הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט נמוך מאוד - האם לעצור מסה?

דנידמארי

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
היי,
כבר כמה זמן שאני עורך בדיקות של טסט', לפני סייקל. אני בן 19, משקל 83 ק"ג, א"ש (קליפר) 16 (ללא התחשבות בנוזלים), גובה 1.66
תוצאות הבדיקה (טסט טוטאל) הן 12 בערך, דבר שמטריד אותי וגורם לי לחשוב שאני יכול לייעל את הגדילה שלי.
אני לא גבהתי כבר שנה וחצי, אז אני מניח שהשלב הזה הסתיים. אני כן עולה במסה די מהר, אבל אני חושב שאני יכול ליעל את העבודה שלי.
זה משאיר את השאלה עד כמה אני יכול ליעל את העבודה שלי. אני כרגע במסה, ואחרי שגיליתי זה חשבתי על לעצור, לעבור לחיטוב ולהתחיל סייקל של טסט'.
אני לא יודע עד כמה יעיל לי בכלל להיות במסה עם הרמות האלו של טסט', אני מרגיש שאני מבזבז זמן מבחינת יעילות ):

אז מה אתם אומרים? לחתוך כאן ועכשיו וליעל את העבודה?
היה מאכזב מאוד לגלות שעם כל מה שאשקיע והשקעתי ייתכן שיכולתי להגיע ליותר... 😭
נ.ב: זה יהיה הסייקל הראשון שלי...

בסקאלה שבאתר של כללית זה מראה ש8.4 זה המינימום והמקסימום זה 28.7, אני יכול לצרף את הפרופיל ההורמונאלי אם תבקשו. תשובתכם חשובה לי מאוד

נערך לאחרונה:
היי,
כבר כמה זמן שאני עורך בדיקות של טסט', לפני סייקל. אני בן 19, משקל 83 ק"ג, א"ש (קליפר) 16 (ללא התחשבות בנוזלים), גובה 1.66
תוצאות הבדיקה (טסט טוטאל) הן 12 בערך, דבר שמטריד אותי וגורם לי לחשוב שאני יכול לייעל את הגדילה שלי.
אני לא גבהתי כבר שנה וחצי, אז אני מניח שהשלב הזה הסתיים. אני כן עולה במסה די מהר, אבל אני חושב שאני יכול ליעל את העבודה שלי.
זה משאיר את השאלה עד כמה אני יכול ליעל את העבודה שלי. אני כרגע במסה, ואחרי שגיליתי זה חשבתי על לעצור, לעבור לחיטוב ולהתחיל סייקל של טסט'.
אני לא יודע עד כמה יעיל לי בכלל להיות במסה עם הרמות האלו של טסט', אני מרגיש שאני מבזבז זמן מבחינת יעילות ):

בסקאלה שבאתר של כללית זה מראה ש8.4 זה המינימום והמקסימום זה 28.7, אני יכול לצרף את הפרופיל ההורמונאלי אם תבקשו. תשובתכם חשובה לי מאוד

המינימום יכול להיות גם הנורמה , זה לא אומר שהטסט שלך נמוך כפי שאמרת אתה ״עולה מהר״ כלומר ללא בעיה לצבור מסת שריר.

אשמח אם תצרף תמונה שלך, במידה ויש.
תודה.

• פותח/ת השרשור
המינימום יכול להיות גם הנורמה , זה לא אומר שהטסט שלך נמוך כפי שאמרת אתה ״עולה מהר״ כלומר ללא בעיה לצבור מסת שריר.

אשמח אם תצרף תמונה שלך, במידה ויש.
תודה.
יש תמונה שלי מ-20 אחוז שומן שצולמה לפני שנתיים, אין עדכני אבל אני יכול להשיג מצלמה ולהעלות מחר אם זה חשוב.
ממ אני מניח שזה הגיוני, אבל עברתי על רמות טסט בפוסטים של אנשים ונראה שאפילו 15 ו-16 זה נחשב נמוך

יש תמונה שלי מ-20 אחוז שומן שצולמה לפני שנתיים, אין עדכני אבל אני יכול להשיג מצלמה ולהעלות מחר אם זה חשוב.
ממ אני מניח שזה הגיוני, אבל עברתי על רמות טסט בפוסטים של אנשים ונראה שאפילו 15 ו-16 זה נחשב נמוך

אם תוכל אז כן , מעניין אותי לראות את המצב שלך כנגד הרצונות שלך ולתת לך חוות דעת

היי,

יש לך טעות לוגית או הבנתית כמו המון אנשים בנוגע לרמות טסטוסטרון.

יש אנשים בעלי רמות של 28p/mol שזה נחשב גבוה בסקאלה של הטוטאל אך בפועל הזמינות הביולוגית שלהם נמוכה או שווה לאדם אחר בעל רמות טסט' של 17. מדוע זה כבר שאלה קצת מורכבת, אבל בגדול המאפיין היחיד הוא לא ערך הטסט' הכללי אלא דווקא החופשי הוא זה שיותר קובע.

אגב סתם ככה, במחקרים שבוצעו באוכלוסיות שונות, נמצא כי לעבריינים קשים (רוצחים, אנסים אכזריים וסדיסטים) טסט' גבוה באופן מובהק מאוכלוסיות אחרות.

היי,

כפי שנרשם ע"י אביעד, טסט טוטאל אינו מדד מספק לרמות הטסטוסטרון בדם מאחר ורק חלק קטן ממנו זמין ביולוגית.
מהיכרותי עם הבדיקה הנערכת בקופת החולים כללית לא נערכה בדיקה ל-Free Test.
בנוסף, אינך מתאר תסמינים הקשורים ברמת טסטוסטרון נמוכה בפרט או אינדיקטורים לבעיה הורמונלית בכלל.
באם אתה מעוניין בהתייחסות לחשש לטסט נמוך, תצטרך להוסיף לבדיקות גם זו הקשורה בטסט חופשי (באופן ישיר ו/או עקיף).
חשוב לציין סייקל אינו פיתרון לבעיית טסטוסטרון נמוך או לחילופין סייקל אינו ייעול תהליך פיתוח השרירים עקב בעיית טסטוסטרון נמוך. בכדי לטפל בטסט נמוך יש למצות את הערוץ הרפואי, תוכל להמשיך ולהתאמן עם רמת טסט תקינה ונורמטיבית (מצב שייתכן מאוד שקיים כבר כעת).
מהנ.ב. מובן שהחלטת לפנות לכיוון שימוש בסטרואידים אלא שלא שאלת אף שאלה בנושא.
המלצתי היא שבטרם תגיע להחלטה למד את הנושא לעומק בדגש על ההשלכות והסיכונים והגיע להחלטה ממניעים מתאימים.

כפי שנרשם ע"י אביעד, טסט טוטאל אינו מדד מספק לרמות הטסטוסטרון בדם מאחר ורק חלק קטן ממנו זמין ביולוגית.
בנוסף, אינך מתאר תסמינים הקשורים ברמת טסטוסטרון נמוכה בפרט או אינדיקטורים לבעיה הורמונלית בכלל.
באם אתה מעוניין בהתייחסות לחשש לטסט נמוך, תצטרך להוסיף לבדיקות גם זו הקשורה בטסט חופשי (באופן ישיר ו/או עקיף).
חשוב לציין סייקל אינו פיתרון לבעיית טסטוסטרון נמוך או לחילופין סייקל אינו ייעול תהליך פיתוח השרירים עקב בעיית טסטוסטרון נמוך. בכדי לטפל בטסט נמוך יש למצות את הערוץ הרפואי, תוכל להמשיך ולהתאמן עם רמת טסט תקינה ונורמטיבית (מצב שייתכן מאוד שקיים כבר כעת).
המלצתי היא שבטרם תגיע להחלטה למד את הנושא לעומק בדגש על ההשלכות והסיכונים והגיע להחלטה ממניעים מתאימים.

איזה מספר זה בשלט? 😛

• פותח/ת השרשור

אוקיי, אני מבין ומודה לכם מאוד על התגובות.
לא שאלתי לגבי שימוש בסטרואידים אף שאלה כי כמעט כל שאלה שעלתה לי בראש מצאתי לה מיד תשובה ע"י חיפוש קצר בגוגל, קשה לי להאמין שאמצא קושייה חסרת מענה. הסיבה שאני רוצה לפנות לכיוון של שימוש בסטרואידים היא כדי בעתיד הדי רחוק להגיע לגודל מאוד גדול ולהתקדם בכיוון התחרותי, ולא בהכרח כדי לפצות על רמת טסט נמוכה אבל מכאן ועד לשם יש הרבה מאוד זמן.

אני אערוך בדיקה של TEST FREE ואבדוק את המצב לאשורו.

אעלה תמונה עוד מעט, הרגע חזרתי מהלימודים.

• פותח/ת השרשור
טוב עשיתי פרופיל הורמונלי נוסף והתוצאות הן:

מה אני עושה עם זה? :\
1477086_633396136719398_2129919732_o.jpg
אוקיי, מסתבר שקופת חולים כללית החליטה שהיא לא מקיימת יותר בדיקות TEST FREE

עזרה בבקשה :(

טוב עשיתי פרופיל הורמונלי נוסף והתוצאות הן:

מה אני עושה עם זה? :\
1477086_633396136719398_2129919732_o.jpg
אוקיי, מסתבר שקופת חולים כללית החליטה שהיא לא מקיימת יותר בדיקות TEST FREE

עזרה בבקשה 😭
גם לי יש תמיד סאות'פארק פתוח באחת הלשוניות 😃

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אפשר עוד מידע? לגבי מינונים \ זמן? אני לא מוצא

סאות' פארק זה אדיר, ואצלי זה 2 לשוניות :D

לפני שימוש בדוסטינקס, תרופה שאין לך מרשם עבורה, נסה להוסיף 600מ"ג ויטמין B6 ליום (מעוגן במחקר רפואי- מצ"ב).

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1254699/

בהנחה ששמרת על צום ומנוחה טרם הבדיקה הרמות אכן מעוררות חשד.
רמות גבוהות של פרולקטין בבדיקה יכולות להיגזר ממספר גורמים שהנפוצות בינהם הם לחץ, מאמץ גופני טרם הבדיקה, ביצוע הבדיקה מעבר ל-3 שעות מהתעוררות וגירוי יתר של הפטמות.

בנוגע לבדיקות הקופה, זה שטויות (אני אומר זאת ממקור ראשון), בכל מקרה ביכולתך לפנות למומחה באופן פרטי או דרך המושלם/פלטינום. עשה זאת בכדי להגיע למיצוי.

לפני שימוש בדוסטינקס, תרופה שאין לך מרשם עבורה, נסה להוסיף 600מ"ג ויטמין B6 ליום (מעוגן במחקר רפואי- מצ"ב).

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1254699/

בהנחה ששמרת על צום ומנוחה טרם הבדיקה הרמות אכן מעוררות חשד.
רמות גבוהות של פרולקטין בבדיקה יכולות להיגזר ממספר גורמים שהנפוצות בינהם הם לחץ, מאמץ גופני טרם הבדיקה, ביצוע הבדיקה מעבר ל-3 שעות מהתעוררות וגירוי יתר של הפטמות.

בנוגע לבדיקות הקופה, זה שטויות (אני אומר זאת ממקור ראשון), בכל מקרה ביכולתך לפנות למומחה באופן פרטי או דרך המושלם/פלטינום. עשה זאת בכדי להגיע למיצוי.

שכחת לציין שפיכה...

ברצינות, אם על הבוקר הבחור קיים יחסי מין זו יכולה להיות סיבה טובה מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית