הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קפאין מקולקל?

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
כבר כמה חודשים טובים שאני משלשל בסמוך לאימון, בדקתי, זה לא המגנזיום, זה לא החלב, וזה לא האוכל שאני אוכל.
לפני חצי שעה דפקתי חרא, לקחתי קפאין (2 כד של פרולאב) ואחרי 10 דק הלכתי לשירותים לשלשל (סליחה על המילה) ואז נפל לי האסימון שזה הקפאין.
זה לא קורה כשאני לא לוקח קפאין, וקורה תמיד אחרי הלקיחה.
יש מצב שהקפאין מקולקל?

צריכה גדולה של קפאין עשויה לגרום לאי נוחות במערכת העיכול. נסה לקחת אחד ולא שני כדורים, אם הכדור לא משפיע עליך תתחיל לעשות סייקלים.

יש לי אותה בעיה, אני לוקח קפאין לפני שאני יוצא לאימון, וקבוע, לפני שאני נכנס אני משלשל בשירותים שם.

שמע אני אישית לקחתי קפאין פג תוקף וההרגשה היחידה שהייתה לי שהוא מקולקל הייתה בחילה וכאבי ראש(כנראה בעקבות הבחילה).

קפאין עדיין לא עשה לי שלשולים, אבל תמיד שאני לוקח קפאין אחרי חצי שעה אני בשירותים...

גם לי זה קורה אם אותו קפאין, בגלל זה אני תמיד מקפיד ללכת לשירותים לפני אימון ואז לא קורה דבר כזה.

גם לי זה התחיל לקרות לאחרונה, זה פוגע מאוד באימון ובמיוחד בסקוואטים. בהתחלה חשבתי אולי זה משהו אחר בשילוב עם הקפאין כי גם לפני זה לקחתי קפאין, אבל הגעתי למסקנה שעדיף פשוט להפסיק לקחת לבינתיים ולראת בהמשך מה הולך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית