הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שימוש בקלן

soul-river

משתמש מתחיל
79
10
נק' מוניטין:
10
79
10
שלום השתמשתי כבר בקלן לפני כשנה והגעתי ל10% שומן.
לפני כחצי שנה עברתי תאונת דרכים ומאז לא התאמנתי וחזרתי להתאמן לפני כשבועיים
אני מעוניין להתחיל לקחת קלן פעם נוספת קראתי במדריכים והבנתי את המינונים הדרושים כרגע אני שוקל 88 עם 15% שומן גובה 1.94.
עכשיו אני בתפריט קלורי שלילי בערך 1600 קלוריות ועושה אירובי
רציתי לדעת כמה פעמים בשבוע כדאי לעשות אירובי בשימוש של הקלן ? וכמה זמן כל אירובי?
כמה אמרו לי שכדאי לי לעשות 40 דקות אירובי ולעשות בהתחלה כמה שאני יכול אינטרוולים ואז להמשיך פשוט ולסיים את ה40 דקות.
זה נכון?
אני יכול לעשות בערך 10 דקות אני אחרי תאונה ואני יכול לעשות רק אליפטי ..
ולא ממש הבנתי מתי לקחת את הכדורים .. הבנתי שאני צריך לקחת 4 שעות לפני לפחות כדור בכדאי שלא לעלות את הלחץ דם אבל אם לדוגמא אני צריך לקחת 2 או 3 ביום אז לדוגמא אני לוקח אחד בבוקר אחד בצהרים ואחר בערב ? זה בסדר?
תודה לעוזרים
ועוד שאלה כמו שקראתי כדאי לשלב קפאין עם קלן מספיק כדור אחד ביום של 200מ״ג נכון ? שעה לפני אימון ?

הבעייתיות לפני השינה היא בעיקר עקב עלייה בלחץ הדם. קשה להירדם...

שוב,כמו שאמרתי, אם מצליחים להרדם לפני קיק הקלן אז אפשרי להרדם.
לגבי לחץ הדם אפשר לקחת מלטונין,IDEBENONE או l-theanine כולם תוספות מזון.

אלכוהול ברמה מתונה הרבה יותר מועיל מאשר מזיק. בארץ לרוב בגילאי 20~ התרבות היא לשתות המון פעם בשבוע מה שלא בריא בכלל.

צודק חלקית, הנזקים החומורים בכבד והלב בגלל האלכוהול נובעים מצריכה מופרזת של אלכוהול ,וזה נכון שאלכוהול ברמה נמוכה עוזר. אבל האלכוהול כחומר שמפעיל את רצפטור GABA-A במוח ומפחית את פעילותו גורם לנזקים לטווח ארוך ב: מצב רוח וזיכרון.

הבעיה בפעילות מופחתת ברצפרטור הזה היא אחת הסיבות להתאבדויות בגלל שזה גורם לדיכאון והפחתה בכישורים קוגניטיבים.

עוד בעיה היא שלוקח יותר משנה למוח להחזיר את פעילות הרצפטור לנורמה

לכן הרבה אנשים למשל שמכורים לאלכוהול או לBENZODIAZEPINES (כדורי שינה) מאוד קשה להתאושש

כמובן שאלה מקרים של נטילה ממושכת של אלכוהול

אבל לא משנה כמה תשתה,גם קצת,זה פוגע במוח שלך,וגם התחלת לשתות קצת בגיל 16 עד גיל 30 זה כבר הרבה. וגם אז,לא תפסיק.

קראתי את המדריך ולא הבנתי כלום ממש כלום! אני לא יודע אם הבעיה הייתה אצלי או במדריך עצמו...

קלן לפי מה שאני יודע
מגדיל את שריפת הקלוריות
מונע קטבוליזם
יכול להיות שהוא אנאבולי

עכשיו יש לי כמה שאלות:
נגיד אדם עם rmr של 3500 ייקח קלן ויאכל 2200 קלוריות מה שיציב אותו על מאזן שלילי של 1300 פלוס מה שהקלן ישרוף ככה שהוא במאזן שלילי של 1800 (?) ככה הוא יאבד מסת שריר בזמן שלוקח קלן?

עכשיו סייקל של קלן יכול להימשך 7-9 ימים?
פשוט לפי מה שהבנתי קלן ממריץ ואי אפשר להתרכז ככה שמבחנים וקלן לא חברים טובים ....

מה יכול לקרות כתוצאה משימוש בקלן ובפרט בגיל 16?

@Micros @Aviad Hezi

קראתי את המדריך ולא הבנתי כלום ממש כלום! אני לא יודע אם הבעיה הייתה אצלי או במדריך עצמו...

קלן לפי מה שאני יודע
מגדיל את שריפת הקלוריות
מונע קטבוליזם
יכול להיות שהוא אנאבולי

עכשיו יש לי כמה שאלות:
נגיד אדם עם rmr של 3500 ייקח קלן ויאכל 2200 קלוריות מה שיציב אותו על מאזן שלילי של 1300 פלוס מה שהקלן ישרוף ככה שהוא במאזן שלילי של 1800 (?) ככה הוא יאבד מסת שריר בזמן שלוקח קלן?

פשוט לפי מה שהבנתי קלן ממריץ ואי אפשר להתרכז ככה שמבחנים וקלן לא חברים טובים ....

@Micros @Aviad Hezi

באמת לא כ"כ הבנת. יתכן שזה מאחר ואתה צעיר מכדי להשתמש בקלן. 16 אמרת?

קלן לפי מה שאני יודע
מגדיל את שריפת הקלוריות
מונע קטבוליזם
יכול להיות שהוא אנאבולי

עכשיו יש לי כמה שאלות:

@Micros @Aviad Hezi

אגיב לך בתמצית לגבי סעיף א׳

מאזן קלורי של 1800 קלוריות , ללא חומרים (הורמון חיצוני) הסבירות שתאבד יחד עם השומן מסת שריר היא גבוה ואף וודאית.

אני בטוח שהתחזוקה השוטפת של גופך לא תעלה על 2200 קלוריות .
קח לדוגמא 500 קלוריות גרעון מהמאזן השוטף והקלן יוסיף לך עוד כמה מאות וזה יהיה מספיק.

סייקל של קלן יכול להמשך עד 14 יום כולל , אם תרצה להמשיך לחודש ושבוע עליך להוסיף קטוטיפן.

בנוגע לגיל שלך , לצערי אתה בן 15 - לא מבין מה יש לך לחפש בקלן?
קלן לכאורה כדור תמים אבל אם לא שומרים על הכללים ישנם תופעות לוואי לא נעימות , ומעבר לכך - לקיחה ממושכת של קלן יכולה לפגוע לך ברצפטורים מה שעלול לגרום לנזק שתיהיה צריך לנטול כדורים כל חייך.

בקיצור , תשאיר את הקלן לעוד כמה שנים.

קלן לפי מה שאני יודע
מגדיל את שריפת הקלוריות
מונע קטבוליזם
יכול להיות שהוא אנאבולי

עכשיו יש לי כמה שאלות:

@Micros @Aviad Hezi
  • קלן אינו ממריץ. תופעות הלוואי הקשורות במבחנים קשורים ברעד.
  • סייקל יכול להימשך 14 יום. לא היה כתוב בשום מדריך/ברשת 7 או 9.
  • קלן לא אנאבולי. או לפחות הוא כזה במידה זניחה. האנטי קטאבוליות באה לידי ביטוי בכך שבעוד במאזן קלורי שלילי נקוב תאבד מסת שריר מסויימת עם קלן תאבד פחות תחת אותה דיאטה.
  • קלן אינו מרכיב פעיל באף תרופה מאושרת ע"י ה-FDA. הוא אינו סטרואיד כמובן. הסכנות עבור צעירים די דומות לאלה של מבוגרים. לא נתקלתי במחקרים המצביעים על סכנות מיוחדות לבני 16 אלא שבני 16 לרוב פחות מודעים לבעיות רפואיות הקיימות ועדיין לא צפו לפני השטח.

• קלן אינו ממריץ. תופעות הלוואי הקשורות במבחנים קשורים ברעד.
  • סייקל יכול להימשך 14 יום. לא היה כתוב בשום מדריך/ברשת 7 או 9.
  • קלן לא אנאבולי. או לפחות הוא כזה במידה זניחה. האנטי קטאבוליות באה לידי ביטוי בכך שבעוד במאזן קלורי שלילי נקוב תאבד מסת שריר מסויימת עם קלן תאבד פחות תחת אותה דיאטה.
  • קלן אינו מרכיב פעיל באף תרופה מאושרת ע"י ה-FDA. הוא אינו סטרואיד כמובן. הסכנות עבור צעירים די דומות לאלה של מבוגרים. לא נתקלתי במחקרים המצביעים על סכנות מיוחדות לבני 16 אלא שבני 16 לרוב פחות מודעים לבעיות רפואיות הקיימות ועדיין לא צפו לפני השטח.
הכוונה הייתה אם אפשר 7-9 ימים שזה לא מעט מדי כלומר סייקלים קצרים. אפשר לנעול

הכוונה הייתה אם אפשר 7-9 ימים שזה לא מעט מדי כלומר סייקלים קצרים. אפשר לנעול
מה אתה מתעניין בקלן?... אתה רוצה להיות ליפטר לא?... קלן לא הולך טוב עם אוראו'ס...😉

יאללה, להרים כבד!

• פותח/ת השרשור
הבנתי סבבה.. תודה רבה! אנסה אחרי כמה זמן מתחילה ההשפעה של הקלן? בסייקל של שבועיים?
והאם כדאי לי להגיע למינון של 160 ? או לעצור ב 120..
@Tom

הבנתי סבבה.. תודה רבה! אנסה אחרי כמה זמן מתחילה ההשפעה של הקלן? בסייקל של שבועיים?
והאם כדאי לי להגיע למינון של 160 ? או לעצור ב 120..
@Tom
מבחינת תופעות לוואי מיד. מבחינת תוצאות רצויות בד"כ לתוך ה-120מק"ג. ישנם כאלה שטוענים שמהשלישי והלאה בצירוף קטוטיפן שיא התוצאות.
חדוב להדגיש שוב, על מנת לשמור על האפקטיביות ולא להקשות על רצפטורי הבטא העלאת מינון הדרגתית ושהות עד הסתגלות היא אופטימלית.
אין שום צורך לעלות ל-160מק"ג בהתייחס למשקל גופך למשל.

• פותח/ת השרשור
מבחינת תופעות לוואי מיד. מבחינת תוצאות רצויות בד"כ לתוך ה-120מק"ג. ישנם כאלה שטוענים שמהשלישי והלאה בצירוף קטוטיפן שיא התוצאות.
חדוב להדגיש שוב, על מנת לשמור על האפקטיביות ולא להקשות על רצפטורי הבטא העלאת מינון הדרגתית ושהות עד הסתגלות היא אופטימלית.
אין שום צורך לעלות ל-160מק"ג בהתייחס למשקל גופך למשל.
אוקיי מעולה תודה רבה
ואם אני יעשה איזה ארוחה אחת גדולה כמו המבורגר זה ישנה בסייקל ? אם זה פעם אחת כמו שאני עושה פעם בשבוע חיטוב..

אוקיי מעולה תודה רבה
ואם אני יעשה איזה ארוחה אחת גדולה כמו המבורגר זה ישנה בסייקל ? אם זה פעם אחת כמו שאני עושה פעם בשבוע חיטוב..
כמו בכל חיטוב. העובדה שאתה על קלן לא אמורה לשנות.

למה אתה לא מציין בפניו שלא לוקחים קלן בהעמסה?
אני לא מציין מאחר וזה לא יהיה נכון לציין את זה. הוא פשוט לא אפקטיבי בהעמסה כמו בדיאטה דלת פחמימה למשל...
יש לא מעט שמשתמשים בקלן גם בסוף סייקל ולו בשביל להמשיך ולתחזק מאזן קלורי חיובי מבלי להשמין.
קיים עניין איחסון הגליקוגן. אולם אינני רואה כיצד 36 שעות של זמן מחצית חיים יושפעו מהמבורגר בודד.
אני מתכוון לפרט בנושא בהמשך.

שלום, בעבר שאלתי כבר לגביי קלן ויש לי כמה שאלות נוספות עליו.

1. מה אתם אומרים על החברה מדי-טק?קראתי שבד"כ מדובר בחברה טובה מאוד, אבל למישהו מהפורום היא עשתה פה בעיות ספציפית בקלן.

2.איזו דיאטה מומלצת למשתמשים בקלן?
3.האם אני יכול לשתות קריאטין ומולטי ויטמין בזמן שאני משתמש בקלן?
4.אני מעוניין להשתמש רצוף בקלן למשך תקופה ארוכה יותר מ14 ימים, והבנתי מכמה מקורות שצריך להשתמש גם בקיטוטיפן..קראתי גם פה בפורום על מישהו שרץ 17 ימים + על שילוב של השניים ולא קרה לו כלום. מה המגבלות של השילוב הזה בעצם?
איך סייקל כזה צריך להראות?בסופו של דבר הרי המינון המקסימלי הוא 160 מק"ג
5. הבנתי שלא צריך לעבור את ה160 מק"ג ביום. האם זה נכון גם לגביי חבר'ה כבדים יותר?(110+)

תודה מראש!

שלום, בעבר שאלתי כבר לגביי קלן ויש לי כמה שאלות נוספות עליו.

1. מה אתם אומרים על החברה מדי-טק?קראתי שבד"כ מדובר בחברה טובה מאוד, אבל למישהו מהפורום היא עשתה פה בעיות ספציפית בקלן.

2.איזו דיאטה מומלצת למשתמשים בקלן?
3.האם אני יכול לשתות קריאטין ומולטי ויטמין בזמן שאני משתמש בקלן?
4.אני מעוניין להשתמש רצוף בקלן למשך תקופה ארוכה יותר מ14 ימים, והבנתי מכמה מקורות שצריך להשתמש גם בקיטוטיפן..קראתי גם פה בפורום על מישהו שרץ 17 ימים + על שילוב של השניים ולא קרה לו כלום. מה המגבלות של השילוב הזה בעצם?
איך סייקל כזה צריך להראות?בסופו של דבר הרי המינון המקסימלי הוא 160 מק"ג
5. הבנתי שלא צריך לעבור את ה160 מק"ג ביום. האם זה נכון גם לגביי חבר'ה כבדים יותר?(110+)

תודה מראש!

לא ייתכן שבדף אחד תיהינה 9 אשכולות חלקן פתוחים בנוגע לשאלות על קלן.
על כל השאלות שלך כאן יש תשובות באשכולות תחתייך.

תעבור על הנעוצים בנוגע לקלן , ואם עדין יש לך שאלות תכתוב אותן באחד הפוסטים העדכניים שדנים שם על קלן.

ככה נראה האשכול + קישור מצורף.

image.jpg

http://www.lbs.co.il/threads/13359/

ננעל.

אני מחזק את דבריו של @Micros . בייחוד החבר'ה הוותיקים אמורים להכיר את כלי החיפוש ועל אף שהפורום מצטיין בסבלנות ומענה על שאלות חוזרות למטרת שיתוף ידע לא ייתכן שבעמוד המוביל יישאלו במספר שרשורים שאלות זהות לחלוטין.
לפנים משורת הדין ומאחר ונראה שהשאלות לא ייענו בשלמות ע"י המדריך אעשה מאמץ ואענה לשואל שסיים היום סמולוב :)161bd:) ומתקשה בפעולות פשוטות (ובצדק) :

1. חברה טובה. תופעות הלוואי דומות במרבית החברות.
  2. פחמימה נמוכה (לא קטוגנית)
  3. ניתן להשתמש בקריאטין. הקפד על צריכת נוזלים גבוהה מאוד. הוסף למולטי ויטמין גם נתרן, מגנזיום וטאורין.
  4. הקפד על הפרוטוקול המוצע באתר. מעבר ל-14 יום אפקטיביות השימוש מאוד דועכת עקב השבתת רצפטורי הבטא. לא כל שכן תסתכן בנזק בלתי הפיך. שימוש בקטוטיפן יאפשר הארכת השימוש באמצעות שיקומם החלקי של הרצפטורים ובכך תעלה גם אפקטיביות הקלן למינון נקוב
  5. במשקל 110+ בהחלט ניתן לדקול העלאת מינון אולם אם מדובר בפעם ראשונה חשוב שתבין שירידה בתופעות הלוואי אינה מצביעה על צורך בהעלאת המינון.
@Vosegus

ראיתי פה שרושמים בכל מקום לא לקחת קלן לאחר השעה 4-5 ולפי מה שאני מבין מהתגובות הסיבה העיקרית היא שלא נרדמים. אני הייתי מחלק את הכדורים לבוקר, צהריים, ערב והייתי ישן כמו תינוק. יש סיבה אחרת לא לקחת כדור בערב? אשמח לשמוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית