סרטון אליפות אמריקה + אליפות ארה"ב לבוגרים, שידור חי

• פותח/ת השרשור
מילא בגרות, אני מפספס את זה בשביל ללכת לעשות קניות עם האישה.

פספסתי משהו מעניין?... עידן...?
לא ניסיתי לראות האמת כי הנחתי שבעיית הסטרימינג עדיין קיימת, אבל כבר הספיקו להעלות ליוטיוב את ה-85 ק"ג (למרות שלא ברור לי מתי הספיקו לקיים את התחרות הזאת אם רק אתמול היה 69 ק"ג נשים)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא ניסיתי לראות האמת כי הנחתי שבעיית הסטרימינג עדיין קיימת, אבל כבר הספיקו להעלות ליוטיוב את ה-85 ק"ג (למרות שלא ברור לי מתי הספיקו לקיים את התחרות הזאת אם רק אתמול היה 69 ק"ג נשים)

http://www.youtube.com/watch?v=od0YKXNe6_U

תודה, 😃

85 זו ה-קטגוריה במשקולות לא יעזור כלום:s59:

• פותח/ת השרשור
תוצאות:

אליפות ארה"ב התקיימה בתוך הpam am, הנה התוצאות שלה:

גברים:

NatsMenResults.gif

נשים:
NatsWomenResults.gif

תוצאות כלליות של הpan am אפשר לראות פה:
http://www.iwf.net/results/results_results.php?placecod=24

זה אליפות ארה"ב? רמה די על הפנים.
איך ב94 עושים בדחיקה 20 קילו יותר מאשר ב105. ובערך אותה הנפה.

• פותח/ת השרשור
אין כסף אין רמה.

תאכלס שום מדינה שהיא לא מהסוג שאפשר לגייס בה ילדים בסיטונאות לספורט הזה בגיל צעיר לא תוכל לייצר מתחרים ברמה הגבוהה ביותר, אין מה לעשות.

חשבתי שבאהר"ב משקיעים באתלטיקה. לא מתחילים לאמן אותם בתיכונים? עם אימוני פוטבול וכול מיני שטויות כאלה.

אין כסף אין רמה.

תאכלס שום מדינה שהיא לא מהסוג שאפשר לגייס בה ילדים בסיטונאות לספורט הזה בגיל צעיר לא תוכל לייצר מתחרים ברמה הגבוהה ביותר, אין מה לעשות.

הם יכולים אם הם יפסיקו לעבוד על טכניקה כל הזמן 🙄

• פותח/ת השרשור
אם היתה להם טכניקה ברמה של המתחרים שלהם, מצבם היה טוב יותר.

הבעיה העקרית שלהם היא חוסר בספורטאים והעובדה שהם לא מתחילים בגיל מספיק צעיר. מי שנתן לך את הרושם שמשקולנים בארה"ב לא משקיעים בפיתוח כוח כנראה הטעה אותך, ואם יש לו רעיון טוב משל שאר המאמנים שם ובעולם לגבי אופן פיתוח ספורטאי בתחום, אז די מוזר שאין לו אף משקולן ברשימה הנ"ל, לא?

הם מתחילים בגיל די צעיר.

הבן אדם שאתה מדבר עליו הוא לא היחיד עם רושם כזה, אבל הוא לא מתעסק בלאמן משקולנים, כמו שהוא לא מתעסק בלאמן פאוורליפטרים.

• פותח/ת השרשור
לא מספיק צעיר, בטח שלא בגילאים שמתחילים במדינות המובילות (לפחות לא כמות מספקת, לא מדבר על כמה בנים של משוגעים לדבר).

כלומר הוא יודע הכי טוב מה צריך לעשות, אבל פשוט לא רוצה להתעסק בזה. הבנתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית