הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריכוז, עייפות ותזונה?

Rwad95b

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
0
115
0
עד כמה משפיעה תזונה מסודרת על הריכוז בלימודים ?

והאם יש איזה אוכל שעוזר בריכוז ועוזר לא להירדם בהרצאות, או להיפך יש מאכל שצריך להימנע ממנו כדי לא לאבד ריכוז ?

בלימודים בסימסטר א, הייתי מתעייף בהרצאות והרבה פעמים מאבד ריכוז, הייתי אוכל ארוחת בוקר חלב וברנפלקס ובהפסקה טונה וגבינה, אז אני רוצה לדעת אם סדר האוכל הזה גרם לי להעייפות ואי ריכוז או שזה יכול להיות משו אחר ?

לא להירדם בהרצאות? תשמע אפשר לחפור על זה בקטע תזונתי, אבל זו לא הבעיה.
אם אתה אתה מתעייף הרבה בהרצאות קודם כל תוודא שהשינה שלך אופטימלית, וכנראה שהנושא משעמם אותך.

כנראה משהו אחר חבר.

• פותח/ת השרשור
לא להירדם בהרצאות? תשמע אפשר לחפור על זה בקטע תזונתי, אבל זו לא הבעיה.
אם אתה אתה מתעייף הרבה בהרצאות קודם כל תוודא שהשינה שלך אופטימלית, וכנראה שהנושא משעמם אותך.

כנראה משהו אחר חבר.

איך ניתן לדעת מה היא השינה האופטימלית ? את האמת בקטע של שינה אני מאוד מקפיד לישון טוב לפחות 8 שעות, אז יכול להיות שאני צריך יות ראו פחות?

בקשר לנושאים יש כאלה שאבת משעמים, אבל יש כאלה שלמרות שהם משעמים אני מאבד ריכוז ומתעייף

איך ניתן לדעת מה היא השינה האופטימלית ? את האמת בקטע של שינה אני מאוד מקפיד לישון טוב לפחות 8 שעות, אז יכול להיות שאני צריך יות ראו פחות?

בקשר לנושאים יש כאלה שאבת משעמים, אבל יש כאלה שלמרות שהם משעמים אני מאבד ריכוז ומתעייף

נראה לי שוב פעם איבדת ריכוז כי לא הבנתי את התחביר בפסקה השניה.

שינה כנראה הכי קריטי.
תזונה כן משפיעה על ריכוז, תוודא שאתה אוכל דברים מגוונים ומשיג וויטמינים ומינרליים.
אומגה3 עזר לי להרגיש טוב יותר ולהתרכז יותר, ובלי קשר יש הרבה יתרונות לאומגה3 אז כדאי שתיקח אם אתה לא לוקח כבר.
קפאין עוזר די טוב בריכוז(לא בכמות גדולה מדי)
ותמנע מסוכר כי קפיצות בסוכר בדם זה לא יעזור לך להתרכז

Back
למעלה תחתית