ממים של חדר כושר 🤩

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
10462775_10152221462552677_8563349690826817367_n.jpg

פעם קראתי איפושהו שאם אתה באמת מחפש מוצרים בריאים עם ערכים טובים, תקנה מוצרים שאין עליהם פרסומות / לא ממוסחרים, וככל שחושבים על זה מבינים כמה זה נכון

פעם קראתי איפושהו שאם אתה באמת מחפש מוצרים בריאים עם ערכים טובים, תקנה מוצרים שאין עליהם פרסומות / לא ממוסחרים, וככל שחושבים על זה מבינים כמה זה נכון
כן שמעתי על זה גם, וזה נכון בהרבה מאוד מקרים

מה זאת אומרת אין עליהם פרסומות הכוונה שלא מפרסמים את המוצר בטלויזיה וכו׳? אם כן אז זה ברור מוצר איכותי לא צריך פרסומות..

מה זאת אומרת אין עליהם פרסומות הכוונה שלא מפרסמים את המוצר בטלויזיה וכו׳? אם כן אז זה ברור מוצר איכותי לא צריך פרסומות..
ניראלי היא התכוונה מוצרים שהם לא מותג כאילו..
כמו אסם עלית וכל זה

לדעתי היא התכוונה שאם יש פרסומת על מוצר שהוא בריא - הוא כנראה לא בריא. מקדונלדס, חטיפי אנרגייה, פריכיות ״בריאות״ וכולי..

ולפני שמישהו יגיד לי תוכיח שהם לא בריאים, הכוונה שלי היא שיש בהם הרבה סוכר/שמנים תעשייתיים, ולא, הם לא יהרגו אותך אם תאכל אותם.

לדעתי היא התכוונה שאם יש פרסומת על מוצר שהוא בריא - הוא כנראה לא בריא. מקדונלדס, חטיפי אנרגייה, פריכיות ״בריאות״ וכולי..

ולפני שמישהו יגיד לי תוכיח שהם לא בריאים, הכוונה שלי היא שיש בהם הרבה סוכר/שמנים תעשייתיים, ולא, הם לא יהרגו אותך אם תאכל אותם.
בדיוק. 🙌

נראה לי יותר לכיוון כזה שיש נגיד מוצרים שמפרסמים אותם "אינו מכיל שומן מהחי", "דל שומן" או מכיל רק X אינו מכיל Y וכאלה, שבהרבה מקרים במקום מה שהם מפרסמים שהוא לא מכיל שמים דברים הרבה יותר גרועים

אכן נראה לי גם שזה הכוונה

אני מתכוונת למוצרים שמנסים למכור לנו בכל מקום. ברוב המקרים כשהמוצר ממוסחר ומפורסם תחת חסות של חברה מסויימת יש מאחוריו מערכת שלמה של ייצור שמחושבת מאוד מאוד טוב על מנת להשיג כמה שיותר רווחים בעבור כמה שיותר תפוקה ופחות חומרי גלם, ככה שמוצרים ממוסחרים ומפורסמים לא תמיד כאלה ״בריאים״ כמו שמציגים לנו אותם. זו הסיבה להבדלי הערכים בטחינות לדוגמא. בחלק יש פחות שומן ובחלק יש יותר, השומן מגיע מהשומשום, שזה המרכיב ממנו עושים טחינה, ושוב זה חוזר לרווח מול תפוקה.
במוצרים פחות מפורסמים זה פחות מחושב ומתועש, ויותר מזכיר את עסקי המזון של פעם, לפני עידן המקדונלדס.
זאת אומרת שאם עד עכשיו היוגורט של מולר היה נמכר בשביל נגיד 16 שקל ל6 גביעים, ומולר רוצים להגדיל את הרווחים ב3% מהיוגורט הזה, אז הם יקצצו קצת בערכים, אולי יוסיפו קצת מים - אבל עדיין ימכרו אותו תחת המוניטין ה״בריא״(ובאותו המחיר)- ואני בטוחה ש97% מהצרכנים לא ישימו לב.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית