ייעוץ שימוש בקלן

soul-river

משתמש מתחיל
79
10
נק' מוניטין:
10
79
10
שלום השתמשתי כבר בקלן לפני כשנה והגעתי ל10% שומן.
לפני כחצי שנה עברתי תאונת דרכים ומאז לא התאמנתי וחזרתי להתאמן לפני כשבועיים
אני מעוניין להתחיל לקחת קלן פעם נוספת קראתי במדריכים והבנתי את המינונים הדרושים כרגע אני שוקל 88 עם 15% שומן גובה 1.94.
עכשיו אני בתפריט קלורי שלילי בערך 1600 קלוריות ועושה אירובי
רציתי לדעת כמה פעמים בשבוע כדאי לעשות אירובי בשימוש של הקלן ? וכמה זמן כל אירובי?
כמה אמרו לי שכדאי לי לעשות 40 דקות אירובי ולעשות בהתחלה כמה שאני יכול אינטרוולים ואז להמשיך פשוט ולסיים את ה40 דקות.
זה נכון?
אני יכול לעשות בערך 10 דקות אני אחרי תאונה ואני יכול לעשות רק אליפטי ..
ולא ממש הבנתי מתי לקחת את הכדורים .. הבנתי שאני צריך לקחת 4 שעות לפני לפחות כדור בכדאי שלא לעלות את הלחץ דם אבל אם לדוגמא אני צריך לקחת 2 או 3 ביום אז לדוגמא אני לוקח אחד בבוקר אחד בצהרים ואחר בערב ? זה בסדר?
תודה לעוזרים
ועוד שאלה כמו שקראתי כדאי לשלב קפאין עם קלן מספיק כדור אחד ביום של 200מ״ג נכון ? שעה לפני אימון ?

ראיתי פה שרושמים בכל מקום לא לקחת קלן לאחר השעה 4-5 ולפי מה שאני מבין מהתגובות הסיבה העיקרית היא שלא נרדמים. אני הייתי מחלק את הכדורים לבוקר, צהריים, ערב והייתי ישן כמו תינוק. יש סיבה אחרת לא לקחת כדור בערב? אשמח לשמוע.
אם לא מפריע לך הרווחת. קלן בכל מקרה מפריע בשינה למרבית המשתמשים ולכן עדיף שמטבוליזציה שלו תסתיים טרם זמן השינה. אין סיבה אחרת.

מעבר לכך, כשאני נוטל קלן בבוקר - ומנסה לישון צהריים אני פשוט לא יכול.

ונניח ונרדמתי , אני פתאום מתעורר בבהלה ולא מבין למה הדופק שלי כך.

בקיצור הבנת את הקונספט.

מניסיון אישי אפשר לקחת קלן לפני שינה,הקיק של הקלן על בטן ריקה נע בין 10 ל30 דקות,על בטן מלאה בין 45 דקות לשעה+. אם אתה מאנשים שנרדמים מתי שבאלהם,בדקות ספורות אז לקחת את הקלן לפני שינה לא גורם לתוצאות לוואי במערכת בעצבים מכיוון שגלי דלטה במוח מנטרלות כל ממריץ.
כמובן שחובה לקחת כמות גדולה יותר של אלקטרוליטים (טארין,פוטסיום,מגנסיום) מאשר במינון ביום.
ואני ממליץ לא לקחת יותר מ80MCG לפני שינה

לשתות אלכוהול:

שורף תאי מוח = גורם לאלצהיימר ודמנציה בגיל מבוגר
נזק בלתי הפיך בכבד = צהבת
מעלה את HDL = בעיות קורונריות בלב
מנטרל lipolysis = משמין

בעולם וורוד עדיף לא לשתות בכלל ,אולי רק יין אדום פעם ב.
אבל זה לא המצב,אתה תוכל לשתות כל עוד זה לא יהיה קרוב לזמן שנטלת את הקלן.
You mean HDL----->LDL

📚🤓

לא רציתי לפתוח אשכול חדש לגבי קלן , פאדיחות כל אשכול שני פה זה קלן...
בכל מקרה מה אתם אומרים לגבי הנוסחה של לקחת קלן יומיים כן יומיים לא ? מה היתרונות והחסרונות וכמה זמן אפשר למשוך עם זה (במידה ולא לוקחים קטוטיפן) ואם אפשר בבקשה לקבל לינק לפירוט על התרופה קטוטיפן
תודה למגיבים

בכל מקרה מה אתם אומרים לגבי הנוסחה של לקחת קלן יומיים כן יומיים לא ? מה היתרונות והחסרונות וכמה זמן אפשר למשוך עם זה (במידה ולא לוקחים קטוטיפן) ואם אפשר בבקשה לקבל לינק לפירוט על התרופה קטוטיפן
תודה למגיבים

הנוסחה הזו נשמעת מיותרת לטעמי , מה אתה מנסה להשיג פה? לחסוך קטוטיפן?

עדיף לשמור רמות יציבות בדם של קלן ולהריץ קטוטיפן, אגב קטוטיפן קצת מידע על התרופה.

קטוטיפן היא תרופה אנטיהיסטמינית ותיקה המשמשת בעיקר לטיפול מונע באסתמה ברונכיאלית ולטיפול במצבי אלרגיה אחרים כגון: ברונכיטיס, קדחת השחת, נזלת ופריחת עור. שימוש נוסף הוא להקלת תופעות של דלקת הלחמית הנובעת מאלרגיה, כאשר צורת המתן היא טיפות לעיניים המכילות קטוטיפן. השימוש מעל גיל 3. מאחר והתרופה מיועדת לטיפול מונע באסתמה, היא אינה יעילה במקרים של התקפים אסתמטיים חדים, במקרים אלו יש להשתמש בתכשירים אחרים. לקטוטיפן תופעות לוואי של ה"דור הראשון" של האנטיהיסטמינים כמו השפעה על מערכת העצבים המרכזית, הבאה לידי ביטוי בנמנום, יובש בפה ועלייה במשקל. מכאן חסרונה ביחס לאנטיהיסטמינים מהדורות החדשים יותר. בנטילת קטוטיפן אין להפסיק נטילת תכשירים אנטי-אסתמטיים אחרים (בעיקר תכשירים המכילים קורטיקוסטרואידים) ללא הסכמת הרופא.

לא מחפש לחסוך בכלום
העיניין הוא שאני לא סובל את התופעות לוואי של הקלן (דפיקות לב , תחושה של לחץ) , יש תופעות לוואי אחרות יותר גרועות ומפחידות שאיתן אין לי בעייה לחיות אבל דפיקות לב ולחץ לא בשבילי !אני אוהב להיות רגוע ושליו...
בכל מקרה אני אצרתך לקחת ואני אתמודד עם זה, אבל אני מחפש פטרון יצירתי עכשיו אם אני אקח יומיים כן יומיים לא, אז הסבל פחות נורא , נניח מתוך 20 יום רק 10 ימים גרועים 😃

תודה למגיבים
זמן מחצית החיים של קלן הולך לכיוון ה-30 שעות. מה שתקבל זה רמות לא יציבות בדם ובנוסף הרצפטורים יושבתו במידה די דומה ומכאן שלא תוכל להאריך את תקופת השימוש.
בנוגע לקלן פרוטוקל ההעלאה ההדרגתית עד סבילות הוא באמת הטוב ביותר. ניתן בקלות למצא צידוק לדבוק בפרוטוקול..

זמן מחצית החיים של קלן הולך לכיוון ה-30 שעות. מה שתקבל זה רמות לא יציבות בדם ובנוסף הרצפטורים יושבתו במידה די דומה ומכאן שלא תוכל להאריך את תקופת השימוש.
בנוגע לקלן פרוטוקל ההעלאה ההדרגתית עד סבילות הוא באמת הטוב ביותר. ניתן בקלות למצא צידוק לדבוק בפרוטוקול..
סבבה הבנתי

לא מחפש לחסוך בכלום
העיניין הוא שאני לא סובל את התופעות לוואי של הקלן (דפיקות לב , תחושה של לחץ) , יש תופעות לוואי אחרות יותר גרועות ומפחידות שאיתן אין לי בעייה לחיות אבל דפיקות לב ולחץ לא בשבילי !אני אוהב להיות רגוע ושליו...
בכל מקרה אני אצרתך לקחת ואני אתמודד עם זה, אבל אני מחפש פטרון יצירתי עכשיו אם אני אקח יומיים כן יומיים לא, אז הסבל פחות נורא , נניח מתוך 20 יום רק 10 ימים גרועים 😃
במקרה הזה ואם כבר החלטת על כיוון כזה חשוב על שימוש באפדרין. אפדרין עובד על מספר רצפטורים בדרכים שונות, פיתוח הסבילות מופחת, מאפשר שימוש ממושך, הוא ממריץ וחסר את תופעות הלוואי הכ"כ בלתי נעימות של הקלנבוטרול.
רבים המשתמשים המעדיפים אותו עשרות מונים על-פני קלן.

במקרה הזה ואם כבר החלטת על כיוון כזה חשוב על שימוש באפדרין. אפדרין עובד על מספר רצפטורים בדרכים שונות, פיתוח הסבילות מופחת, מאפשר שימוש ממושך, הוא ממריץ וחסר את תופעות הלוואי הכ"כ בלתי נעימות של הקלנבוטרול.
רבים המשתמשים המעדיפים אותו עשרות מונים על-פני קלן.
אגב, אני אחד מהם והאופציה הזו גם מונחת על השולחן
מה דעתך על שילוב של שבויים קלן שבועיים אפדרין

אגב, אני אחד מהם והאופציה הזו גם מונחת על השולחן
מה דעתך על שילוב של שבויים קלן שבועיים אפדרין
עדיף לרוץ עם אפדרין ואז לקחת שבועיים קלן והפסקה בכדי לתת לרצפטורים לנוח.
או שילוב קלן ו-T3 אפשרי גם הוא.

עדיף לרוץ עם אפדרין ואז לקחת שבועיים קלן והפסקה בכדי לתת לרצפטורים לנוח.
או שילוב קלן ו-T3 אפשרי גם הוא.

אני חייב להבין , מעבר לכך שקלן הוא ממש טוב לתקופת החיטוב , האם הוא גם שומר בצורה טובה על מסת שריר ?
זאת אומרת , הוא האופציה הכי טובה לשמור על מסת שריר שלא יגרם נזק ממשי לשריר ? (מעבר לתוכנית אימונים טובה , פי 2 חלבון ממשקל הגוף וכדומה)

אני חייב להבין , מעבר לכך שקלן הוא ממש טוב לתקופת החיטוב , האם הוא גם שומר בצורה טובה על מסת שריר ?
זאת אומרת , הוא האופציה הכי טובה לשמור על מסת שריר שלא יגרם נזק ממשי לשריר ? (מעבר לתוכנית אימונים טובה , פי 2 חלבון ממשקל הגוף וכדומה)
כעיקרון קלן הוא אנטי קטאבולי. כלומר בגירעון קלורי יאפשר שמירה טובה יותר על מסת שריר.
כאשר אינך בחיטוב ומחזיק מאזן קלורי חיובי אין פירוק שריר כל עוד אתה מקפיד ליצור גירוי מתאים ונותן מנוחה הולמת. עונה לך?

כעיקרון קלן הוא אנטי קטאבולי. כלומר בגירעון קלורי יאפשר שמירה טובה יותר על מסת שריר.
כאשר אינך בחיטוב ומחזיק מאזן קלורי חיובי אין פירוק שריר כל עוד אתה מקפיד ליצור גירוי מתאים ונותן מנוחה הולמת. עונה לך?

כן 😃
אז אם בקרוב אני נכנס לתקופת חיטוב , פי 2 חלבון ממשקל הגוף (אבל בפריט של מאזן קלורי שלילי) ,אבקת חלבון וכאלה לא משנה , אימונים עצימים לגירוי שריר , אירובי , וקלן = חיטוב עם שמירת מסת שריר מקסימלית ? ( מעבר לעוד חומרים כאלה ואחרים שלא ממש ידוע לי עליהם ) ?

היי,
האם אפשרי להוציא את הכדורים (קלן של סופרמה) מהאריזות ולשים אותם בבקבוקון?
האם זה יפגע בסטרליות?

תודה

אהלן
אני בסייקל שני והוסיפו לי קלן 40מ״ג אני שותה אותו כבר חודש פחוס כול יום כדור על בטן ריקה ואז אימון ולא רואה תוצאות מימנו
אמרו לי לקחת אותו ומייד לעשות ארובי בין 30 ל45 דקות ופה אני רואה שלקחת קלן ורק אחרי 6 שעות לעשות אימון האים זה הסיבה שאני לא רואה תוצאות ?
בנוסף אמרו לי לאכול רק אחרי 3 שעות מלקיחת הקלן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית