הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחילה פציעה /דלקת בכתף

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
לפני כשבוע התחלתי להרגיש בכתף הקידמית (ביד אחת) התחלה של דלקת...
משמע, ברצועה ספציפית שאני לוחץ עליה בין העצמות יש כאב..
הכאב מופיע בתרגילים בהם הכתף הקידמית באה לידי ביטוי כמו לחיצת חזה כנגד דאמבלים בשיפוע חיובי ושאר הלחיצות הדומות(בפרס גם כמובן)...
התחלתי לקחת איבופן 400 ולאחר הקלה התאמנתי היום שוב אימון די חלבי מכיוון שאני מאלתר אימון בצבא במקום עם מכולת חדר כושר מי שמכיר עם מכשירים בעיקר ..
הכאב התחיל לחזור.. מה ממליצים?
לוקח אומגה 3 ומגנזיום אגב

לפני כשבוע התחלתי להרגיש בכתף הקידמית (ביד אחת) התחלה של דלקת...
משמע, ברצועה ספציפית שאני לוחץ עליה בין העצמות יש כאב..
הכאב מופיע בתרגילים בהם הכתף הקידמית באה לידי ביטוי כמו לחיצת חזה כנגד דאמבלים בשיפוע חיובי ושאר הלחיצות הדומות(בפרס גם כמובן)...
התחלתי לקחת איבופן 400 ולאחר הקלה התאמנתי היום שוב אימון די חלבי מכיוון שאני מאלתר אימון בצבא במקום עם מכולת חדר כושר מי שמכיר עם מכשירים בעיקר ..
הכאב התחיל לחזור.. מה ממליצים?
לוקח אומגה 3 ומגנזיום אגב
מנוחה וקרח כמה פעמים ביום.. רוב מי שאני מכיר שלקח אנטי דלקתי לא ממש עזר לו אבל תקח בינתיים, בכל מקרה אחרי כמה ימים כבר לא כדאי לקחת. רק כשהכאב יעלם(יכול לקחת הרבה) תחזור להתאמן, תרגילים שלא מגרים את המקום. בינתיים תנסה פרוטוקול פציעות, אולי יעזור אני לא ניסיתי אבל שמעתי דברים טובים.

תנסה את הפרוטוקול פציעות שיש לך פה בנעוץ. מתאמן שלי ניסה אותו בעקבות אותם כאבים בדיוק אחרי חודשיים בSS, הפרוטוקולים פשוט פטרו את זה במהירות והוא אפילו הוסיף כח ממש כמו שכתוב שם.

שתתרפא בקרוב(בתיקווה) דרך טובה למנוע את זה היא לחמם את הכתף לפני כל אימון.
גם לי היה בעיה כזאת שבגלל זה הייתי צריך לתת לעצמי מנוחה של שבוע(כי למזלי תפסתי את זה בזמן מוקדם) ולקחתי אנטי דלקתיים ועזר.
מאז כל אימון אני מחמם כתפיים במיוחד לפני שאני ניגש לבנץ'(ובאימון כתפיים מין הסתם....)
בהצלחה אחי D= תיהיה בריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית