הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Kali Muscle

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

האידיוט התחיל לדבר למשקלים

אם מסתכלים על הצורה בו הוא מתאמן ומקשיבים למה שהוא אומר, מתקשים להאמין כיצד הוא הגיע לגודל שלו.

לא זוכר שראיתי מישהו גדול יותר עושה Muscle-Up בכזאת קלות.

מעניין ששיא העולם בעליות כוח הוא רק 25 אני לא מבין את זה 😕

מעניין ששיא העולם בעליות כוח הוא רק 25 אני לא מבין את זה 😕
מה אתה רוצה להגיד בזה? הוא עשה 13 (כן 13 לא עשרים תסתכל בסרטון) שזה מאוד מכובד אם הוא באמת עשה אבל רחוק מ 25

• פותח/ת השרשור
Kali מקבל הרבה תגובות שליליות ב- YouTube \ Facebook, כתגובה, הוא העלה סרטון בו הוא מבצע 14 חזרות של Muscle Ups כאשר הוא שוקל 115Kg.הוא מאתגר את הצופים להעלות וידאו טוב יותר שלהם.

14 חזרות.

מה אתה רוצה להגיד בזה? הוא עשה 13 (כן 13 לא עשרים תסתכל בסרטון) שזה מאוד מכובד אם הוא באמת עשה אבל רחוק מ 25
חחח‎‎חחחחחח‎‎חחחחחח‎‎חחח ‎ WTF הוא באמת ערך את זה ב2:00 כמה מזוייף אפשר להיות

ממש לא שמתי לב לזה בהתחלה 😲

משהו נראה לי מאוד מוזר בסרטונים שלו, גם כאן אחרי שהוא מסיים ב 0:54 יש קפיצה של הסרטון. לא מבין למה אבל סתם נראה מוזר

• פותח/ת השרשור
סתם עריכה לא טובה, עדיין זה 14 חזרות. ייתכן ויש הרבה תנופה עם הגוף והרגליים, אבל זה עדיין מרשים למשקלו.

סתם עריכה לא טובה, עדיין זה 14 חזרות. ייתכן ויש הרבה תנופה עם הגוף והרגליים, אבל זה עדיין מרשים למשקלו.
זה לא רק מרשים זה פשוט לא נורמאלי אבל עדיין אחרי העריכה הזאת שהוא הציג את זה כאילו הוא עשה 20 לא מאמין לשום דבר שיוצא לו מהפה (או בסרטונים)

חחח הוא אחד הקורעים אני מת על הסרטונים שלו

חחח הוא אחד הקורעים אני מת על הסרטונים שלו

מצחיקים אותי שני דברים:
1. שיש לו חזה בצורה כמו של בחורה, חזה עגול.
2. הוא מדבר ומכווץ את החזה כל שניה.

האמת, יש גם שלישי,
עצם קיומו.

מצחיקים אותי שני דברים:
1. שיש לו חזה בצורה כמו של בחורה, חזה עגול.
2. הוא מדבר ומכווץ את החזה כל שניה.

האמת, יש גם שלישי,
עצם קיומו.
אתה סתם מקנא כי הוא הגיע למה שהוא הגיע טבעי ובלי אפקות ניפוח ואתה לא

• פותח/ת השרשור
כנראה השיר הכי Bodybuilding Orientate שיצא מעולם - CT Fletcher בהופעת אורח.

Back
למעלה תחתית