הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכרלוז

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
קניתי סוכרלוז ליפני כמה ימים כי אני אוהב לשתות תה בחורף.
בקיצור האם זה בריא?
מה עדיף הנוזלי או הכדורים?

זה ממש יקר,מאיפה אני יכול לקנות בזול בארץ?

קניתי סוכרלוז ליפני כמה ימים כי אני אוהב לשתות תה בחורף.
בקיצור האם זה בריא?
מה עדיף הנוזלי או הכדורים?

זה ממש יקר,מאיפה אני יכול לקנות בזול בארץ?
אני קונה ברמי לוי חבילה של 200 שקיות ב 40 שקל.
בריא? זה לא בריא, אבל גם לא מסוכן אלא אם כן אתה משתמש בזה בכמויות מסחריות.
אני משתמש באבקה.
ודווקא בתה זה הכי פחות טעים לדעתי כי מרגישים טעם לוואי, לעומת הקפה שפחות מרגישים שם.

רצוי לשקול שימוש בסטיביה. על הסוכרלוז יש המון ויכוחים אם הוא באמת בריא לשימוש, על סטיביה אין ממש ויכוח.

רצוי לשקול שימוש בסטיביה. על הסוכרלוז יש המון ויכוחים אם הוא באמת בריא לשימוש, על סטיביה אין ממש ויכוח.
סטיביה גם הרבה פחות מתוק. על סוכרלוז אין ממש וויכוחים. אנשים אוהבים פשוט להתווכח על דברים שמעולם לא היו קיימים כדי לצאת צודקים ו״חכמים״.

• פותח/ת השרשור
סטיביה גם הרבה פחות מתוק. על סוכרלוז אין ממש וויכוחים. אנשים אוהבים פשוט להתווכח על דברים שמעולם לא היו קיימים כדי לצאת צודקים ו״חכמים״.

אז זה סבבה להשתמש פעם ביום בכדור סוכרלוז?
או שכדאי להחליף את זה בממתיק אחר?

קיים מחקר ארוך טווח עבור בטיחות השימוש בבני אדם?
לא וזו בדיוק הבעיה. אם אין מחקרים בנושא על בני אדם באופן קליני, איך גורמים כאלו ואחרים מרשים לעצמם לצאת בהצהרות שזה ״מזיק״?

לא וזו בדיוק הבעיה. אם אין מחקרים בנושא על בני אדם באופן קליני, איך גורמים כאלו ואחרים מרשים לעצמם לצאת בהצהרות שזה ״מזיק״?
יכול להיות גם הפוך, למה הוציאו מוצר לשוק מבלי לבדוק אותו לטווח הרחוק? (היה רשום שם שלושה חודשים)

יכול להיות גם הפוך, למה הוציאו מוצר לשוק מבלי לבדוק אותו לטווח הרחוק? (היה רשום שם שלושה חודשים)
יש מחקרים אפידמיולוגים ויש מחקרים רחבים על מגוון רחב של בעלי חיים. יש גם מחקרים קצרי טווח על בני אדם.
אין מחקרים על הרבה דברים שאתה אוכל ואני לא רואה איך זה בדיוק מפריע לך. ה FDA לא מאשר מוצרים, הוא רק מוריד בעת הצורך (בניגוד למשרד הבריאות בישראל שעובד הפוך). גם האיחוד הארופאי וגם ה FDA עד עכשיו לא מצאו שום דבר בסוכרלוז, ככה שאפשר להמשיך להיות שפני ניסויים.

יש מחקרים אפידמיולוגים ויש מחקרים רחבים על מגוון רחב של בעלי חיים. יש גם מחקרים קצרי טווח על בני אדם.
אין מחקרים על הרבה דברים שאתה אוכל ואני לא רואה איך זה בדיוק מפריע לך. ה FDA לא מאשר מוצרים, הוא רק מוריד בעת הצורך (בניגוד למשרד הבריאות בישראל שעובד הפוך). גם האיחוד הארופאי וגם ה FDA עד עכשיו לא מצאו שום דבר בסוכרלוז, ככה שאפשר להמשיך להיות שפני ניסויים.

יש סוכרלוז גם בiso100. אני משער שבכמויות גדולות בגלל הניסיון להשיג חלבון עם מינימום פחמימה. אני צודק? האם אני צריך לדאוג עם צריכה של 56 גרם אבקה (50 גרם חלבון) ביום?
מצד שני, זו האבקה הכי מפורסמת בעולם (לא?) והיא גם יקרה מאוד אז סביר להניח שהפיקוח עלייה יותר טוב. לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית