השרירים אינם זהים בגודלם. מעבר לכך הרבה יותר קל לפתח את שרירי החזה מאשר את הרגליים.אני חושב שזה בגלל שאין מספיק דגש על בנצ' בתוכניות כוח...שים לב כבר בss מה היחס בין סקוואט לבנצ'...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השרירים אינם זהים בגודלם. מעבר לכך הרבה יותר קל לפתח את שרירי החזה מאשר את הרגליים.אני חושב שזה בגלל שאין מספיק דגש על בנצ' בתוכניות כוח...שים לב כבר בss מה היחס בין סקוואט לבנצ'...
חוב לראק הלילהשכחתי לציין טעות שלי 😣🤦♂️
דרך אגב מוטי 140 ל1 בסקוואט אחרי חודשיים! 👏
תודה, אבל אתה זוכר שזה היה אחרי סט של חמישיות... מאמין שיש יותר.
חחחח מסכן חן, הרסנו לו את הלוג, בואו להודעות הפרטיות...
חחח תודה רבה אני אגיד להםחחחחח איזה נמאס, אני עדיין צוחק על איך שניסית להיפטר מהתיק הורוד שקיבלת, הלוואי שבכל תחרות יהיו חבר'ה כמוכם!!
מה? למה אתה טוען כזה דבר?השרירים אינם זהים בגודלם. מעבר לכך הרבה יותר קל לפתח את שרירי החזה מאשר את הרגליים.
חחח זה בסדר
חחח תודה רבה אני אגיד להם
מה? למה אתה טוען כזה דבר?
היי זאת דעתך,ונאי מכבד אותה אתה יודע.
- התאוששות יותר ארוכה.
- פחות רצפטורים אנדרוגניים מאשר בחלק עליון.
- שריר יותר גדול (על זה אנחנו מסכימים?)
אתה נשמע בן אדם חכם, למה הבנצ' שלי כזה חרא ?כמובן שניתן להביא טיעונים תומכים לדעה הפוכה. לא מדע מדוייק...
- התאוששות יותר ארוכה.
- פחות רצפטורים אנדרוגניים מאשר בחלק עליון.
- שריר יותר גדול (על זה אנחנו מסכימים?)
עבורי זה בהחלט כך (לא שזה מוכיח משהו).
זה פשוט, כי המשקל גוף שלך נמוך ואין לך הרבה מאסה בפלג גוף עליון.אתה נשמע בן אדם חכם, למה הבנצ' שלי כזה חרא ?
אני לא יודע לגבי החכם אבל אין לי כוונה להספים את הלוג... :nono:אתה נשמע בן אדם חכם, למה הבנצ' שלי כזה חרא ?
השרירים אינם זהים בגודלם. מעבר לכך הרבה יותר קל לפתח את שרירי החזה מאשר את הרגליים.
עבדת בבנץ' לפי הסדר הזה?אימון רביעי:
BENCH -120x5
140x5
155x5
BBB:
90x10
90x10
90x10
90x10
90x10
asst:
cable tricep ext - 5X10-20
tate press - 5x10-20
רוסס
טרייספ ז"ל
הרגע הזה שאתה מבין שאתה לוחץ כמו בנצ'ר תחרותי שמתאמן רק על בנצ' בזמן שאתה מתאמן על הכל תוך כדי הצבא 😵לוג מעניין , אעקוב אחריו! אם אפשרי תעלה סרטון 1RM שלך מעניין אותי טכניקה שלך לאור זה שאנחנו באותו משקלי עבודה.
אני חושב שזה שאני עובד "על הכל" דווקא מעלה לי משקל על המוט בלחיצות (רגליים , גב , זקופים וליבה חזקה עוזרים).הרגע הזה שאתה מבין שאתה לוחץ כמו בנצ'ר תחרותי שמתאמן רק על בנצ' בזמן שאתה מתאמן על הכל תוך כדי הצבא 😵
לא זה דווקא היה סבבהעבדת בבנץ' לפי הסדר הזה?
קפיצות 15-20ק"ג בחמישיות, לא יותר מדי?
מאחר ואני ממוקד בנץ' כרגע חבר הציע לבצע את סמולוב עבור בנץ'.דעתך?לא זה דווקא היה סבבה
וכן לפי הסדר הזה..בדיוק כמו בטבלה
בוא נדבר על זה בפרטי מה אתה אומר?מאחר ואני ממוקד בנץ' כרגע חבר הציע לבצע את סמולוב עבור בנץ'.דעתך?
(משאיר אותי עם אימון שבועי בודד של סקוואט/פרס בלבד).
OKבוא נדבר על זה בפרטי מה אתה אומר?