הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רמת טסטוסטרון בדם

Hai Dahan

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום הטסטוסטרון שלי בגוף בשתי בדיקות יצא באחת 14.8
בשניה 15.7
shbg -24.8
Free androgen index 63.3

אני קצת מדוכא בכללי ומרגיש עליה בעיקר בשומן. אך הרופא אמר שהרמה בנורמה אז אין מה לטפל.
מה דעתכם על רמות אלו? האם להחליף רופא? ואם כן מה לומר לו .?

שלום הטסטוסטרון שלי בגוף בשתי בדיקות יצא באחת 14.8
בשניה 15.7
shbg -24.8
Free androgen index 63.3

אני קצת מדוכא בכללי ומרגיש עליה בעיקר בשומן. אך הרופא אמר שהרמה בנורמה אז אין מה לטפל.
מה דעתכם על רמות אלו? האם להחליף רופא? ואם כן מה לומר לו .?
הערכים בנורמה אך קצת נמוכים (לא שזה בהכרח מצביע על כך שאתה זקוק להתערבות הורמונלית). מה גילך?
בנוסף, רצוי לבדוק Free test בכדי לקבל מושג על רמת הטסט בדם, אסטרוגן, פרולקטין ובדיקות הקשורות בבלוטת התריס.
כעיקרון אתה מתאר תסמינים המתאימים לטסט נמוך אך גם ל-1001 בעיות אחרות.

• פותח/ת השרשור
הערכים בנורמה אך קצת נמוכים (לא שזה בהכרח מצביע על כך שאתה זקוק להתערבות הורמונלית). מה גילך?
בנוסף, רצוי לבדוק Free test בכדי לקבל מושג על רמת הטסט בדם, אסטרוגן, פרולקטין ובדיקות הקשורות בבלוטת התריס.
כעיקרון אתה מתאר תסמינים המתאימים לטסט נמוך אך גם ל-1001 בעיות אחרות.
אני בן 21 וחצי..
בין היתר נעלמה זקפת בוקר .
השאלה הכללית שלי היא האם אפשר להעלות מסת שריר משמעותית עם תוכנית אימונים מסודרת ותזונה מאוזנת ומדוייקת?
אגב אני עושה את התוכנית AB מהפורטל ומגיע למשקלים די יפים.
סליחה שזה אוף טופיק אבל חבל לפתוח מליון נושאים:
דדליפט התחלתי לפני כשבועיים ואני עומד עם טכניקה יפה על 77.5 קילו ל 6*3.
לעומת זאת סקוואט מלא אני פשוט לא מצליח לעבור את ה40 KG למרות שההתקדמות שלי במשקלים בכל השאר ממש יפה.
בנוסף יש לי חוסר פרופורציה - ידיים קטנות ממש וגב גדול וחזה גדול
כיצד ניתן לתקן? ( SS לא בא בחשבון פשוט לא מצליח לעשות סקוואט מלא עם התקדמות במשקל אני תמיד נוטה קדימה וכמעט נופל.)
המון תודה וסליחה על החפירה

נערך לאחרונה:
אני בן 21 וחצי..
בין היתר נעלמה זקפת בוקר .
השאלה הכללית שלי היא האם אפשר להעלות מסת שריר משמעותית עם תוכנית אימונים מסודרת ותזונה מאוזנת ומדוייקת?
אגב אני עושה את התוכנית AB מהפורטל ומגיע למשקלים די יפים.
סליחה שזה אוף טופיק אבל חבל לפתוח מליון נושאים:
דדליפט התחלתי לפני כשבועיים ואני עומד עם טכניקה יפה על 77.5 קילו ל 6*3.
לעומת זאת סקוואט מלא אני פשוט לא מצליח לעבור את ה40 KG למרות שההתקדמות שלי במשקלים בכל השאר ממש יפה.
בנוסף יש לי חוסר פרופורציה - ידיים קטנות ממש וגב גדול וחזה גדול
כיצד ניתן לתקן? ( SS לא בא בחשבון פשוט לא מצליח לעשות סקוואט מלא עם התקדמות במשקל אני תמיד נוטה קדימה וכמעט נופל.)
המון תודה וסליחה על החפירה
אוף טופיק זה אנדסטייטמנט.
מבנה גוף הוא נתון שאינו בר שינוי.
אתה רושם AB, אבל אז מציין רק דדליפט ואת העובדה שהסקוואט שלך חלש. צריך תכנית מלאה.
סקוואט הוא המלך של התרגילים. שפר טכניקה ואתה אמור להתקדם - יש לך קלף חזק - אתה מתחיל.
העתק את השאלה (ללא עניין זיקפת הבוקר) לפורום מתחילים בתזונה ואימונים ואני משוכנע שתקבל המון הצעות ייעול.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית