אם אני לא טועה ניסיתי לפרסם אחד אבל זה נפל בין הכיסאות, ברגע שיצחק פרסם אז זה קיבל פרסום...או משהוא כזהכן אבל אפשר לפרסם לנו גם על הקיר..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני לא טועה ניסיתי לפרסם אחד אבל זה נפל בין הכיסאות, ברגע שיצחק פרסם אז זה קיבל פרסום...או משהוא כזהכן אבל אפשר לפרסם לנו גם על הקיר..
אתה מפרסם, אנחנו מפרסמים את מה שפירסמת.אם אני לא טועה ניסיתי לפרסם אחד אבל זה נפל בין הכיסאות, ברגע שיצחק פרסם אז זה קיבל פרסום...או משהוא כזה
פרסמתי את זה https://www.facebook.com/photo.php?fbid=726408374056159&set=o.677307742310478&type=1&ref=nfאתה מפרסם, אנחנו מפרסמים את מה שפירסמת.
הבעיה שלא כולם טובים, וכרגע לא הרבה מפרסמים על הקיר.
אגב צריך ממים כללים כי ניסיתי להשחיל כמה בדיחות פרטיות של מתאמנים וזה לא כ"כ עובד
ופירסמתי אחד אחר שלך (שיתפרסם ב 15:00)
זה יהיה יותר מידי לצערי, גם ככה יש לנו יותר מידי ממים ויוצא מצב שיצחק מגיב לאנשים או שאני מגיב ופתאום אנחנו מגלים שיחות שלמות עם אנשים שלא שמנו לב בכלל חחחחפרסמתי את זה https://www.facebook.com/photo.php?fbid=726408374056159&set=o.677307742310478&type=1&ref=nf
אתה יכול להביא לי אדמין אולי? (אם אתה רוצה)
שנון אליקו..שנון 😃
זה חברה של סטרואידים
חחחחח כן הסבירו לי כבר 😃 תודהזה חברה של סטרואידים
שונא שמעירים לי על הדדליפט!!עוד MEME בלעדי לLBS (בתקווה שיכנס לקבוצה בפייסבוק 🙄 )
כרגיל תרגישו חופשי לפרסם/להעתיק/לשתף
צפה בקובץ המצורף 16089
חחחחח האמת שלא אכלתי אוראו מלא זמן...@talp ,אוריאו? חשבתי אתה עושה מסה נקייה..
מתקים? למה? קשה לך לאכול? חחחחחחח האמת שלא אכלתי אוראו מלא זמן...
ואני אוכל 3200 קלורויות מינימום (תלוי בכמות אירובי) אז חייבים להוסיף קצת ממתקים 😃
חחחחחח כשהשתחררתי הייתי מגיע ל4000-5000 קלוריות בלי שום סוכר, לקח לי הרבה זמזן לצמצם את הכמויות ולהגיע ל1800 קלוריות על 80 גרם פחמימה. כרגע אני מעדיף לאכול לפי תפריט יחסית נקי ולהוסיף פה ושם ממתקים כדי לא לחזור לכמויות של פעםמתקים? למה? קשה לך לאכול? חח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמיתי ?אתם מכירים את זה שאתם ממש מתאמצים להרים משקל, נועלים הלסת ובהכי הרבה כוח שלכם אתם עושים את הסט?
אז היום התאמצתי יותר מדי ונפצעתי 😭
צפה בקובץ המצורף 16124
סתם האמת שהשקעתי 20 ד' מזמני הפנוי להחריד קצת את המשפחה...
ורציתי להשוויץ ולא ידעתי איפה לשים ו..ו..ו..לא רציתי לפתוח נושא חדש 😭