הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט ופרס

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
דדליפט 143.5 לחמש השיא שלי הוא 145 אבל זה היה בטכניקה יותר יפה , הרבה יותר נקייה וגם קליל (בשביל תרגילי העזר) בקרוב 150 😃
תפעילו גם על פול ווליום

פרס 58 ל-5 הרביעית לא נגעתי בחזה וגם לא קיבלתי באונס בכלל בגלל שחתכתי בטווח תנועה...(מוזיקה בגללה אנחה מאוד הומאית בחמישית)
בקרוב 61 😛

יומטוב

• פותח/ת השרשור
יפה, כמה הסקוואט?
בקרשים
יש לי כאב חזק בירך שלא עובר וככל שאני יושב יותר אחורה יותר כואב כרגע אני משחק עם 100 קילו HB atg ועבודה לחזרות גבוהות וכלמיני עבודת בילדינג על הרגליים

בקרשים
יש לי כאב חזק בירך שלא עובר וככל שאני יושב יותר אחורה יותר כואב כרגע אני משחק עם 100 קילו HB atg ועבודה לחזרות גבוהות וכלמיני עבודת בילדינג על הרגליים

זהו זכרתי שהוא לא משהו, אבל הדדליפט מעולה יחסית לשאר. סחתיין.

בקרשים
תסתכל בלוג שלי, יש שם כמה תובנות שיכולות לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
מה עם PIRIFORMIS SYNDROME?
זה מכשל בסקוואט רחב כשהנחתי את המשקל על הספות אז הייתי צריך לפתוח חזק מאוד מאוד את הרגליים אז אני משער שזה מתיחה /קריעה של משהו מי לא כלכך מתעסק בזה הזמן עושה את שלו ככה שאני לא דואג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית