הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקש חוות דעת על החומר הזה, תמונה בפנים

מצב
השרשור נעול

guysudri2

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
וואלה רכשתי את הבקבוקון הזה, טוסטרון אנתת
החברה הזאת נראת לי קצת מפוקקת, זה סייקל ראשון שלי וביום חמישי עשיתי זריקה ראשונה ועד היום כואב לי הלחי של התחת ומרגיש שהחומר הצטבר שם ולא זז, כמובן שלא כואב לי כמו שכאב בשישי אבל עדיין...
בכל מקרה ההיתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר את החברה ולתת חוות דעת,

http://www.siz.co.il/my.php?i=zmt4gzzm5emz.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=j0zzgmmy2yzm.jpg

וואלה רכשתי את הבקבוקון הזה, טוסטרון אנתת
החברה הזאת נראת לי קצת מפוקקת, זה סייקל ראשון שלי וביום חמישי עשיתי זריקה ראשונה ועד היום כואב לי הלחי של התחת ומרגיש שהחומר הצטבר שם ולא זז, כמובן שלא כואב לי כמו שכאב בשישי אבל עדיין...
בכל מקרה ההיתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר את החברה ולתת חוות דעת,

http://www.siz.co.il/my.php?i=zmt4gzzm5emz.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=j0zzgmmy2yzm.jpg

לא a&s?...

לא מכיר את החברה כנראה הבעיה היא מסוג השמן , מהלו את החומר עם הרבה ממיסים ובגלל זה הצטבר לך גוש , אתה מרגיש חוץ מיזה כאבים או חום באיזור ההזרקה ? חום גוף ? חולשה

• פותח/ת השרשור

כן זה A&S כאילו זה מה שכתוב

וליאור, לא מרגישה חום או חולשה, יש רק נפיחות קלה וכאב בעיקר שאני נשען על זה...אני יודע שזה אמור להיות כי ככה זה בחיסון ראשון אבל הקטע שמיום חמישי זה ככה

כן זה A&S כאילו זה מה שכתוב

וליאור, לא מרגישה חום או חולשה, יש רק נפיחות קלה וכאב בעיקר שאני נשען על זה...אני יודע שזה אמור להיות כי ככה זה בחיסון ראשון אבל הקטע שמיום חמישי זה ככה
מכיר את החומר...
הזרקת כמו שצריך? שאיבה עם מחט מתאימה? חיטוי? הזרקה עם מחט מתאימה? שאבת מעט ובדקת האם נכנס דם?

• פותח/ת השרשור
מכיר את החומר...
הזרקת כמו שצריך? שאיבה עם מחט מתאימה? חיטוי? הזרקה עם מחט מתאימה? שאבת מעט ובדקת האם נכנס דם?

הזרקה איטית, שאיבה עם אותו המחט של ההזרקה, 25G נראה לי... כן בדקתי שלא נכנס דם

הזרקה איטית, שאיבה עם אותו המחט של ההזרקה, 25G נראה לי... כן בדקתי שלא נכנס דם
:nono:

זה שאתה לא יודע באיזה מחט השתמשת - רע מאוד.
25g לא מחט שאיבה ולא מחט הזרקה.
איפה הזרקת?

הזרקתי בלחי של התחת צד ימין, והמחט זה 23 דוקטור...
יש אודם באזור ההזרקה?

אם אין, אז כנראה שזה כלום והכל רגיל. לכולם קצת כואב.
בכל זאת, חבל להתעצל ולא להזריק כמו שצריך. למה לך להסתבך דווקא בענייני הזרקה לא נאותה?
אין לך כ"כ הרבה הזרקות בסייקל, תוסיף מחטים לשאיבה.
(אפשר לוותר על ה"דוקטור"... רק מנסה לעזור...)

• פותח/ת השרשור
נפיחות או מרגיש כמו נפיחות?

לגבי הדוקטור... ככה קוראים למחט חח 23 דוקטור....
ויש טיפה נפיחות שנראת לעין וגם הרגשה של נפיחות, לדעתי אחת מהבעיות זה כל עניין הקור.. הגוף תמיד קר ויוצא הזרימת דם איטית לכן הכאב נשאר הרבה זמן אם היה קיץ וחם והדם תמיד זורם טוב זה היה עובר לי יום אחרי

לפי מה שאתה מתאר זה בסדר...אם אין משהו חריג כנראה שזה בגלל שאתה שואב ומזריק עם אותו מזרק..
ברגע שהשפיץ של המחט חודר הוא מתחספס ובפעם הבאה שהוא חודר זה לא נכנס חלק..
כמו שאמרו לך פה כבר.. אתה בסייקל שמזריקים מעט יחסית אל תתן לעוד כמה מזרקים להפריע לך.
לא שיש עם זה בעיה להזריק עם אותו מחט שלא תטעה... אם מחטים טוב זה אפשרי ורוב הסיכויים לא יקרה כלום
אבל למה לקחת סיכון ולו הקטן ביותר?

לגבי הדוקטור... ככה קוראים למחט חח 23 דוקטור....
ויש טיפה נפיחות שנראת לעין וגם הרגשה של נפיחות, לדעתי אחת מהבעיות זה כל עניין הקור.. הגוף תמיד קר ויוצא הזרימת דם איטית לכן הכאב נשאר הרבה זמן אם היה קיץ וחם והדם תמיד זורם טוב זה היה עובר לי יום אחרי

התופעות שאתה מתאר לא קשורות לקור באופן ישיר. מדובר בשילוב של כמה דברים:

1. שמן סמיך יותר - ייתכן גם בגלל שקר. הפתרון: לחמם אותו מעט (לא במיקרוגל).
2. יותר מדיי ממסים - יגרום לגירוי רב יותר של השריר המוזרק. כואב יותר, אבל עובר.
3. טכניקת הזרקה לקויה - פציעה גדולה מדיי של השריר המוזרק עקב זווית ומיקום הזרקה לא מדוייקים, שימוש שלא במחט חדשה לגמרי ועוד..
4. מסת שריר נמוכה בישבן - גם יכולת ספיגת השמן תלוי בשריר (מה לעשות) כל שריר הוא בעל יכולת קיבולת מסויימת של נוזל בהתאם לגודלו, הקיבולת גם משתנה מאדם לאדם. הרגישות גם.
5. סוג הקריסטלים בשימוש - סביר פחות, אבל ככל שצריך להמיס יותר קריסטלים כך צריך יותר ממסים וכך גם זה יותר כואב.

כואב, אבל לא נורא. לפי מה שאני יודע A&S זה דווקא אחד הידידותיים מבחינת כאבים - יש הרבה יותר כואבים מזה.

חח אם הוא היה מזריק את החומרים של נובה בהתחלה הוא היה מפסיק את הסייקלים לתמיד

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים, הכאבים עברו יש ממש טיפה כאב אבל בקטנה...אפשר לנעול את הנושא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית