הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים יד אחורית התחתונה שאני מפעיל אותה

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
כאן כואב לי:
http://www.siz.co.il/my.php?i=mmimqngdnwn4.jpg
לא כאבי שריר זה התחיל לי שבוע שעבר שעשיתי שכיבות שמיכה לא באימון בשיעור ספורט
וכאב לי שם גם באימון יד אחורית לפני שבועיים שעשיתי לחיצה צרפתית עם משקולת מאחורי הראש
אבל זה לא המשיך לכאוב...
יכול להיות שלא החזקתי טוב?

לחיצה צרפתית תרגיל מחורבן שגורם להמון פציעות. לא שווה אם אתה שם את התועלת שלו אל מול הסיכוי להיפצע ממנו.
תוריד אותו מהתוכנית ובכללי תוריד קצת לחץ מהיד אחורית בשבוע שבועיים הקרובים ותעדכן אם יש שיפור.

• פותח/ת השרשור
לחיצה צרפתית תרגיל מחורבן שגורם להמון פציעות. לא שווה אם אתה שם את התועלת שלו אל מול הסיכוי להיפצע ממנו.
תוריד אותו מהתוכנית ובכללי תוריד קצת לחץ מהיד אחורית בשבוע שבועיים הקרובים ותעדכן אם יש שיפור.
נשאר לי עוד שבועיים למסה ואז ישלי טיול שבוע שאני לא הולך להתאמן בו עכשיו אני יוריד תתרגיל הזה
אבל אם במהלך האימון יכאב לי קצת שם זה יהיה בסדר קצת לדחות תמנוחה?

תוריד קצת מהנפח של האימונים ליד אחורית עד שיעבור זעם.
אם אתה עושה 3 תרגילים באימון לאחורית תעשה רק אחד של 4 סטים עדיף מקבילים או לחיצה צרה.
בלי לחיצה צרפתית זה עובד כמו קסם בלהעלים את הכאבים האלה.
אין כמעט מפתח גוף/מתאמן שלא חווה את הכאבים האלה בדרך כלל פשוט מורידים אותו מהתוכנית והכאבים נעלמים כמו קסם

• פותח/ת השרשור
תוריד קצת מהנפח של האימונים ליד אחורית עד שיעבור זעם.
אם אתה עושה 3 תרגילים באימון לאחורית תעשה רק אחד של 4 סטים עדיף מקבילים או לחיצה צרה.
בלי לחיצה צרפתית זה עובד כמו קסם בלהעלים את הכאבים האלה.
אין כמעט מפתח גוף/מתאמן שלא חווה את הכאבים האלה בדרך כלל פשוט מורידים אותו מהתוכנית והכאבים נעלמים כמו קסם
אז פשוט להוריד? ואתה אומר אולי להוסיף סט או להשים תרגיל אחר במקום הלחיצה צרפתית?
עד עכשיו עשיתי 3 תרגילים - מקבילים פושדאון עם מוט V והלחיצה צרפתית וגם עשיתי 3 תרגילים של לחיצת חזה
אז להשאיר אולי פשוט 2 תרגילים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית