עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האידיוט התחיל לדבר למשקלים
אם מסתכלים על הצורה בו הוא מתאמן ומקשיבים למה שהוא אומר, מתקשים להאמין כיצד הוא הגיע לגודל שלו.
לא זוכר שראיתי מישהו גדול יותר עושה Muscle-Up בכזאת קלות.
מה אתה רוצה להגיד בזה? הוא עשה 13 (כן 13 לא עשרים תסתכל בסרטון) שזה מאוד מכובד אם הוא באמת עשה אבל רחוק מ 25מעניין ששיא העולם בעליות כוח הוא רק 25 אני לא מבין את זה 😕
Kali מקבל הרבה תגובות שליליות ב- YouTube \ Facebook, כתגובה, הוא העלה סרטון בו הוא מבצע 14 חזרות של Muscle Ups כאשר הוא שוקל 115Kg.הוא מאתגר את הצופים להעלות וידאו טוב יותר שלהם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח WTF הוא באמת ערך את זה ב2:00 כמה מזוייף אפשר להיותמה אתה רוצה להגיד בזה? הוא עשה 13 (כן 13 לא עשרים תסתכל בסרטון) שזה מאוד מכובד אם הוא באמת עשה אבל רחוק מ 25
משהו נראה לי מאוד מוזר בסרטונים שלו, גם כאן אחרי שהוא מסיים ב 0:54 יש קפיצה של הסרטון. לא מבין למה אבל סתם נראה מוזר14 חזרות.
זה לא רק מרשים זה פשוט לא נורמאלי אבל עדיין אחרי העריכה הזאת שהוא הציג את זה כאילו הוא עשה 20 לא מאמין לשום דבר שיוצא לו מהפה (או בסרטונים)סתם עריכה לא טובה, עדיין זה 14 חזרות. ייתכן ויש הרבה תנופה עם הגוף והרגליים, אבל זה עדיין מרשים למשקלו.
אבקות חלבון זה כימיכלים אבל סטרואידם לא עחיחחח הוא אחד הקורעים אני מת על הסרטונים שלו
חחח הוא אחד הקורעים אני מת על הסרטונים שלו
אתה סתם מקנא כי הוא הגיע למה שהוא הגיע טבעי ובלי אפקות ניפוח ואתה לאמצחיקים אותי שני דברים:
1. שיש לו חזה בצורה כמו של בחורה, חזה עגול.
2. הוא מדבר ומכווץ את החזה כל שניה.
האמת, יש גם שלישי,
עצם קיומו.
עחי זה לא ערכים וכל הבולשיט הזה, זה רק אורז, חזה עוף וגלון מים ביוםאתה סתם מקנא כי הוא הגיע למה שהוא הגיע טבעי ובלי אפקות ניפוח ואתה לא
טונה עחי, טונה!!!חזה עוף
מיד אחרי עימון!טונה עחי, טונה!!!
חייב, אם זה לא מסריח את כל המלתחה זה לא ענבולימיד אחרי עימון!
כנראה השיר הכי Bodybuilding Orientate שיצא מעולם - CT Fletcher בהופעת אורח.
צפיות של אנשים שמופתעים כמה מטומטם הוא. ומהצפיות האלה - כסף להזריק עוד שמן לידיים שלו.מה הוא חשב שיצא מהשיר הזה?