במבה למה אתה לא רוצה להעלות סרטון של הבנץ?
אם זה היה משתמש רגיל זה מזמן היה חוב לראק 😛
- זה לא משתמש רגיל..
- אין חובות לראק בלוגים. ניתן לדלג על לוגים שנראים לך מונפצים. כאן זה לא המקרה.
- עזוב אותך.... אתה רוצה לבדוק לו טכניקה בבנץ'?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במבה למה אתה לא רוצה להעלות סרטון של הבנץ?
אם זה היה משתמש רגיל זה מזמן היה חוב לראק 😛
לא זה תלוי ברמה של המתאמן ומה הוא עושה .אם הבנתי נכון, השבירת שיאים היא חודשית, אני צודק?
לא זה תלוי ברמה של המתאמן ומה הוא עושה .
בשבוע 1 עשיתי 70 ל-10 ב-5+
בשבוע 2 עשיתי 75 ל-9 ב-3+
התקדמתי שבועית
לפי הנוסחא של וונדלר
שבוע 1 1rm של 93
שבוע 2 1rm של 97.5
הוא שם סרטון של פרס 96 ל 3 ככה שהבנץ' הוא הגיוניאני רוצה לראות בנץ שהוא כמעט פי2 ממשקל גוף... זה תמיד מדהים לראות משהו כזה. לא בשביל לוודא שהוא אכן עושה
זה לא קשור.
ל-motti מהפורום יש פרס שהוא שני שליש מבנץ (אני מתאמן איתו אז זה רק לדוגמא). הפרס לא תמיד יעיד על בנץ
עשיתי בנץ' 95X5 ופרס 75X4(ומאמין שאם אנסה פעם הבאה אסגור את החמישית).חחחחחח לכולם יש פרס שני שליש מהבנץ׳. זה הסטנדרט.
מבטיח שבקרובאני רוצה לראות בנץ שהוא כמעט פי2 ממשקל גוף... זה תמיד מדהים לראות משהו כזה. לא בשביל לוודא שהוא אכן עושה
זה היה עם 160..לצערי באתי תחת לאותה תחרות ולא מפוקס בעליל לסט האחרוןעשיתי בנץ' 95X5 ופרס 75X4(ומאמין שאם אנסה פעם הבאה אסגור את החמישית).
בכל אופן, דניאל ראיתי את חן בתחרות של WPC במרץ, הוא עשה שם בנץ' סביבות ה160-165 עם עצירה כמובן, הבחור מטורף!
לוג מעניין מאוד, בהצלחה!
זה היה אדיר!מבטיח שבקרוב
תן לי להתארגן על עצמי.. רק לא מזמן קיבלתי גלאקסי אחד שבור של אחי :D,תן להתרגל לטכנולוגיה
זה היה עם 160..לצערי באתי תחת לאותה תחרות ולא מפוקס בעליל לסט האחרון
אגב, שאני אומר סינגל,אני מתכוון לסינגל עם פאוס על החזה...רק ככה אני בודק סינגלים
מבטיח שבקרוב
תן לי להתארגן על עצמי.. רק לא מזמן קיבלתי גלאקסי אחד שבור של אחי :D,תן להתרגל לטכנולוגיה
זה היה עם 160..לצערי באתי תחת לאותה תחרות ולא מפוקס בעליל לסט האחרון
אגב, שאני אומר סינגל,אני מתכוון לסינגל עם פאוס על החזה...רק ככה אני בודק סינגלים
חחחחחחחחחחחחח תודה איזה כיף לשמוע!!זה היה אדיר!
ואני חייב לציין שאתה והחבר'ה שהיו איתך מאוד מצחיקים 😃
:D:Dככשאלתי מה המשקל ל-172.5 סינגל הייתי בטוח שתיזרוק לי 100+ ואוכל להגיד : "טוב נו... בלה בלה... כבד ממני...בלה בלה...". אבל אני בדיוק באותו המשקל ונאבק עם סינגל ל-30 קילו פחות...
🏳️🏳️
חחחחח איזה נמאס, אני עדיין צוחק על איך שניסית להיפטר מהתיק הורוד שקיבלת, הלוואי שבכל תחרות יהיו חבר'ה כמוכם!![
חחחחחחחחחחחחח תודה איזה כיף לשמוע!!
הייתי בטוח שנמאס לאנשים מאיתנו אבל היינו שם 11 שעות ונגזר לנו המוח
:D:D
מסכים, אבל חלקית. מוטי התאמן בוויטליפטינג לפני שהוא התחיל להתאמן במכון, ככה שבאופן כללי, כל המשיכות שלו + לחיצות מעל הראש חזקות באופן דרסטי באופן יחסי מהסקוואט/בנץ.זה לא קשור.
ל-motti מהפורום יש פרס שהוא שני שליש מבנץ (אני מתאמן איתו אז זה רק לדוגמא). הפרס לא תמיד יעיד על בנץ
הייתי בwl אבל לא הייתי עושה דדליפט, סקוואט, ומן הסתם בנץ' גם לא, אז לא יודע עד כמה אפשר לקרוא לזה wlמסכים, אבל חלקית. מוטי התאמן בוויטליפטינג לפני שהוא התחיל להתאמן במכון, ככה שבאופן כללי, כל המשיכות שלו + לחיצות מעל הראש חזקות באופן דרסטי באופן יחסי מהסקוואט/בנץ.[quoל
הייתי בwl אבל לא הייתי ע.
שכחתי לציין טעות שלי 😣🤦♂️הייתי בwl אבל לא הייתי עושה דדליפט, סקוואט, ומן הסתם בנץ' גם לא, אז לא יודע עד כמה אפשר לקרוא לזה wl
אבל גם המשיכות אצלי חלשות, כי התחלתי דדליפט וסקוואט רק לפני חודשים בודדים
תודה, אבל אתה זוכר שזה היה אחרי סט של חמישיות... מאמין שיש יותר.שכחתי לציין טעות שלי 😣🤦♂️
דרך אגב מוטי 140 ל1 בסקוואט אחרי חודשיים! 👏
יש הרבה חברה ששוקלים 100 והבנץ שלהם יותר סביב 130 ל2-3 חזרות. כמוני, כמו דר, נחש,ויבריל...
חשבתי אולי המכנה המשותף לשניהם זה העבר שלהם בבילדינג ששם הבנץ' מתקדם יותר.