הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות וסחרחורת באימון דדליפט

igal_g

משתמש מתחיל
78
3
נק' מוניטין:
3
78
3
שלום לכולם.
אשמח ליעוץ מכל מביני העניין בפורום 😃
אז ככה...
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ab
A
סקוואט 4*6
לחיצת חזה 4*6
מתח 3*מקסימום חזרות
מקבילים 3*מקסימום

B
דדליפט חימום ואז סט אחד של 5
פרס 4*6
בנט אובר עם משקולת 10*4
מתח הפוך 3*מקסימום
גקסונים 3*מקסימום

באימון b לאחר הדדליפט ובדדליפט עצמו אני מקבל קצת סחרחורת למראת שאני מנסה למאמין שאני נושם נכון, הסחרחורת עוברת לאחר זמן מה אבל נשארת עייפות והדופק נשאר באזור ה100

בכללי לאחר אימון עם דדליפט אני לא מסוגל לעשות דקה של אירובי מרוב שאני מרגיש מותש

זה תקין??

*אני חייב לציין שבאימון a אני לא מרגיש שבור עד כדי כך מישהו?

דדליפט זה תרגיל מתיש, הכל יכול להיות.
אבל עדיין, כדי לעשות פעם בתקופה בדיקות דם (כולל מדדי לחץ דם) ולראות שהכל תקין

• פותח/ת השרשור
דדליפט זה תרגיל מתיש, הכל יכול להיות.
אבל עדיין, כדי לעשות פעם בתקופה בדיקות דם (כולל מדדי לחץ דם) ולראות שהכל תקין

עשיתי והכל תקין ...

זה נובע מכיווץ חזק של כל השרירים יחדיו, וגורם לסחרחורת ולתחושה של עילפון. [עלול לגרום].

דופק גבוה= תקין, הזרמה של דם לכל הגוף תשאר גם אחרי התרגיל בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט(גם שעה אחרי הדופק לא סדיר/מנוחה)
סחרחורות= עפ"י רוב החזקה מיותרת של אוויר בבטן, תחזיק אוויר ממש לפני ההרמה(ולא 4-5 שניות לפני) ותשחרר אחרי הנעילה, מומלץ לנשום בין החזרות כשהמוט על הרצפה(נשימות עמוקות/מהפה)

דופק גבוה= תקין, הזרמה של דם לכל הגוף תשאר גם אחרי התרגיל בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט(גם שעה אחרי הדופק לא סדיר/מנוחה)
סחרחורות= עפ"י רוב החזקה מיותרת של אוויר בבטן, תחזיק אוויר ממש לפני ההרמה(ולא 4-5 שניות לפני) ותשחרר אחרי הנעילה, מומלץ לנשום בין החזרות כשהמוט על הרצפה(נשימות עמוקות/מהפה)
לגבי סקואט,איך מומלץ לנשום?לפני הירידה או לפני שאתה עולה כי גם אני באמצע סט לא מסתדר עם הנשימות ורק החוסר אוויר גורם לי לא לבצע חזרה אחרונה שיכלתי לעשות

לפני הירידה ולשמור על האוויר בפנים לאורך כל העלייה חזרה. אפשר לשחרר ממש כשאתה כמעט וישר חזרה.

וגם להקפיד לשתות כל היום וכמובן שבמהלך האימון לפרק 1 וחצי ליטר

האמת שאני יכול להעיד על עצמי שאני שותה בדכ רק בסוף אימון הכוח ולפני האירובי, וגם אז זה רק איזה 2 כוסות אבל כמובן שתמיד טוב לשתות.

Back
למעלה תחתית