הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג קרוספיט מתחיל

• פותח/ת השרשור A.B.S
  • פורסם בתאריך

A.B.S

משתמש מתחיל
83
20
נק' מוניטין:
26
83
20
קרוספיט כפר סבא
23.12
Skill:
Hand Stand

Strength:
Squat 3X3 (heavy 3)
weight across press 3X5

Metcon:
AMRAP 12 minutes
7 Toes to Bar
7 Deficit Push Ups
7 Med-Ball Squat Cleans

בסקיל הלך טוב יש התקדמות לקראת עמידת ידיים, כבר איבדתי את הפחד מליפול ומלהיכנס לעמידת ידיים בתנופה חזקה.

בכוח עבדתי בתחילת האימון על הפרס ושברתי שיא של 45 קילו PR5.
תכניקה טובה וחלקה הרגשתי בטוח בעלייה אך אם הייתי מוסיף עוד 2 קילו כבר הייתי נשבר באמצע או פוגע יותר מדי בתכניקה

לאחר מכן עשיתי את הסקוואט והגעתי ל 80 קילו PR3.
בסקוואט הרגשתי גם כן מעולה אך בהרמת המוט מהראק הייתי בטיפה חוסר שיווי משקל אבל בסקוואט עליתי וירדתי נקי.

במטקון עשיתי 7 סיבובים ועוד 4 TTB
בשכיבות השמיכה עבדתי עם פלאטות של 45 ליברות ובמד בול עם כדור של 20 ליברות.
הלך לי טוב עבדתי בקצב טיפה מהיר בהתחלה אבל בסוף בכל זאת שמרתי על קצב סביר.
התרגיל הקשה ביותר היה הTTB בו עשיתי 2 חזרות ו הפסקה קטנה לקראת הסוף אבל הלך לי טוב.
בשכיבות סמיכה היה קל ובמדבול היה עוד יותר קל.
יש צורך לשפר את היכולת שלי לבצע קיפ ולהתחזק בTTB.

מבסוט לראות עוד לוג של קרוספיט, בהצלחה!

איפה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!
אני מתאמן בקרוספיט כפר סבא אחלה מכון

• פותח/ת השרשור
26.12
Skill:
Clean & Jerk 5X(2+1)

Strength:
Front Squat 3X5

Metcon:
2-4-6-8-10-8-6-4-2
Squat Box Jumps
Toes to Rings

תודה לכולם על הפרגון מוערך!

בסקיל הלך טוב משציפיתי, אני ממש מרגיש בנוח עם הטכניקה של ההנפה הזו. בתחילה הרגשתי טיפה חלוד משום מה אבל זה עבר לי אחרי כמה קלינים
בסוף כבר עבדתי עם 25 ליברות בכל צד והרגשתי טוב מאוד, הכוח לא עוצר אותי, יכולתי להוסיף משקל אבל זו פעם ראשונה ואני צריך להתרגל.

בשלב הכוח עבדנו על פרונט סקוואט והרגשתי מאוד בנוח. העירו לי להרים יותר את המרפקים בעלייה וששמתי לב לזה כבר לא העירו לי, נתנו לי פידבקים חיוביים! הגתי למשקל סופי של 61 קילו RM5.

במטקון הלך לי פחות טוב מהרגיל. בבוקס היה קל כמו תמיד אבל הTTR היה קשה בשבילי.
אני חייב לעבוד על TTB\TTR ובקיפ במתח.

• פותח/ת השרשור
28.12

עשיתי אימון בפארק עם חבר.
לא הלכתי למכון משום שרציתי להתאמן בעיקר על הTTB והמתח שלי.

התאמנתי גם על עמידת ידיים ואני כבר ממש מתקרב לעמידת ידיים, אני כבר מחזיק בעמידת ידיים כמה שניות ונופל קדימה. עוד קצת וכבר יהיה לי.

השבוע כל האימונים שלי כללו TTB ואני מרגיש חזק יותר בתרגיל.
במתח אני לא מרגיש בנוח עם הקיפ שלי אבל זה רק צריך עוד תרגול.

במטקוןעשיתי שלושה סיבובים על זמן 21-18-15

של TTB
ו-Burpees

סיימתי את האימון ב
14:36

וזה היה קשה מאוד, הTTB היה קשה יותר מה Burpees כי אני חזק יותר בתרגילים שדומים לשכיבות שמיכה וחלש יותר יותר בבטן.

• פותח/ת השרשור
חלה השתפרות, המשך כך
תודה חבר 30.12 יום הולדת PR16
Skill:

Turkish Get Up

Strength:
Push Press 3X3 (Heavy 3)

Metcon:
7 Rounds for time
15 Air squats
7 Kettlebell Cleans (R)
25 Double Unders
7 Kettlebell Cleans (L)
*15 Minutes Time Cap

היה אימון מעולה! עבדנו עם הTGU ואני כבר מרגיש נוח בטכניקה שלתרגיל זה. עשיתי שני סטים של 3 עליות וירידות בכל יד ואז סט של 2 עליות וירידות לכל יד. בשמאל היה לי יותר קשה משום שזהו הצד החלש שלי אבל בכל זאת שברתי שיא ב
משקל - קטלבל של 16KG.

בפוש פרס היה קשה. במהלך הסטים שמרת על טכניקה סבירה. בסט השני בחזרה האחרונה הפלתי אותו עלי טיפה, לא ממש רציני אבל הורדתי את המוט מהר מדי. עבדתי ב 60kg זה PR5.

במטקון היה טוב מאוד, עשיתי סינגלים ועבדתי עם קטלבל של 16KG, למרות שלא הייתי מאוד בטוח אם לעבוד במשקל הזה או לא אבל בסוף הצלחתי לסיים שלישי באימון ב 11:47.
היה קשה אבל לא מאוד אבל בסך הכל היה אחלה של אימון!

30.12 יום הולדת PR16

מזל טוב גבר! מתחרה איתי במקצה נוער בgarage games?

אגב מה המשקל rx לקלינים? יש מצב אני עושה את זה היום..

עריכה- הסתכלתי עכשיו בדף הפייסבוק של המכון שלך וראיתי שם בחורה שעושה דדליפט 100 ונראית מצוין באותו הזמן, יש מצב אני קופץ 😍😉

• פותח/ת השרשור
1.1.2014
Strength:

Strict pull ups 3×5 (add weight if needed)
Press 3×1 (heavy Single)

Metcon:
21-15-9
Air Squats
Toes to Bar
Burpees

האימון אתמול לא כלל סקיל, אלא שני תרגילי כוח במקום.
בכוח היה קודם כל מתח שלא הולך לי טוב בכלל אני חלש במתח... בקושי הצלחתי 5 חזרות במשקל גוף בכל פעם. יש צורך להתחזק בתרגיל זה ולכן אשים דגש ואעבוד על מתח 3 פעמים בשבוע בינתיים.
ב פרס הלך לי טוב מאוד. שמרתי על טכניקה נקיה מאוד והצלחתי לשפר! הגעתי ל 55KG שזה PR1.

במטקון היה ממש טוב, עוד היה אפשר לשמור על אינטנסיביות של האימון למרות הקושי לבצע את הTTB מהר. בכללי השבוע התחזקתי מאוד בתרגיל זה, עבדתי עליו לדעתי בכל האימונים האחרונים. הברפיז והסקוואט הם כמו המנוחה בשבילי אבל אני מאוד מרוצה ששיפרתי את הTTB שלי. ודרך אגב סיימתי ב10:19 .

• פותח/ת השרשור
3.1.14
יום שישי היה אימון טוב מאוד!

skill:
Handstand
Double Unders
Snach 7-3

strength:
Squat 3-1
Bench 3-3
Pullups 6-4

היום הגעתי לאימון של כוח וטיפה טכניקה והנפות.
בהתחלה עבדתי על DU והצלחתי 2 רצופים מה שלא קרה אף פעם אז אני חושב שאני קרוב ללהצליח רצפים ארוכים יותר, רק עוד קצת אימון.
עבדתי על HS וגם בזה אני מרגיש קרוב יותר. שעבדתי עם מזרון עשיתי גלגול במקום עמידת ידיים כי הרגשתי בנוח מדי ליפול מעמידת ידיים אבל אחרי טיפה הסברים מהמאמנים הצלחתי לשמור על מבנה עמידת ידיים טוב.

ואז עברתי להנפות עבדתי על סנאץ, אני לא הרגשתי טוב כלכך עם ההנפה הזו אבל בסוף קלטתי אבל בכל זאת עבדתי עם מוט ריק. בפעם הבא אעלה במשקלים.

עברתי לתרגילי כוח והתחלתי בסקוואט.היה לי עומק טוב בכל הסטים כי אני גמיש והעלתי משקל והגעתי ל 93KG שזה PR1.
אחרי זה עשיתי בנץ שהלך לי טוב קל עד הסט האחרון שבו הגעתי לכשל אבל יצאתי מזה בשלום אבל עדיין זה מבאס. עשיתי באחרון 75KG לשתי חזרות PR2. בפעם הבא שאני עושה בנץ אכוון ל70KG.
סגרתי את האימון במתח שהיה קשה. מתח זה תרגיל שאני חלש יותר בו אבל שמעתי מחברים במכול שגם הם היו חלשים במתח שהעלו את החזרות שלהם מ5 ל13 בעניין של שבועיים. אז אמשיך לעבוד על מתח 3 פעמים בשבוע עד שאצליח לפחות 10 חזרות ואז אתחיל עבודה עם משקל ו5 חזרות. השאיפה שלי היא להגיע ל20 מתח נקיים.
סיימתי את האימון עם 3 תמרים שייק וכמובן שנרדמתי על המיטה עם הנעליים על הרגליים לחמש שעות - בקיצור יום מוצלח!
שבת שלום לכולם!

נערך לאחרונה:
סגרתי את האימון במתח שהיה קשה. מתח זה תרגיל שאני חלש יותר בו אבל שמעתי מחברים במכול שגם הם היו חלשים במתח שהעלו את החזרות שלהם מ5 ל13 בעניין של שבועיים. אז אמשיך לעבוד על מתח 3 פעמים בשבוע עד שאצליח לפחות 10 חזרות ואז אתחיל עבודה עם משקל ו5 חזרות. השאיפה שלי היא להגיע ל20 מתח נקיים.

הצעה שלי- אם אתה סוגר 5 חזרות במתח- תתחיל להוסיף משקל לחמישיות. אין דרך יותר טובה להתשפר במתח ובהמשך מאסל אפ.

• פותח/ת השרשור
הצעה שלי- אם אתה סוגר 5 חזרות במתח- תתחיל להוסיף משקל לחמישיות. אין דרך יותר טובה להתשפר במתח ובהמשך מאסל אפ.

אבל אם אני אצליח חמש חזרות במשקל גוף לא אצליח חמש עם משקל כלשהו, כמה חזרות לכוון במשקל גוף לפני שאני אתחיל לעלות במשקל לדעתך?

אבל אם אני אצליח חמש חזרות במשקל גוף לא אצליח חמש עם משקל כלשהו, כמה חזרות לכוון במשקל גוף לפני שאני אתחיל לעלות במשקל לדעתך?

תנסה לעשות עכשיו חמש במשקל גוף עם טמפו כלשהוא בעלייה, למעלה וירידה (לדוגמא 2 שניות לעלות, 2 שניות למעלה ו2 שניות למטה). ברגע שאתה מצליח לסגור משהו כזה, תתחיל להוסיף משקל בקפיצות קטנות (אפילו קילו כל פעם, זה באמת לא רלוונטי).
המטרה היא להתקדם בצורה קבועה ומתודית.

עריכה- אני יוצא מנקודת הנחה שאתה אוכל וישן כמו שצריך. אם לא, כדאי להתחיל 😃.
סה"כ למתחיל אתה לא רע בכלל, אין שום סיבה שלא תעשה מתח עם משקלים מכובדים בעוד 3-4 חודשים

• פותח/ת השרשור
4.1.14
Skill:

Farmers' Carry
Clean & Jerk 7*(2+1)

Strength:
Deadlift 3X1 (heavy single)

Metcon:
5RFT

10 Power Clean At 65LBS
5 Pullups (green band)
10 Pushups
15 Air squats
10 Sit Ups

היום היה אימון קשה, אני חושב שאולי לא אכלתי מספיק במהלך היום כי במטקון פשוט הרגשתי עייף מבדר"כ.

בסקיל עבדתי על קלין אנד גרק שהיה דווקא סבבה, אני מרגיש יותר סגור על הטכניקה. מחר יש אימון הנפות שאני חושב יעזור לי לעלות רמה בטכניקה.
לא עבדתי על משקלים גבוהים אלא על הטכניקה ולכן ממש עבדתי רק עם 25LBS בכל צד עם מוט 20 אם אני לא טועה זה 43KG
בFARMER CARRY היה טוב, הרגשתי את הגב העליון שעבדתי, חצינו את החדר שזה אולי 10 מטר הלוך 10 חזור
ועבדתי עם קטלבלים של 36KG שזה PR.
והרגשתי בנוח. לא רציתי לדחוף את עצמי בקצה כי יש אחרי זה מטקון - שלא אהייה עייף מדי.

בכוח היה ממש טוב עשיתי יחידים של דדליפט והיה טוב. המטרה שלי הייתה 90KG אבל בסוף דחפתי ל95KG שזה PR1.
מסתכלים מהצד אמרו שעבדתי טוב, ששמרתי על חזה בחוץ וגב ישר.

המטקון היה קשה בשלב של המתח, זו פעם ראשונה שעבדתי עם גומייה ירוקה, אני רגיל לשחורה והיה קשה מאוד במתח.
בכפיפות בטן סקוואטים ובשכיבות סמיכה היה קל מאוד, הם היו כמו המנוחה שלי.
הפאוור קלין היה בינוני, הצלחתי לשמור על רצפים של כ5 חזרות, ועל טכניקה. המאמן אמר שהקלינים שלי במטקון היו טובים יותר מהקלינים שלי בקלין אנד גרק חח.
סיימתי אחרון בקבוצה על זמן של 16:19 אבל ירדתי מהגומייה השחורה לירוקה ועשיתי דדליפט וקלין אנד גרק לבד בOG מה שגרם לי להיות עייף יותר במטקון.
שבוע טוב לכולם!

• פותח/ת השרשור
5.1.14
Skill:
Snatch from hip
clean from hip

היום הייתי פעם ראשונה באימון הנפות. זה אימון שהיה מאוד קליל, הוא היה מאוד טכני לגבי עבודה עם הנפות. עבדנו על הסנאץ והקלין והמאמן עבר ותיקן.
זה לא היה אימון מעניין במיוחד רק הרבה הנפות.
בסך הכל אני מרגיש יותר בנוח עם שתי התנועות אחרי אימון זה.
המטרה שלי לא הייתה להתעייף או לשבור שיאים באימון, כבר היה לי בשישי ובשבת אימון ולכן לא רציתי להכביד.
המשך שבוע טוב לכולם.

• פותח/ת השרשור
6.1.14
Skill:
Pistol
Hand Stand

Strength:
Squat 3X5 (50-60%)

Metcon:
21-15-9
Shoulder to Over Head 95#/65#
Over the Box Jumps (long way)

Cash Out:
Roll Outs

היום היה אימון סביר.
בגלל שהתחיל אצלנו שבוע DELOAD אז רצים על הכוח ולכן יש יותר זמן לסקיל.
בסקיל היה פיסטול שזה תרגיל קשה מאוד. גם מבחינת שיווי משקל וגם מבחינת כוח לא הצלחתי פיסטול. שירדתי נמוך מספיק לא הצלחתי לעלות אבל עם קצת עבודה זה יגיע.
היה HS שבשבילי זה כבר מאוד קרוב. אם אתפוס איפה יש לי שיווי משקל יש לי את זה אבל זה ממש קרוב.

לכוח היה סקווט מאוד קל עבדתי עד 38KG, כמו שהמאמן אמר שצריך לקחת את השבוע איזי.

המטקון היה מאוד קל בשבילי כי הלחיצו אותי שזה הרבה חזרות ולעשות משקל קל ובסוף הקשבתי ועשיתי את הS2O במשקל של 29KG 65#, בגלל שהיה קל רצתי על זה וסיימתי שלישי ב4:42 לפני היה 4:41 ו4:38, אני בטוח שהיה לוקח עוד זמן אם הייתי עובד במשקל יותר כבד אבל הייתי יכול וזה טיפה מבאס אבל לא נורא.

אני צריך לעבוד על הפיסטול ובמטקון הבא שיש לו C2O לחשוב על יותר מ29KG!
המשך שבוע טוב גם לך.
תודה חבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית