הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט לביקורת (פציעה)

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אני כבר כמה חודשים טובים עובד על סקוואט קל עם הרבה חזרות ובלי טווח תנועה מלא.
בשבוע האחרון הרחבתי את הפיסוק (עקבים ברוחב כתפיים והכפות רגליים פונות הצידה, אולי אפילו יותר מ30 מעלות, אני לא סגור).
ועכשיו העלתי סרטון של 80 קילו בשביל לראות אם כדאי לי להמשיך ככה, אז מה אתם אומרים על הטכניקה?
בפיסוק צר יותר אני לא מצליח לרדת עמוק מספיק מבלי ליפול קדימה.

@Beast and cheat @incin @moo @MikeRozner @obzion @SmokingSnake
אני אשמח אם אחד ממכם יוכל לתת לי ביקורת על הסקוואט 😃

• פותח/ת השרשור
כמו שחשבתי. זה קורה כי הטכניקה לא טובה וכי החימום לא מספיק טוב. כאב שמוכר לי (יחסית לא רציני, אבל מוכר) ומאוד מוכר לשני מתאמנים שלי שברגע ששיפרו טכניקה, הפסיק להם הכאב הזה.

מפרק סאקרום איליאכ טאלפ, והכוונה כשאתה עושה סקוואט על רגל אחת, האם יש הבדלים בין הברכיים בקריסות פנימה, כלומר אם ברך אחת יותר מהשניה ( כשהכפות רגליים במנחים שווים)

• פותח/ת השרשור
מפרק סאקרום איליאכ טאלפ, והכוונה כשאתה עושה סקוואט על רגל אחת, האם יש הבדלים בין הברכיים בקריסות פנימה, כלומר אם ברך אחת יותר מהשניה ( כשהכפות רגליים במנחים שווים)
אני לא רואה שוני חריג בין 2 הברכיים...

כמו שחשבתי. זה קורה כי הטכניקה לא טובה וכי החימום לא מספיק טוב. כאב שמוכר לי (יחסית לא רציני, אבל מוכר) ומאוד מוכר לשני מתאמנים שלי שברגע ששיפרו טכניקה, הפסיק להם הכאב הזה.

יש לי כאב כרוני קרוב לשנתיים בגלל תנועה לא טובה בסקוואט שהרגשתי פלאק כזה כמו קרע ברצועה באגן.
מאז אני סובל מכאבים כרוניים שלא עברו לי ליותר מיומיים רצוף.

שורה תחתונה להחליף לאולסטאר ולשבת יותר אחורה על חשבון הברכיים קדימה/הצידה?
אגב אני מרגיש שככל שאני יורד יותר אחורה ככה יותר קדה לי לרדת לעומק.

ואני זקןף מידי? אני יכול "להרשות" לעצמי לרדת יותר נמוך עם החזה?

אני לא רואה שוני חריג בין 2 הברכיים...

יש לי כאב כרוני קרוב לשנתיים בגלל תנועה לא טובה בסקוואט שהרגשתי פלאק כזה כמו קרע ברצועה באגן.
מאז אני סובל מכאבים כרוניים שלא עברו לי ליותר מיומיים רצוף.

שורה תחתונה להחליף לאולסטאר ולשבת יותר אחורה על חשבון הברכיים קדימה/הצידה?
אגב אני מרגיש שככל שאני יורד יותר אחורה ככה יותר קדה לי לרדת לעומק.

ואני זקןף מידי? אני יכול "להרשות" לעצמי לרדת יותר נמוך עם החזה?

להחליף לאולסטאר
לשבת יותר אחורה
ברכיים פחות קדימה (יקרה לבד אם תישב יותר אחורה)
לדחוף ברכיים יותר החוצה (לצדדים)
ולרדת יותר נמוך עם החזה (יקרה לבד אם תישב יותר אחורה)

בקשר לעומק, כשאתה יושב אחורה ההאמסטרינג מתוח ואתה מקבל ממנו באונס. אם אתה לא יושב אחורה, ההאמסטרינג פחות נמתח אז אפשר לרדת יותר אבל אין באונס.

• פותח/ת השרשור

תודה על כל העצות, אני אעדכן בהזדמנות עם עוד סרטון.
בכל מקרה אתה יכול לפרט לי לגבי שני המתאמנים האלה עם הכאבים באגן? מה קרה להם? כמה זמן היה להם כאבים? איך הם התגברו על הפציעה? הכל עניין של לתקן את הטכניקה של הסקוואט?

אני פשוט כבר שנתיים סובל ואני מחפש פתרון וכרגע מטופל אצל כירופרקט שכמעט העלים לי את ההקרנות לגב לגמרי אבל עדיין יש כאבים באגן שזה המקור לכאבים ולפציעה

• פותח/ת השרשור
ירדתי אחורה כמה שיכולתי... אני ממש תפוס והרגשתי את המתיחה באיזור של השריר של המפשעה.
אולי אם הייתי פחות תפוס הייתי יכול לרדת ביותר קלות. אגב הbutt wink הוא נורמלי או מוגזם?

@power rack @Power p

• פותח/ת השרשור
ירדתי אחורה כמה שיכולתי... אני ממש תפוס והרגשתי את המתיחה באיזור של השריר של המפשעה.
אולי אם הייתי פחות תפוס הייתי יכול לרדת ביותר קלות. אגב הbutt wink הוא נורמלי או מוגזם?

@power rack @Power p

@moo
אפשר ביקורת?

סה:כ לא רע יש שיפור טוב מאוד

לאן אתה ממהר, שב לאט !
תתחיל את התנועה עם ברכיים קדימה ורק אז שב אחורה
חסר לך טיפה עומק
הבאט ווינק זניח
תעבוד לאט ותתרגל את התנועה כל אימון עם המשקל הזה למשך שבועיים

אתה יורד יותר מדי מהר למישהו שלא סגור על הטכניקה
שב לאט !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית