נק' מוניטין:
384
- 1,215
- 111
- הרקולס
איזו חברה אתם מעדיפים ?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה חברה עדיפה....?יש שאלה?
כדורים של 40 יש לילבלקן פחות תופעות לוואי לא נעימות. שתיהן בסדר גמור. תתחיל מ-20מק"ג ותעלה בקפיצות של 20מק"ג.
אם זה של סיירוקס אז יש פס. אתה יכול לחצות באמצע (אלא אם אתה עצלן).כדורים של 40 יש לי
אוקי אז סיירקוס איך להריץ תן שנייה המדייה אם אתה יכולאם זה של סיירוקס אז יש פס. אתה יכול לחצות באמצע (אלא אם אתה עצלן).
התחלה מ-20מק"ג תשפיע מאוד לטובה על תופעות הלוואי כגון כיווצים, כאבי ראש, רעד ועליית לחץ הדם (כך גם על הקושי להירדם).
אתה מוסיף קטוטיפן? אחרת תריץ 14 יום.24
אוקי אז סיירקוס איך להריץ תן שנייה המדייה אם אתה יכול
יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מג"ג
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
יום 6-39: 120 מק"ג
<?<
מהתחלה ועד הסוף לוקח 2 מג קטוטיפן לפני השניהאתה מוסיף קטוטיפן? אחרת תריץ 14 יום.
אין צורך לקחת קטוטיפן לפני שהרצפטורים זקוקים לו. מספיק להיכנס בסוף השבוע השני.מהתחלה ועד הסוף לוקח 2 מג קטוטיפן לפני השניה
הפחדת אותי.....אני עם המזל קקה שלי יפול בתופעות לואי חזק כרגיל.....אין צורך לקחת קטוטיפן לפני שהרצפטורים זקוקים לו. מספיק להיכנס בסוף השבוע השני.
בכל מקרה, הסיירוקס יכול להיות די מעיק מבחינת תופעות הלוואי (בעיקר הרעידות והכיווצים) תתחיל מ-20מק"ג תגיע ל-120מק"ג בקפיצות של 20מק"ג - אתה עוד תודה לי על זה....
למה 2 מ''ג קטוטיפן תמיד השמועות ברשת אמרו ש1 מספיק ? מה נכון ?
הדבר הנכון הוא לשמוע פחות לשמועות 😃למה 2 מ''ג קטוטיפן תמיד השמועות ברשת אמרו ש1 מספיק ? מה נכון ?
זה בטוח אבל יש לך מקור מידע עם רפרנסים המדבר על הנושא? אני אשמח לקבלהדבר הנכון הוא לשמוע פחות לשמועות 😃
תשובה לשאלתך :זה בטוח אבל יש לך מקור מידע עם רפרנסים המדבר על הנושא? אני אשמח לקבל
תלוי במשקל גוף , 1 בסדר גמור - 2 לא יזיק.
שילוב קטוטיפן מהיום הראשון של תחילת השימוש בקלן שנוי במחלוקת .
אני אישית מתחיל מהיום ה14, אבל הסייקל הזה אני עושה שבועיים on שבועיים off - למעלה מחודש + זה כבר ממוטט אותי פיזית .. לא שווה לי.
לא הבנת.. אמרת שלא כדי להקשיב לשמועות (עם כל הכבוד לMICROS, זה עדיין שמועות) אז שאלתי שאם יש לך מקור מידע אמין עם רפרנסים אשמח לקבל.תשובה לשאלתך :
כן יוסי יד חמישים שאומר חלכולם שדיבול סולו זה פצצה אחי כל עוד אין מחקר זה שמועותמה יותר אמין מאדם שנמצא מולך ואמר לך מה הוא עושה למה הוא לא אמין ומחקר כל שהו מתיזינבה יותר אמין
כל עוד לא ניסתה את המחקר אז הוא שמעות, אני מעדיף להקשיב לאנשים עם ניסיון במשהו מאשר לאיזה מחקר מטומטם שאחרי שבועיים יצא מחקר חדש שנוגד את המחקר הישן.. אגב דיבול סולו אחלה סייקל , היה הראשון שלי ועלית בו הכי הרבה מכל הסייקלים, גם בכוח וגם בשריר וכבומבן גם בנוזלים...כן יוסי יד חמישים שאומר חלכולם שדיבול סולו זה פצצה אחי כל עוד אין מחקר זה שמועות