1\3\5 לבנצ'ר

במבה למה אתה לא רוצה להעלות סרטון של הבנץ?

אם זה היה משתמש רגיל זה מזמן היה חוב לראק 😛
  1. זה לא משתמש רגיל..
  2. אין חובות לראק בלוגים. ניתן לדלג על לוגים שנראים לך מונפצים. כאן זה לא המקרה.
  3. עזוב אותך.... אתה רוצה לבדוק לו טכניקה בבנץ'?

אני רוצה לראות בנץ שהוא כמעט פי2 ממשקל גוף... זה תמיד מדהים לראות משהו כזה. לא בשביל לוודא שהוא אכן עושה

אם הבנתי נכון, השבירת שיאים היא חודשית, אני צודק?
לא זה תלוי ברמה של המתאמן ומה הוא עושה .
בשבוע 1 עשיתי 70 ל-10 ב-5+
בשבוע 2 עשיתי 75 ל-9 ב-3+

התקדמתי שבועית
לפי הנוסחא של וונדלר
שבוע 1 1rm של 93
שבוע 2 1rm של 97.5

זה לא קשור.

ל-motti מהפורום יש פרס שהוא שני שליש מבנץ (אני מתאמן איתו אז זה רק לדוגמא). הפרס לא תמיד יעיד על בנץ

חחחחחח לכולם יש פרס שני שליש מהבנץ׳. זה הסטנדרט.
עשיתי בנץ' 95X5 ופרס 75X4(ומאמין שאם אנסה פעם הבאה אסגור את החמישית).

בכל אופן, דניאל ראיתי את חן בתחרות של WPC במרץ, הוא עשה שם בנץ' סביבות ה160-165 עם עצירה כמובן, הבחור מטורף!

לוג מעניין מאוד, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לראות בנץ שהוא כמעט פי2 ממשקל גוף... זה תמיד מדהים לראות משהו כזה. לא בשביל לוודא שהוא אכן עושה
מבטיח שבקרוב
תן לי להתארגן על עצמי.. רק לא מזמן קיבלתי גלאקסי אחד שבור של אחי :D,תן להתרגל לטכנולוגיה
עשיתי בנץ' 95X5 ופרס 75X4(ומאמין שאם אנסה פעם הבאה אסגור את החמישית).

בכל אופן, דניאל ראיתי את חן בתחרות של WPC במרץ, הוא עשה שם בנץ' סביבות ה160-165 עם עצירה כמובן, הבחור מטורף!

לוג מעניין מאוד, בהצלחה!
זה היה עם 160..לצערי באתי תחת לאותה תחרות ולא מפוקס בעליל לסט האחרון

אגב, שאני אומר סינגל,אני מתכוון לסינגל עם פאוס על החזה...רק ככה אני בודק סינגלים

מבטיח שבקרוב
תן לי להתארגן על עצמי.. רק לא מזמן קיבלתי גלאקסי אחד שבור של אחי :D,תן להתרגל לטכנולוגיה

אגב, שאני אומר סינגל,אני מתכוון לסינגל עם פאוס על החזה...רק ככה אני בודק סינגלים
זה היה אדיר!
ואני חייב לציין שאתה והחבר'ה שהיו איתך מאוד מצחיקים 😃

מבטיח שבקרוב

ככשאלתי מה המשקל ל-172.5 סינגל הייתי בטוח שתיזרוק לי 100+ ואוכל להגיד : "טוב נו... בלה בלה... כבד ממני...בלה בלה...". אבל אני בדיוק באותו המשקל ונאבק עם סינגל ל-30 קילו פחות...

🏳️🏳️

• פותח/ת השרשור
[
זה היה אדיר!
ואני חייב לציין שאתה והחבר'ה שהיו איתך מאוד מצחיקים 😃
חחחחחחחחחחחחח תודה איזה כיף לשמוע!!
הייתי בטוח שנמאס לאנשים מאיתנו אבל היינו שם 11 שעות ונגזר לנו המוח
ככשאלתי מה המשקל ל-172.5 סינגל הייתי בטוח שתיזרוק לי 100+ ואוכל להגיד : "טוב נו... בלה בלה... כבד ממני...בלה בלה...". אבל אני בדיוק באותו המשקל ונאבק עם סינגל ל-30 קילו פחות...

🏳️🏳️
:D:D

[

חחחחחחחחחחחחח תודה איזה כיף לשמוע!!
הייתי בטוח שנמאס לאנשים מאיתנו אבל היינו שם 11 שעות ונגזר לנו המוח

:D:D
חחחחח איזה נמאס, אני עדיין צוחק על איך שניסית להיפטר מהתיק הורוד שקיבלת, הלוואי שבכל תחרות יהיו חבר'ה כמוכם!!

זה לא קשור.

ל-motti מהפורום יש פרס שהוא שני שליש מבנץ (אני מתאמן איתו אז זה רק לדוגמא). הפרס לא תמיד יעיד על בנץ
מסכים, אבל חלקית. מוטי התאמן בוויטליפטינג לפני שהוא התחיל להתאמן במכון, ככה שבאופן כללי, כל המשיכות שלו + לחיצות מעל הראש חזקות באופן דרסטי באופן יחסי מהסקוואט/בנץ.

מסכים, אבל חלקית. מוטי התאמן בוויטליפטינג לפני שהוא התחיל להתאמן במכון, ככה שבאופן כללי, כל המשיכות שלו + לחיצות מעל הראש חזקות באופן דרסטי באופן יחסי מהסקוואט/בנץ.[quoל
הייתי בwl אבל לא הייתי ע.
הייתי בwl אבל לא הייתי עושה דדליפט, סקוואט, ומן הסתם בנץ' גם לא, אז לא יודע עד כמה אפשר לקרוא לזה wl
אבל גם המשיכות אצלי חלשות, כי התחלתי דדליפט וסקוואט רק לפני חודשים בודדים

נערך לאחרונה:
הייתי בwl אבל לא הייתי עושה דדליפט, סקוואט, ומן הסתם בנץ' גם לא, אז לא יודע עד כמה אפשר לקרוא לזה wl
אבל גם המשיכות אצלי חלשות, כי התחלתי דדליפט וסקוואט רק לפני חודשים בודדים
שכחתי לציין טעות שלי 😣🤦‍♂️
דרך אגב מוטי 140 ל1 בסקוואט אחרי חודשיים! 👏

שכחתי לציין טעות שלי 😣🤦‍♂️
דרך אגב מוטי 140 ל1 בסקוואט אחרי חודשיים! 👏
תודה, אבל אתה זוכר שזה היה אחרי סט של חמישיות... מאמין שיש יותר.
חחחח מסכן חן, הרסנו לו את הלוג, בואו להודעות הפרטיות...

יש הרבה חברה ששוקלים 100 והבנץ שלהם יותר סביב 130 ל2-3 חזרות. כמוני, כמו דר, נחש,ויבריל...
חשבתי אולי המכנה המשותף לשניהם זה העבר שלהם בבילדינג ששם הבנץ' מתקדם יותר.

אני חושב שזה בגלל שאין מספיק דגש על בנצ' בתוכניות כוח...שים לב כבר בss מה היחס בין סקוואט לבנצ'...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית