יכול להיות לא שמתי לב שחסר כמות שומנים. ראיתי שזה פי ארבע מהפחמימות אז מה שאמרתי הגיוני, אבל גם שזה שומנים יוצא נכון מבחינת החישוב.הרבה יותר הגיוני שזה שומנים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות לא שמתי לב שחסר כמות שומנים. ראיתי שזה פי ארבע מהפחמימות אז מה שאמרתי הגיוני, אבל גם שזה שומנים יוצא נכון מבחינת החישוב.הרבה יותר הגיוני שזה שומנים.
אני מתכוונת למוצרים שמנסים למכור לנו בכל מקום. ברוב המקרים כשהמוצר ממוסחר ומפורסם תחת חסות של חברה מסויימת יש מאחוריו מערכת שלמה של ייצור שמחושבת מאוד מאוד טוב על מנת להשיג כמה שיותר רווחים בעבור כמה שיותר תפוקה ופחות חומרי גלם, ככה שמוצרים ממוסחרים ומפורסמים לא תמיד כאלה ״בריאים״ כמו שמציגים לנו אותם. זו הסיבה להבדלי הערכים בטחינות לדוגמא. בחלק יש פחות שומן ובחלק יש יותר, השומן מגיע מהשומשום, שזה המרכיב ממנו עושים טחינה, ושוב זה חוזר לרווח מול תפוקה.
במוצרים פחות מפורסמים זה פחות מחושב ומתועש, ויותר מזכיר את עסקי המזון של פעם, לפני עידן המקדונלדס.
זאת אומרת שאם עד עכשיו היוגורט של מולר היה נמכר בשביל נגיד 16 שקל ל6 גביעים, ומולר רוצים להגדיל את הרווחים ב3% מהיוגורט הזה, אז הם יקצצו קצת בערכים, אולי יוסיפו קצת מים - אבל עדיין ימכרו אותו תחת המוניטין ה״בריא״(ובאותו המחיר)- ואני בטוחה ש97% מהצרכנים לא ישימו לב.
היה סופ"ש מוצלח אה? חחבהשראת סופ"ש.
בהשראת סופ"ש.
הכל מתועד...
זה פחות מפריע מהעצלנות לתקן שגיאות.רוסי, אה?
אתה כמעט צודק- התאמנתי בחולון בימית. גר בבת ים. אתה גם בימית?יש מצב שאתה חולוני ? או שאני טועה ?
אתה כמעט צודק- התאמנתי בחולון בימית. גר בבת ים. אתה גם בימית?