עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני קונה ברמי לוי חבילה של 200 שקיות ב 40 שקל.קניתי סוכרלוז ליפני כמה ימים כי אני אוהב לשתות תה בחורף.
בקיצור האם זה בריא?
מה עדיף הנוזלי או הכדורים?
זה ממש יקר,מאיפה אני יכול לקנות בזול בארץ?
סטיביה גם הרבה פחות מתוק. על סוכרלוז אין ממש וויכוחים. אנשים אוהבים פשוט להתווכח על דברים שמעולם לא היו קיימים כדי לצאת צודקים ו״חכמים״.רצוי לשקול שימוש בסטיביה. על הסוכרלוז יש המון ויכוחים אם הוא באמת בריא לשימוש, על סטיביה אין ממש ויכוח.
סטיביה גם הרבה פחות מתוק. על סוכרלוז אין ממש וויכוחים. אנשים אוהבים פשוט להתווכח על דברים שמעולם לא היו קיימים כדי לצאת צודקים ו״חכמים״.
על סוכרלוז אין ממש וויכוחים
זה לא ויכוח, זה ערמה של אותיות על גבי דף אינטרנט ללא כל הסמכה.
זה לא ויכוח, זה ערמה של אותיות על גבי דף אינטרנט ללא כל הסמכה.
לא וזו בדיוק הבעיה. אם אין מחקרים בנושא על בני אדם באופן קליני, איך גורמים כאלו ואחרים מרשים לעצמם לצאת בהצהרות שזה ״מזיק״?קיים מחקר ארוך טווח עבור בטיחות השימוש בבני אדם?
יכול להיות גם הפוך, למה הוציאו מוצר לשוק מבלי לבדוק אותו לטווח הרחוק? (היה רשום שם שלושה חודשים)לא וזו בדיוק הבעיה. אם אין מחקרים בנושא על בני אדם באופן קליני, איך גורמים כאלו ואחרים מרשים לעצמם לצאת בהצהרות שזה ״מזיק״?
יש מחקרים אפידמיולוגים ויש מחקרים רחבים על מגוון רחב של בעלי חיים. יש גם מחקרים קצרי טווח על בני אדם.יכול להיות גם הפוך, למה הוציאו מוצר לשוק מבלי לבדוק אותו לטווח הרחוק? (היה רשום שם שלושה חודשים)
יש מחקרים אפידמיולוגים ויש מחקרים רחבים על מגוון רחב של בעלי חיים. יש גם מחקרים קצרי טווח על בני אדם.
אין מחקרים על הרבה דברים שאתה אוכל ואני לא רואה איך זה בדיוק מפריע לך. ה FDA לא מאשר מוצרים, הוא רק מוריד בעת הצורך (בניגוד למשרד הבריאות בישראל שעובד הפוך). גם האיחוד הארופאי וגם ה FDA עד עכשיו לא מצאו שום דבר בסוכרלוז, ככה שאפשר להמשיך להיות שפני ניסויים.