הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קאי קרין ומנגד פיל היט

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
טוב אז רציתי להעלות נושא שדי מעניין גולשים פה וברחבי העולם בזמן האחרון , פיל היט וקאי גרין.

כפי שעקב בתחרויות האחרונות פיל היט נוגס בשיניים ומנגד קאי גרין כבר רוצה לנגוס בחלום בפעם הראשונה.

כאשר צפיתי בתיעוד חייהם של השניים (למי שלא צפה) ניכר פער משמעותי במצב הפיננסי בין השניים.

פיל היט , עם תזרים לא מבייש וספונסרים שלא פוסקים להזרים מזומנים חי כמו שליט לוב בבית אינסופי עם מכוניות פאר , ומנגד קאי קרין שעד לא מזמן הפסיקו לתמוך בו כלכלית הספונסר שלו ולאחר מכן חזר התזרים אינני יודע בדיוק למה , בכל אופן קאי גרין גר בדירת 2 חדרים עלובה בברוקלין שבניו יורק , דירת קומות , ואפילו אין רכב ברשותו. הוא נוסע בכל יום ברכבת התחתית הsubway , כחצי שעה כיוון בכדי להתאמן.

למי אתם באמת חושבים שמגיעה לזכות בתהילה שתגיעה עלינו לטובה ב2014? האם פיל היט יקח שוב בגיל 35 , או הגיעה הזמן שקאי יקטוף את התואר בגיל 39? כי אני כל כל חושב שמגיעה לו!

דעתכם?

image.jpg
image.jpg

image.jpg

נערך לאחרונה:
כל הסיפור חיים שלהם לא משנה, כי על הבמה בודקים דבר אחד. המצב יותר טוב אצל מישהו אולי, אבל זה לא מקנה לשני שום זכות לקבל יותר קרדיט. בקטע של הזכייה בתחרות כמובן

• פותח/ת השרשור
כל הסיפור חיים שלהם לא משנה, כי על הבמה בודקים דבר אחד. המצב יותר טוב אצל מישהו אולי, אבל זה לא מקנה לשני שום זכות לקבל יותר קרדיט. בקטע של הזכייה בתחרות כמובן

אתה מספיק אינטליגנט לדעת שמעורבת גם הרבה פוליטיקה , כמו השיפוט המגוכח בפעם שעברה שאם אני לא טועה ג׳אי קאטלר היה מדורג לפני ביג ראמי.

אתה חושב שמקפחים אותו בגלל השטויות הפורנוגרפיות שעשה בעבר?

אתה מספיק אינטליגנט לדעת שמעורבת גם הרבה פוליטיקה , כמו השיפוט המגוכח בפעם שעברה שאם אני לא טועה ג׳אי קאטלר היה מדורג לפני ביג ראמי.

לפי זה צריך לבדוק, לא לפי דברים אחרים, זה שזה לא ככה מה לעשות.. אמרתי את דעתי, לא אמרתי שזו המציאות

• פותח/ת השרשור
לפי זה צריך לבדוק, לא לפי דברים אחרים, זה שזה לא ככה מה לעשות.. אמרתי את דעתי, לא אמרתי שזו המציאות

אני בכוונה מערב פה קצת את הרגש מכיוון שאני מסכים איתך שבתחרות כה יוקרתית צריך להיות נטו שיפוט מקצועי וישר ללא אינטרסים

חשבתי שעכשיו משלמים לו הרבה על הפרסומות החדשה של החלבון ביף, לא? בכל מיקרה הייתי בברוקלין ולא ראיתי אותו -.-
חח סתם לא ידעתי שהוא גר שם, חבל.. המדריך אמר שהכושים ויהודים כל הזמן הולכים שם מכות -.-

• פותח/ת השרשור
חשבתי שעכשיו משלמים לו הרבה על הפרסומות החדשה של החלבון ביף, לא? בכל מיקרה הייתי בברוקלין ולא ראיתי אותו -.-
חח סתם לא ידעתי שהוא גר שם, חבל.. המדריך אמר שהכושים ויהודים כל הזמן הולכים שם מכות -.-

אם תראה מישהו הולך עם קפוצון אדום , ומכנס סמרטוטים כמו של הקצבים בארץ של אדום אדום , תדע שזהו קאי

אם תראה מישהו הולך עם קפוצון אדום , ומכנס סמרטוטים כמו של הקצבים בארץ של אדום אדום , תדע שזהו קאי
הוא גר שם באזור של היהודים? יש שם גם מלא כושים.
איפה שהבית כנסת של הרבי מלובביץ השכונה שם, שתדע. אם אני יגלה שהוא גר שם לייד, אני מתאבד.
מה לגבי הפרסומת של הביף, הוא לא קיבל עלייה סכום? למה הוא לא מקבל הצעה מדיימטיז או BSN או מישהו גדול אחר?

לא מקפחים אותו... נראה לי שבשביל להיות Mr.O צריך להיות ייצוגי מספיק או במילים אחרות להיות דמות שעושה כסף וממשיכה להרים את עולם פיתוח הגוף.
אם מה שנראה לי קרוב למציאות קאי לעולם לא יזכה. רשמת על השטויות הפורנוגרפיות - אז כן, גם בגלל זה.

לא מקפחים אותו... נראה לי שבשביל להיות Mr.O צריך להיות ייצוגי מספיק או במילים אחרות להיות דמות שעושה כסף וממשיכה להרים את עולם פיתוח הגוף.
אם מה שנראה לי קרוב למציאות קאי לעולם לא יזכה. רשמת על השטויות הפורנוגרפיות - אז כן, גם בגלל זה.

למה בגלל משהו שעשה פעם הוא פסול?
בלי קשר אני חושב שפיל טוב יותר, אבל אני לא חושב שלמישהו אמור להיות אכפת מהמצב הסוציו אקונומי/ עבר בעייתי שלא קשור לתחום.
זאת תחרות פיתוח גוף, לא מועמדות לשגרירות...

• פותח/ת השרשור
למה בגלל משהו שעשה פעם הוא פסול?
בלי קשר אני חושב שפיל טוב יותר, אבל אני לא חושב שלמישהו אמור להיות אכפת מהמצב הסוציו אקונומי/ עבר בעייתי שלא קשור לתחום.
זאת תחרות פיתוח גוף, לא מועמדות לשגרירות...

לכן אמרתי שמכל הבחינות , גם מפעט גילו של קאי , הגיעה הזמן שהוא יקח - מישהו אמר ג׳אי קאטלר ? נראה לי שהוא כבר את שלו עשה למרות הנסיון שלו לחזור בתחרות שעברה..

image.jpg

אני מקווה שהטוב מבינהם ינצח ואני לא מבין למה לקאי אין ספונסרים הוא מקום שני באולימפיה היום למפתחי גוף ברמות הרבה יותר נמוכות יש ספונסרים

רציני איך זה שלגרין אין ספונסרים ?
איזה עוד דברים הוא כבר עשה שהוא עיצבן כל כך הרבה אנשים שלא יהיו מוכנים לתת חסות למקום שני במר אולימפיה(!)

• פותח/ת השרשור
רציני איך זה שלגרין אין ספונסרים ?
איזה עוד דברים הוא כבר עשה שהוא עיצבן כל כך הרבה אנשים שלא יהיו מוכנים לתת חסות למקום שני במר אולימפיה(!)

אבסורד , ואפילו מרגיז.. שווה לצפות
יום בחיו של קאי .. הלינק הנל הוא 1/3

• אהבתי
Reactions: Tom
כמה דברים על קאי - הוא ממש לא כמו שמציגים אותו בסרט הדוקומנטרי שעשו עליו, כן הוא אמנם צנוע אבל יש לו הרבה כסף מהתחרויות ומכל עסקי תוספי התזונה,אל תדאגו הוא ממש לא עני והחומרים שהוא לוקח עולים עשרות אלפי דולרים. דבר שני מי שלא יודע המאמן הקודם שלו היה חבר שלו מגיל 14 בערך הם היו חברים הכי טובים וחלמו יום אחד להתחרות ואחרי איזה 20 שנה של חברות קאי יום אחד פשוט החליט לנתק איתו קשר ולעבור למאמן אחר כי הוא החליט שהמאמן הקודם שלו לקח ממנו יותר מידי כסף,למרות שהוא בכלל לא דיבר איתו על זה, זה מראה על קאי שהוא הרבה יותר שטחי ממה שחשבתם. שלא נדבר על מופע החשפנות לגייז והמציצה שהוא קיבל וסצנת האשכולית, ועכשיו בלי קשר לפוליטיקה,פיל לקח את האולימפיה בהליכה,הוא הגיע במצב הרבה יותר טוב מקאי

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
כמה דברים על קאי - הוא ממש לא כמו שמציגים אותו בסרט הדוקומנטרי שעשו עליו, כן הוא אמנם צנוע אבל יש לו הרבה כסף מהתחרויות ומכל עסקי תוספי התזונה,אל תדאגו הוא ממש לא עני והחומרים שהוא לוקח עולים עשרות אלפי דולרים. דבר שני מי שלא יודע המאמן הקודם שלו היה חבר שלו מגיל 14 בערך הם היו חברים הכי טובים וחלמו יום אחד להתחרות ואחרי איזה 20 שנה של חברות קאי יום אחד פשוט החליט לנתק איתו קשר ולעבור למאמן אחר כי הוא החליט שהמאמן הקודם שלו לקח ממנו יותר מידי כסף,למרות שהוא בכלל לא דיבר איתו על זה, זה מראה על קאי שהוא הרבה יותר שטחי ממה שחשבתם. שלא נדבר על מופע החשפנות לגייז והמציצה שהוא קיבל וסצנת האשכולית, ועכשיו בלי קשר לפוליטיקה,פיל לקח את האולימפיה בהליכה,הוא הגיע במצב הרבה יותר טוב מקאי

תגובה מעניינת .. רעננת לי כמה דברים ואני יוצא מנקודת הנחה שיש לך ביסוס עליהם ולא השערות..

זה בכלל לא קל להיות שופט בתחרויות באולימפיה , אני בעצמי אם תשאלו אותי לא יודע להחליט מי מהם יותר ראויי לכל אחד היתרונות שלו וכך גם החסרונות

לא חושב שכרגע חסר לkai כסף.
הוא פשוט לא מראה את זה כמו פיל הית' וג'אי קאטלר. (ורוב החבר'ה באולימפיה מסודרים מהבחינה הזאת)
בלי להעליב את קאי..היום היחיד שהוא ינצח את פיל,
זה אם פיל יבוא לא ממש מוכן ב100 אחוז.
כרגע פיל לוקח את האולימפיה בהליכה ביחס לשאר המתחרים.
ג'אי כבר לא מספיק "רעב" בשביל להתחרות ברמה הזאת.
ויש הרגשה שהוא עשה את שלו..

Back
למעלה תחתית