הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ממים של חדר כושר 🤩

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
אם אני לא טועה ניסיתי לפרסם אחד אבל זה נפל בין הכיסאות, ברגע שיצחק פרסם אז זה קיבל פרסום...או משהוא כזה
אתה מפרסם, אנחנו מפרסמים את מה שפירסמת.
הבעיה שלא כולם טובים, וכרגע לא הרבה מפרסמים על הקיר.
אגב צריך ממים כללים כי ניסיתי להשחיל כמה בדיחות פרטיות של מתאמנים וזה לא כ"כ עובד

ופירסמתי אחד אחר שלך (שיתפרסם ב 15:00)

אתה מפרסם, אנחנו מפרסמים את מה שפירסמת.
הבעיה שלא כולם טובים, וכרגע לא הרבה מפרסמים על הקיר.
אגב צריך ממים כללים כי ניסיתי להשחיל כמה בדיחות פרטיות של מתאמנים וזה לא כ"כ עובד

ופירסמתי אחד אחר שלך (שיתפרסם ב 15:00)
פרסמתי את זה https://www.facebook.com/photo.php?fbid=726408374056159&set=o.677307742310478&type=1&ref=nf

אתה יכול להביא לי אדמין אולי? (אם אתה רוצה)

פרסמתי את זה https://www.facebook.com/photo.php?fbid=726408374056159&set=o.677307742310478&type=1&ref=nf

אתה יכול להביא לי אדמין אולי? (אם אתה רוצה)
זה יהיה יותר מידי לצערי, גם ככה יש לנו יותר מידי ממים ויוצא מצב שיצחק מגיב לאנשים או שאני מגיב ופתאום אנחנו מגלים שיחות שלמות עם אנשים שלא שמנו לב בכלל חחחח
בכל מקרה לכם תמיד יהיה עדיפות בממים, גם בגלל שהם טובים וגם בגלל שבלעדיכם לא היינו מתפרסמים 😃

n2mdmmedwzox.jpg
מרים, אבל מדולל @Eyal @Tom

מתקים? למה? קשה לך לאכול? חח
חחחחחח כשהשתחררתי הייתי מגיע ל4000-5000 קלוריות בלי שום סוכר, לקח לי הרבה זמזן לצמצם את הכמויות ולהגיע ל1800 קלוריות על 80 גרם פחמימה. כרגע אני מעדיף לאכול לפי תפריט יחסית נקי ולהוסיף פה ושם ממתקים כדי לא לחזור לכמויות של פעם

אתם מכירים את זה שאתם ממש מתאמצים להרים משקל, נועלים הלסת ובהכי הרבה כוח שלכם אתם עושים את הסט?
אז היום התאמצתי יותר מדי ונפצעתי :(

_20140305_211722.JPG

סתם האמת שהשקעתי 20 ד' מזמני הפנוי להחריד קצת את המשפחה...
ורציתי להשוויץ ולא ידעתי איפה לשים ו..ו..ו..לא רציתי לפתוח נושא חדש :(

אתם מכירים את זה שאתם ממש מתאמצים להרים משקל, נועלים הלסת ובהכי הרבה כוח שלכם אתם עושים את הסט?
אז היום התאמצתי יותר מדי ונפצעתי 😭

צפה בקובץ המצורף 16124

סתם האמת שהשקעתי 20 ד' מזמני הפנוי להחריד קצת את המשפחה...
ורציתי להשוויץ ולא ידעתי איפה לשים ו..ו..ו..לא רציתי לפתוח נושא חדש 😭
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמיתי ?

Back
למעלה תחתית