הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ממים של חדר כושר 🤩

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
יא חיידק טלוויזיה 😃
איך אתה בכלל זוכר את אריזה משפחתית

😱 סטיב ארקל זאת אחת הדמויות הכי אגדתיות של שנות ה-90, מה ז"א איך אני זוכר ת'סדרה הזאת ?

עד לא מזמן היו לי את כל ה-11 העונות של הסדרה עד שמחקתי אותם כי הם תפסו לי 55GB מהדיסק הקשיח.

יש 2 פרקים אהובים עליי במיוחד : א. שסטיב הופך בפעם הראשונה ל"קול"(ההופעה הראשונה של ג'ליל ווייט כסטפן ארקייל)

ב. פרק שבו לורה קמה מאוחר לאיזה משהו ומאכילה את סטיב כל הדרך מרור עד שנמאס לו והוא יוצא עלייה על 200 ונותן לה בראש.

כל פעם שמישהו מבקש שאני אשמור עליו, אני נותן לו מוטיבציה לשבור p.r. 😣😱✌️
send (4).png
send (1).png
send (2).png
send (3).png

רעיונות לתכניות: קטקטים, טוב טוב הגמד, פאוואר ריינג'רס, דרדסים, שלושת המוסקטרים(עם הכלבים), נילס הולגרסון, נשואים פלוס(חושב שיהיה להיט משפטים של אל בנדי -האיש והאגדה), אריזה משפחתית(סטיב ארקל יככב פה בדוק)ת הנסיך המדליק מבל-אייר, אבא חורג אימא חורגת, צער גידול בנות.
אחלה רעיונות..קודם צריך למצוא תמונה שתתאים למשפט כלשהו.

לא הבני את המם של במולטי ויטמין והחודש מחלה אם מישו יכול להסביר??

עוד רעיון למם בריח נוסטלגי של שנות ה-80 וה-90: WWF

אני שם כסף שאין אחד פה(מילידי שנות ה-80 וה-90 כמובן) שלא "כיסח" חברים או בני משפחה ב-WWF Style.

ויש לא מעט מעט מתאבקים טובים: האלק הוגן, אנדרטייקר, בראט הארט, שון מייקלס, ביל גולדברג, סטינג, אדי גאררו(RIP) וכו'

הזכרת לי את הימים מהחטיבה..הדגמתי על חבר את התרגיל של ג'ון סינה וזה נגמר בבכי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימים טובים
אח שלי הגדול עשה את זה עליי 😛

Back
למעלה תחתית