לא יכול לראות את הפרצוף שלה..
בימים אלו אף אחד לא יכול לראות את הפרצוף שלה, זה בסדר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יכול לראות את הפרצוף שלה..
המשטרה מתעסקת עם אנשים שמשתמשים בחומרים (הכוונה לסטרואידים ומיניהם)?הרגע הזה ששוטר עובר לידי(אני עובד בפרקליטות), רואה קופסא של LIV52, מחייך וקורץ אליי.
:|
לא חח ממש לא...יש פה מלא תיקי רצח וכאלה..הבחור היה מנופח..נראה לי שהוא יודע למה זה משמש הליב52המשטרה מתעסקת עם אנשים שמשתמשים בחומרים (הכוונה לסטרואידים ומיניהם)?
יש לא מעט חבר׳ה במשטרה שבעצמם משתמשים, אבל אם זה לשימוש עצמי אז לא ממש מתעסקים (ככה שמעתי)המשטרה מתעסקת עם אנשים שמשתמשים בחומרים (הכוונה לסטרואידים ומיניהם)?
כן שמעתי על זה גם, וזה נכון בהרבה מאוד מקריםפעם קראתי איפושהו שאם אתה באמת מחפש מוצרים בריאים עם ערכים טובים, תקנה מוצרים שאין עליהם פרסומות / לא ממוסחרים, וככל שחושבים על זה מבינים כמה זה נכון
ניראלי היא התכוונה מוצרים שהם לא מותג כאילו..מה זאת אומרת אין עליהם פרסומות הכוונה שלא מפרסמים את המוצר בטלויזיה וכו׳? אם כן אז זה ברור מוצר איכותי לא צריך פרסומות..
בדיוק. 🙌לדעתי היא התכוונה שאם יש פרסומת על מוצר שהוא בריא - הוא כנראה לא בריא. מקדונלדס, חטיפי אנרגייה, פריכיות ״בריאות״ וכולי..
ולפני שמישהו יגיד לי תוכיח שהם לא בריאים, הכוונה שלי היא שיש בהם הרבה סוכר/שמנים תעשייתיים, ולא, הם לא יהרגו אותך אם תאכל אותם.
אכן נראה לי גם שזה הכוונהלדעתי היא התכוונה שאם יש פרסומת על מוצר שהוא בריא - הוא כנראה לא בריא. מקדונלדס, חטיפי אנרגייה, פריכיות ״בריאות״ וכולי..
ולפני שמישהו יגיד לי תוכיח שהם לא בריאים, הכוונה שלי היא שיש בהם הרבה סוכר/שמנים תעשייתיים, ולא, הם לא יהרגו אותך אם תאכל אותם.
נראה לי שהמספר הזה מציין כמה קלוריות באות מפחמימות. אבל זה באמת נשמע מפגר...אבא קנה טחינה בשוק ואני זכיתי ב-57 ערכים תזונתיים
צפה בקובץ המצורף 17890
הרבה יותר הגיוני שזה שומנים.נראה לי שהמספר הזה מציין כמה קלוריות באות מפחמימות. אבל זה באמת נשמע מפגר...