 45% שומן׳ הם פשוט יצחקו !
הוא שיחק כדורסל עד גיל קולג' ואז עבר לפיתוח גוףיכול להיות שפיל היט היה שחקן כדורסל לפני שהתחיל לעסוק ב בודיבילדינג ?