ממים של חדר כושר 🤩

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
6OjrL.jpg

טוב לאחר 542 תגובות 28 עמודים ויותר מ13,000 צפיות אפשר להגיד שאני ממש לא חשבתי שהאשכול הזה יהיה ממש פופאלרי!

אז אני רק אניח אתזה פה
FsCjm.jpg

ואני יותר מאשמח אם@Moshe תנעץ את העמוד 😃

לא נעצתי עד עכשיו כי אנשים לא מסתכלים על הנעוצים. אני עובד על להפוך אותם לצבע אחר ואז אני אנעץ.

האמת שקרה לי שראיתי מקרה שעשוי להוציא MEME,ופשוט ניגשתי לאותם חבר'ה ושאלתי אם אפשר לצלם וכל זה(הסברתי להם על LBS והאשכול הזה)..לא הייתה התנגדות.עדיין 😃

האמת שקרה לי שראיתי מקרה שעשוי להוציא MEME,ופשוט ניגשתי לאותם חבר'ה ושאלתי אם אפשר לצלם וכל זה(הסברתי להם על LBS והאשכול הזה)..לא הייתה התנגדות.עדיין 😃
אני זוכר שאמרת לי... באימון אין לי כח להתחיל לשלוף פלאפון ולבקש לצלם..

חח אפרופו 'אתה לא מחליט עליי', באמצע האימון אני רואה מישהו לוקח משקולות ומתארגן ללחיצות כתפיים. חבר שלו בא ואומר לו 'מה ידיים?! צריך לעשות רגליים' והם שעה מתווכחים והבחור מתחנן לא לעשות רגליים 🤣
3...2...1...
Meme, go!!

חח אפרופו 'אתה לא מחליט עליי', באמצע האימון אני רואה מישהו לוקח משקולות ומתארגן ללחיצות כתפיים. חבר שלו בא ואומר לו 'מה ידיים?! צריך לעשות רגליים' והם שעה מתווכחים והבחור מתחנן לא לעשות רגליים 🤣
3...2...1...
Meme, go!!
"תותמים",טייק1,ניסיון ראשון:
MyGeniousMeme5154.png

3...2...1...
Meme, go!!
my-meme65.jpg
my-meme66.jpg
my-meme67.jpg
my-meme68.jpg
3...2...1...
Meme, go!!
my-meme69.jpg

טוב לאחר 542 תגובות 28 עמודים ויותר מ13,000 צפיות אפשר להגיד שאני ממש לא חשבתי שהאשכול הזה יהיה ממש פופאלרי!

אז אני רק אניח אתזה פה
FsCjm.jpg

ואני יותר מאשמח אם@Moshe תנעץ את העמוד 😃
האחרון חזק ביותר 😃

Back
למעלה תחתית