הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בקלן

soul-river

משתמש מתחיל
79
10
נק' מוניטין:
10
79
10
שלום השתמשתי כבר בקלן לפני כשנה והגעתי ל10% שומן.
לפני כחצי שנה עברתי תאונת דרכים ומאז לא התאמנתי וחזרתי להתאמן לפני כשבועיים
אני מעוניין להתחיל לקחת קלן פעם נוספת קראתי במדריכים והבנתי את המינונים הדרושים כרגע אני שוקל 88 עם 15% שומן גובה 1.94.
עכשיו אני בתפריט קלורי שלילי בערך 1600 קלוריות ועושה אירובי
רציתי לדעת כמה פעמים בשבוע כדאי לעשות אירובי בשימוש של הקלן ? וכמה זמן כל אירובי?
כמה אמרו לי שכדאי לי לעשות 40 דקות אירובי ולעשות בהתחלה כמה שאני יכול אינטרוולים ואז להמשיך פשוט ולסיים את ה40 דקות.
זה נכון?
אני יכול לעשות בערך 10 דקות אני אחרי תאונה ואני יכול לעשות רק אליפטי ..
ולא ממש הבנתי מתי לקחת את הכדורים .. הבנתי שאני צריך לקחת 4 שעות לפני לפחות כדור בכדאי שלא לעלות את הלחץ דם אבל אם לדוגמא אני צריך לקחת 2 או 3 ביום אז לדוגמא אני לוקח אחד בבוקר אחד בצהרים ואחר בערב ? זה בסדר?
תודה לעוזרים
ועוד שאלה כמו שקראתי כדאי לשלב קפאין עם קלן מספיק כדור אחד ביום של 200מ״ג נכון ? שעה לפני אימון ?

שלום השתמשתי כבר בקלן לפני כשנה והגעתי ל10% שומן.
לפני כחצי שנה עברתי תאונת דרכים ומאז לא התאמנתי וחזרתי להתאמן לפני כשבועיים
אני מעוניין להתחיל לקחת קלן פעם נוספת קראתי במדריכים והבנתי את המינונים הדרושים כרגע אני שוקל 88 עם 15% שומן גובה 1.94.
עכשיו אני בתפריט קלורי שלילי בערך 1600 קלוריות ועושה אירובי
רציתי לדעת כמה פעמים בשבוע כדאי לעשות אירובי בשימוש של הקלן ? וכמה זמן כל אירובי?
כמה אמרו לי שכדאי לי לעשות 40 דקות אירובי ולעשות בהתחלה כמה שאני יכול אינטרוולים ואז להמשיך פשוט ולסיים את ה40 דקות.
זה נכון?
אני יכול לעשות בערך 10 דקות אני אחרי תאונה ואני יכול לעשות רק אליפטי ..
ולא ממש הבנתי מתי לקחת את הכדורים .. הבנתי שאני צריך לקחת 4 שעות לפני לפחות כדור בכדאי שלא לעלות את הלחץ דם אבל אם לדוגמא אני צריך לקחת 2 או 3 ביום אז לדוגמא אני לוקח אחד בבוקר אחד בצהרים ואחר בערב ? זה בסדר?
תודה לעוזרים
ועוד שאלה כמו שקראתי כדאי לשלב קפאין עם קלן מספיק כדור אחד ביום של 200מ״ג נכון ? שעה לפני אימון ?
צרוך את הקלן במרווחים שווים עד כ-17:00 (בכדי להימנע מהשפעות לא נעימות על דפובי השינה).
קפאין ניתן לשלב אם אתה חש עייפות. לפני אימון זה סביר עבור המרץ, אלא שלעיתים מגביר את תופעות הלוואי מהקלן. זה אינדיבידואלי - מה שעובד עבורך.
לגבי תזונה, דל פחמימה מאוד מתאים בפרט וחוץ מזה תזונת חיטוב מתאימה בכלל. בתוספת קלן תוכל פשוט לעשות זאת עם מעט פחות אובדן מסת שריר.
בנוגע לאימונים, עשה מה שאתה יכול. עדיף לא להחמיר פציעות מאשר להתחטב.

• פותח/ת השרשור
צרוך את הקלן במרווחים שווים עד כ-17:00 (בכדי להימנע מהשפעות לא נעימות על דפובי השינה).
קפאין ניתן לשלב אם אתה חש עייפות. לפני אימון זה סביר עבור המרץ, אלא שלעיתים מגביר את תופעות הלוואי מהקלן. זה אינדיבידואלי - מה שעובד עבורך.
לגבי תזונה דל פחמימה מאוד מתאים בפרט וחוץ מזה תזונת חיטוב מתאימה בכלל בתוספת קלן תוכל פשוט לעשות זאת עם מעט פחות אובדן מסת שריר.
בנוגע לאימונים, עשה מה שאתה יכול. עדיף לא להחמיר פציעות מאשר להתחטב.
מעולה אני בדרך כלל מתאמן ב 20:00 אז אם אני לוקח מקסימום ב 17:00 זה מצויין.
בפעם שעברה שלקחתי לא הרגשתי תופעות לוואי ואני מקווה שזה מה שיקרה עכשיו .
תודה רבה על התשובה המהירה! אעדכן

• פותח/ת השרשור
חברה התחלתי אתמול לקחת את הקלן כדור אחד של 40 מ״ג היום לקחתי כדור נוסף ואני לא מרגיש כלום את האמת..
אני יכול במקום להתחיל ביום הרביעי של הסייקל 2 כדורים של 40 מ״ג מחר כבר?

חברה התחלתי אתמול לקחת את הקלן כדור אחד של 40 מ״ג היום לקחתי כדור נוסף ואני לא מרגיש כלום את האמת..
אני יכול במקום להתחיל ביום הרביעי של הסייקל 2 כדורים של 40 מ״ג מחר כבר?
אני לא חושב שזה יהיה חכם. העלייה ההדרגתית חשובה בהיבט של תופעות הלוואי אך גם מבחינת אפקטיביות המינון שנלקח. התוצאות הטובות ביותר מתקבלות כאשר הרצפטורים אינם מושבתים עדיין והמינון הוא הנמוך ביותר שניתן לנצל.
ברגע שתגיע מהר מאוד ל-120מק"ג תגיע להשבתה מהירה של הרצפטורים, האפקטיביות תרד (השפעה מופחתת באותו המינון). אם אתה מרגיש צורך להוציא מהסבב יותר היכנס עם קטוטיפן ומשוך את תקופת השימוש, כך תהנה גם מאפקטיביות עדיפה של הקלן במהלך התקופה הנוספת.

התחלתי אתמול לקחת קלן כדור של 40 מ"ג, , חבר אמר לי לעשות את הסייקל ככה -
יום 1 - יום 4 - כדור אחד
יום 4 -8 - 2 כדורים
יום 9-12 - 3 כדורים
יום 13 - 24 - 3 כדורים של קלן ולפני השינה כדור של פרוטיפן
יום 25 רק פרוטיפן.

איך הסייקל?

אני מרגיש מידי פעם קפיצות כאלה בלב ואתמול כשישנתי הרגשתי כאילו הלב שלי מתפוצץ חח.. זה טבעי?
והאם מותר להשתמש בקנאביס/אלכוהול בתקופת השימוש בקלאן?
אני מתחיל בקרוב לקחת קריאטין , איך לשלב עם הקלן?

מתי התחלת אותו?
כעיקרון אני מעדיף קפיצות של 20מק"ג (חלק מהקלנים הנפוצים, למשל זה של סיירוקס ניתנים לחצייה) יחסוך ממך חלק מתופעות הלוואי גם ישפר את התוצאות. איזה חברה?
בפרוטיפן אתה בעצם מתכוון לפרופיטן (קטוטיפן של פריגו). הסייקל נראה תקין (למעט הערתי בנוגע למינון).
שילוב של קנאביס ואלכוהול בצורה מאוד מתונה הוא אפשרי (ומיותר). רק הקפד לשתות המון.
גם לגבי קריאטין מומלץ להגביר צריכת נוזלים עקב ספיחת הנוזלים הקשורה בקריאטין.

ככל הנראה החברה מעלי לא שמו לה שרשמת , ״ כדור לפני השינה ״

בשום פנים לא לוקחים קלן לפני השינה , תקח אותו לכל היותר בשעה 16:00 .

אלכוהול? אם אתה לוקח קלן אתה אמור לחטב, אז למה אלכוהול נכנס פה?

נשמע שאתה עוד איזה דבע שלוקח כדורי קסם בלי קודם להשקיע בתזונה ואימונים.. תלמד ותסווג לעצמך אורח חיים לפני שאתה נכנס לדברים שמשחקים לך בגוף.

מתי התחלת אותו?
כעיקרון אני מעדיף קפיצות של 20מק"ג (חלק מהקלנים הנפוצים, למשל זה של סיירוקס ניתנים לחצייה) יחסוך ממך חלק מתופעות הלוואי גם ישפר את התוצאות. איזה חברה?
בפרוטיפן אתה בעצם מתכוון לפרופיטן (קטוטיפן של פריגו). הסייקל נראה תקין (למעט הערתי בנוגע למינון).
שילוב של קנאביס ואלכוהול בצורה מאוד מתונה הוא אפשרי (ומיותר). רק הקפד לשתות המון.
גם לגבי קריאטין מומלץ להגביר צריכת נוזלים עקב ספיחת הנוזלים הקשורה בקריאטין.

התחלתי יום רביעי 24/12 הקלן של סיירוקס נראלי רשום על הכדור SX . קפיצות במ"ג ישפרו את התוצאות?

נראה לי שהכוונה לקטוטיפן.

כן

אלכוהול? אם אתה לוקח קלן אתה אמור לחטב, אז למה אלכוהול נכנס פה?

נשמע שאתה עוד איזה דבע שלוקח כדורי קסם בלי קודם להשקיע בתזונה ואימונים.. תלמד ותסווג לעצמך אורח חיים לפני שאתה נכנס לדברים שמשחקים לך בגוף.

התכוונתי לכוס 2 פעם בשבועיים אם זה יעשה משהו מבחינת נזק רציני .
ואל תשפוט לפני שאתה בכלל מכיר אותי "דבע שלוקח כדורי קסם בלי להשקיע בתזונה ואימונים " טוב אחי , אני מתאמן כבר כמעט שנתיים , הקלן זה בשביל לסיים את החיטוב וזהו.

• פותח/ת השרשור
אני כבר כמעט אחרי שבוע בשימוש קלן העלאתי אתמול ל 80 מג ועוד מעט אעלה ל 120 ,
רציתי לדעת אם אני עושה טוב אני גובה 194 שוקל 87 כרגע, אני עושה 5-6 פעמים בשבוע אירובי של 45 דק הליכה שיפוע חיובי על 6 בקצב 5-6
ואוכל 1200 קלוריות, ו 115 גרם פחמימה ביום.
איך זה בסדר ? או שכדאי להוריד עוד את הפחמימות לשבוע הקרוב?

אני כבר כמעט אחרי שבוע בשימוש קלן העלאתי אתמול ל 80 מג ועוד מעט אעלה ל 120 ,
רציתי לדעת אם אני עושה טוב אני גובה 194 שוקל 87 כרגע, אני עושה 5-6 פעמים בשבוע אירובי של 45 דק הליכה שיפוע חיובי על 6 בקצב 5-6
ואוכל 1200 קלוריות, ו 115 גרם פחמימה ביום.
איך זה בסדר ? או שכדאי להוריד עוד את הפחמימות לשבוע הקרוב?
בסדר גמור...
(1200 קלוריות זה גיחה למקרר אצלי. אני רק פותח את הדלת ולוקח נשימה וכבר סופח 1200 קלוריות.)
לגבי הפחמימות, אתה יכול להיכנס לדל פחמימה מעט יותר ולפצות בשומן.

מניסיון אישי אפשר לקחת קלן לפני שינה,הקיק של הקלן על בטן ריקה נע בין 10 ל30 דקות,על בטן מלאה בין 45 דקות לשעה+. אם אתה מאנשים שנרדמים מתי שבאלהם,בדקות ספורות אז לקחת את הקלן לפני שינה לא גורם לתוצאות לוואי במערכת בעצבים מכיוון שגלי דלטה במוח מנטרלות כל ממריץ.
כמובן שחובה לקחת כמות גדולה יותר של אלקטרוליטים (טארין,פוטסיום,מגנסיום) מאשר במינון ביום.
ואני ממליץ לא לקחת יותר מ80MCG לפני שינה

לשתות אלכוהול:

שורף תאי מוח = גורם לאלצהיימר ודמנציה בגיל מבוגר
נזק בלתי הפיך בכבד = צהבת
מעלה את HDL = בעיות קורונריות בלב
מנטרל lipolysis = משמין

בעולם וורוד עדיף לא לשתות בכלל ,אולי רק יין אדום פעם ב.
אבל זה לא המצב,אתה תוכל לשתות כל עוד זה לא יהיה קרוב לזמן שנטלת את הקלן.

מניסיון אישי אפשר לקחת קלן לפני שינה,הקיק של הקלן על בטן ריקה נע בין 10 ל30 דקות,על בטן מלאה בין 45 דקות לשעה+. אם אתה מאנשים שנרדמים מתי שבאלהם,בדקות ספורות אז לקחת את הקלן לפני שינה לא גורם לתוצאות לוואי במערכת בעצבים מכיוון שגלי דלטה במוח מנטרלות כל ממריץ.
כמובן שחובה לקחת כמות גדולה יותר של אלקטרוליטים (טארין,פוטסיום,מגנסיום) מאשר במינון ביום.
ואני ממליץ לא לקחת יותר מ80MCG לפני שינה

לשתות אלכוהול:

שורף תאי מוח = גורם לאלצהיימר ודמנציה בגיל מבוגר
נזק בלתי הפיך בכבד = צהבת
מעלה את HDL = בעיות קורונריות בלב
מנטרל lipolysis = משמין

בעולם וורוד עדיף לא לשתות בכלל ,אולי רק יין אדום פעם ב.
אבל זה לא המצב,אתה תוכל לשתות כל עוד זה לא יהיה קרוב לזמן שנטלת את הקלן.
הבעייתיות לפני השינה היא בעיקר עקב עלייה בלחץ הדם. קשה להירדם...

אלכוהול ברמה מתונה הרבה יותר מועיל מאשר מזיק. בארץ לרוב בגילאי 20~ התרבות היא לשתות המון פעם בשבוע מה שלא בריא בכלל.

• פותח/ת השרשור
בסדר גמור...
(1200 קלוריות זה גיחה למקרר אצלי. אני רק פותח את הדלת ולוקח נשימה וכבר סופח 1200 קלוריות.)
לגבי הפחמימות, אתה יכול להיכנס לדל פחמימה מעט יותר ולפצות בשומן.
לכמה גרם פחמימה להגיע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית