הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סשן שלשות- בנץ', מתח, סקוואט, דדליפט, קלין & ג'רק, סנאץ'+ בונוס: בייספס

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
משקלים:

בנץ'- 90 קילו
מתח- 103 קילו
סקוואט- 100 קילו
דדליפט- 110 קילו
קלין & ג'רק- 60 קילו
סנאץ'- 40 קילו
בייספס- 40 קילו

*הקלין אנד גרק והסנאץ' בוצעו בפעם הראשונה בחיים.

תהנו:

משקלים:

בנץ'- 90 קילו
מתח- 103 קילו
סקוואט- 100 קילו
דדליפט- 110 קילו
קלין & ג'רק- 60 קילו
סנאץ'- 40 קילו
בייספס- 40 קילו

תהנו:

חשבת אולי לקנות סוגרים?
בעייתי מאוד לדעתי לעשות סקוואט ככה במיוחד שאתה נוטה לצד מסווים ואז ביכלל.

• פותח/ת השרשור
הראש בדדליפט בהתחלה צריך להיות נטרלי ולאחר הרמה תסתכל ולאן שבא לך
סוגרים בסקוואט במיוחד שאתה עוד על 90% +
כן, הקטע עם הראש בדדליפט זו בעיה עתיקה שאין לי ממש איך לפתור. מה כתבת על הסקוואט לא הבנתי?

כן, הקטע עם הראש בדדליפט זו בעיה עתיקה שאין לי ממש איך לפתור. מה כתבת על הסקוואט לא הבנתי?
הוא מתכוון שברגע שיש לך 90% מהמשקל שאתה עובד איתו, אתה צריך לשים סוגרים.
אני התכוונתי לסרטונים קודמים, דווקא פה לא נראה כיאלו הייתה בעייה.
אם נוח תמשיך.

אתה עושה פווארקלין+פרונט סקוואט ופוורסנאץ, בשניהם אתה מושך עם הידיים, אבל המשיכות וההתפוצצות בקלין והמסלול של מוט לא רע.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה פווארקלין+פרונט סקוואט ופוורסנאץ, בשניהם אתה מושך עם הידיים, אבל המשיכות וההתפוצצות בקלין והמסלול של מוט לא רע.
תשמע את הקלין אנד ג׳רק אני יכול לשפר אבל הסנאץ׳ פשוט תרגיל מוזר. באיזה רוחב צריך להחזיק ואיך לעזאזל מעיפים את המוט למעלה עם ידיים ישרות?

תשמע את הקלין אנד ג׳רק אני יכול לשפר אבל הסנאץ׳ פשוט תרגיל מוזר. באיזה רוחב צריך להחזיק ואיך לעזאזל מעיפים את המוט למעלה עם ידיים ישרות?

קודם כל צריך להבין מה עושים במשיכה, איך לנצל אותה עד הסוף ולא להכנס מוקדם מידי (כמו שעשית אצלך). בסנאץ מתפוצצים מממש קצת מתחת לפופיק, צריך לדעת להתפוצץ למעלה עם הטרפזים ואז לדעת בזמן שהמוט עולה לרדת במהירות למטה ולקבל אותו בפוזיציית הקבלה שהרגליים משוחררות והכתפיים והמרפקים נעולים והחזה לא קורס, מרפק נעול.זה משהו שצריך להתאמן עליו המון כדי לתת טכניקה מצויינת. לגביי איזה רוחב צריך להתאמן ולהחליט באיזה רוחב הכי נוח לך להכנס מתחת למוט ולתפוס את המוט שהוא מספיק יציב אחרי נעילת המרפקים

מה? למה אתה חושב שהברכיים גולשות?

זה נראה שהברכיים יוצאות החוצה במקום להשאר במקום, יכול להיות שהזווית שצילמת מטעה, פעם הבאה תצלם בפרופיל ואז יהיה אפשר לבדוק את הטכניקה יותר במדויק.

• פותח/ת השרשור
זה נראה שהברכיים יוצאות החוצה במקום להשאר במקום, יכול להיות שהזווית שצילמת מטעה, פעם הבאה תצלם בפרופיל ואז יהיה אפשר לבדוק את הטכניקה יותר במדויק.

הברך מנסה לקרוס פנימה ואני לא נותן לה. גלישה זה שהברך הולכת קדימה לא פנימה. ואני גם מצלם מהצד. אין לך מה לדאוג. הברכיים שלי לא גולשות בכלל.

הברך מנסה לקרוס פנימה ואני לא נותן לה. גלישה זה שהברך הולכת קדימה לא פנימה. ואני גם מצלם מהצד. אין לך מה לדאוג. הברכיים שלי לא גולשות בכלל.

כנראה לא ראיתי טוב בגלל הזווית צילום, את הסקוואט צילמת מאחורה לא מהצד

איך אפשר למשוך עם הידיים ושזה יהיה טוב? חושב1
יש לאמריקאים סגנון מוזר כזה שהם קוראים לו Hip Clean ברח לי השם של ההוא מקליפורניה סטריינט'.
להגיד שאני מעודד קלין עם משיכה מהידיים? נייט.
משקלים:

בנץ'- 90 קילו
מתח- 103 קילו
סקוואט- 100 קילו
דדליפט- 110 קילו
קלין & ג'רק- 60 קילו
סנאץ'- 40 קילו
בייספס- 40 קילו

תהנו:

לגבי הקלין, תפסיק לחכות. סיימת למשוך? תיפול לפרונט סקוט מלא. אל תקבל אותו ותרד יחד איתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית